Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Ir as turiu keleta vintage daigteliu. Tik dar nei karto nenesiojus. Nezinau kaip ir prie ko derint. doh.gif
blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti

Labai faini dirzai, ypac 2 ir 3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 18, 22:36)
Adzani, ne tik perkam smile.gif Buna ir parduodam, dabar pas mane nemazai atideta pardavimui, bet ash taip tingiu fotografuot  doh.gif

As irgi tyngiu fotkint doh.gif
Nors ir brangokas tavo megztukas,bet grazus. wub.gif
Atsakyti
sveikos!

grazi Laura Ashley suknele:

user posted image

cia:

http://www.etsy.com/...a_facet=vintage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Passero: 23 liepos 2011 - 10:02
ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2011 07 23, 10:52)
sveikos!

grazi Laura Ashley suknele:

Man Laura Ashley suknelese labiausiai nepatinka tas, kad ta liemens linija buna zeminta ir eina trikampiu daznai doh.gif labai gadina sukneles vaizda....

Dzinsai gauti ir grazinti atgal biggrin.gif Ant manes atrode geriau biski nei ant tos merginos, bet tikrai ne taip, kaip ant ju modelio biggrin.gif tokiems dzinsams reikia kriauses arba smelio laikrodzio figuros. M man buvo per didelis, o S pagal ishmatavimus turejo buti per mazas. Ir nepatiko,kad nebuvo kilpuciu dirzui smile.gif

Kristukass, dailus sijonas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 24, 08:43)
Man Laura Ashley suknelese labiausiai nepatinka tas, kad ta liemens linija buna zeminta ir eina trikampiu daznai  doh.gif labai gadina sukneles vaizda....

va cia taikliai! man tas princeses trikampelis irgi labai nepatinka. man atrodo cia 80-uju charakteringa detale... nes didzioji dalis tu sukneliu butent is 80uju...
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2011 07 24, 10:05)
va cia taikliai! man tas princeses trikampelis irgi labai nepatinka. man atrodo cia 80-uju charakteringa detale... nes didzioji dalis tu sukneliu butent is 80uju...

geras pavadinimas biggrin.gif aha, man irgi atrodo,kad cia 80tuju skiriamasis bruozas smile.gif
Atsakyti
Kristukass, tobulas sijonas!! drinks_cheers.gif ir dirželiai visi patiko smile.gif
Atsakyti
noriu pasigirti, o tuo paciu ir tema kilstelt i virsu ax.gif

sukneles rudeniop... smile.gif abi man begaliniai grazios, tik po skalbimo kol kas dar neislyginau blush2.gif languotoji is vis tobula, kadangi medvilnine, o melynoji, nerealiai plazda einant ax.gif

user posted image user posted image

user posted image user posted image

na, o prie sukneliu, niekada ne per daug bateliu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2011 07 25, 15:26)
noriu pasigirti, o tuo paciu ir tema kilstelt i virsu  ax.gif

Languota suknelė ir rudi bateliai affigenni good.gif
Atsakyti
Kokios sukneles nerealios . Nuostabios thumbup.gif
Isduokite paslapti , kur tokiu ieskoti biggrin.gif
Atsakyti