Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Man MB irgi sako imt kaip antruosius, bet mane sitas vaizdas atbaido biski biggrin.gif

user posted image

user posted image

Nors ash irgi linkstu link antruju smile.gif
Atsakyti
aaa,tada ne taip supratau,nes masciau,kad pirmieji mazdaug tokio modelio,kaip kad as turejau,lygaus kirpimo,platus ir zemintu liemeniu mirksiukas.gif
bet dabar susimasciau-man is tikruju nelabai tinka aukstintas liemuo,jei jis toks,kaip siu dzinsu-pas mane lygiai taip pat atrodytu,kaip ant sios merginos doh.gif
Atsakyti
oi, ne ne smile.gif ash kazkaip zeminto liemens nepripazistu apskritai,o tuo labiau ant dzinsu smile.gif ash gal neaiskiai parasiau tiesiog. Ash turiu vienus dzinsus aukstintu liemeniu, tai dailiai atrodo, bet jie aptempti smile.gif o si mergina pirko m dydi, ash pagal ishmatavimus kai paziurejau tai jai tikrai s butu reikeje (man ji per liekna m atrodo, nebent auksta), bet gal norejo, kad laisvi butu.

Ir eidama i darba uzsukau i pashta, mano sukneles atkeliavo smile.gif pasimatavau darbe, bet cia veidrodis liekninantis, tai teks laukt kol namo grisiu. Zalioji gyvai laaaabai ryski, foto tamsesne atrode. Pamusala islindusi galvoju gal net palikt, visai zaviai atrodo, o be jo jau man ir per trumpa tokiam modeliui. Tik ishlygint reik, o geltonoji irgi zavi, tik reiks biski pecius patvarkyt ir petukus isimt, kad nebutu tokie platus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 07 13, 10:31)
o sia isimylejau is pirmo zvilgsnio wub.gif
user posted image

Aš irgi įsimylėjau kątik wub.gif

QUOTE(GinCherry @ 2011 07 17, 18:35)
O ash pati po ilgu svarstymu nusipirkau megztini, megzta pagal to pacio laikmecio schemas. Svarsciau ilgai todel,kad brangokai kainavo  unsure.gif Bet tikiuosi, kad atrodys graziai ir bus vertas tu pinigu smile.gif

user posted image

Koks mielas 4u.gif

QUOTE(GinCherry @ 2011 07 18, 07:42)
antrieji ant modelio gal graziau atrodo, bet tai modelis labai figuringas. Ten, kur ash pamaciau ju realia nuotrauka tai ant merginos atrode labai nekaip [svelniai tariant]. Bet ash manau,kad ji tiesiog per dideli dydi pasieme. Zinoma, visada grazint galima jeigu kas smile.gif

Tu puikiai žinai, kad aš už antrą variantą biggrin.gif Aš pati tokių baisiai noriu unsure.gif Greit sakyk kur jie guli? ax.gif
O ta mergaitė ryškiai su per dideliais, nes nukarę visaip kaip g.gif
Atsakyti

Ash ziuredama i ta geraja foto sakiau, kad puikiausiai tau tiktu tokie ir abu vieningai palinksejom smile.gif grizus namo numesiu nuoroda, nes cia neturiu wink.gif
Atsakyti
nu vo,kaip fain,Gin smile.gif
A kur man toki liekninanti veidrodi gaut,aaa? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 18, 11:38)
Ash ziuredama i ta geraja foto sakiau, kad puikiausiai tau tiktu tokie ir abu vieningai palinksejom smile.gif

clap.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 18, 10:03)
Man MB irgi sako imt kaip antruosius, bet mane sitas vaizdas atbaido biski biggrin.gif

user posted image

user posted image

Nors ash irgi linkstu link antruju smile.gif

oi, kaip baisiai atrodo, nesusilaikiau neparašius..
Atsakyti
Matau visos perka is ebay,o as atradau pardavima ebay,negalvojau,kad zmones uz tokius paprastus daiktus tiek moka. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 07 18, 12:48)
nu vo,kaip fain,Gin smile.gif
A kur man toki liekninanti veidrodi gaut,aaa? g.gif  biggrin.gif

Ziurek,kad butu siauras ir ilgas biggrin.gif Net Gardi gali patvirtinti,kad lieknina jis - mate biggrin.gif ir nusivyle savo ishtemptos vaizdu biggrin.gif Nors mes su bendradarbe tai megstam ziureti i ji brunette.gif biggrin.gif

Ne taip aisku gerai atrodo sukneles kaip tam veidrodyje, bet patiko vaizdas ir normaliam biggrin.gif

Adzani, ne tik perkam smile.gif Buna ir parduodam, dabar pas mane nemazai atideta pardavimui, bet ash taip tingiu fotografuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 17, 18:35)

O ash pati po ilgu svarstymu nusipirkau megztini, megzta pagal to pacio laikmecio schemas. Svarsciau ilgai todel,kad brangokai kainavo  unsure.gif Bet tikiuosi, kad atrodys graziai ir bus vertas tu pinigu smile.gif

Superinis megztukas! Nezinau, kiek kainavo, bet pirkciau. Ir dar del tos priezasties, kad tikri vintage paprastai buna gerokai nudeveti, o sis atrodo tikrai vintage, o bus naujas. Liuuuuks!

Masina megzdavo mano tevai, tai tiesa sakant gana nesudetinga, tik reikia spec scchemas rastams tureti.

QUOTE(Nostalgie @ 2011 07 18, 07:51)
Gin, manau imk tokius kaip antrieji 4u.gif

As irgi uz antrus nors ir baisokai ant tos merginos atrodo. Hmm reiketu man pasimatuoti tokio tipo dzinsus. gal butu koks idomus atradimas g.gif Nesioju tokius pusiau - nei auksto, nei zemo liemens... Tik kur juos normalius pabandyti?
Atsakyti

Tai tas schemas nusipirkti galima, atsiuncia arba cd formatu arba popierines smile.gif ash jau buvau susiradus moteri LT, kuri galetu numegzti, bet primeciau,kad man panasiai su visais siuntimais ir pinigu persiuntimais gautusi, o dar ir laukti reiktu tai griebiau uz tai sita...Kainavo £45 doh.gif

Dzinsus panasius tai nebent rubukuose pasimatuot g.gif Ash jau uzsisakiau, gausiu ir tada parashysiu kaip realiai biggrin.gif Ar panasiau i parduotuves foto ar panasiau i tos merginos varianta biggrin.gif
Atsakyti