Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

as perku ne tik ebay(jau persirgau sia liga,tad paypal kartais pravercia ne tik prekintis ebay lotuliukas.gif thumbup.gif ),daugiau groziu galima rast turguose,kadangi gyvenu ne LT,tai ir charity parduotuvese.nors paskutiniu metu jose nelabai ka ir berandu-namams puosti nebeturiu vietos doh.gif o drabuziu-irgi,siuo metu jau pilna spinta,reiktu daryt tvarka,tad ir perku nebent tai,kas tikrai verta arba reikalinga,pvz paskutiniai sortai.

pratesiant tema del apsirengimo-na,juk nesimato etikeciu,ar tai primark ar cath kidston ar dar kokio dizainerio drabuziai-vintage stilius dabar labai populiarus ir nemanau,kad visi perkasi tik toj pardej,nebent aplinkiniai vien imigrantai biggrin.gif o kadangi kartais labai sunku nuspet is pirmo zvilgsnio,nes,beje,primark irgi turi geras linijas,kurios labai mazai kuom skiriasi nuo dizaineriu,tad as tikrai nesutikciau su ta nuomone,kad vien tik primarku zmones rengiasi schmoll.gif o LT primark beje,labai nemazai yra daiktu kuistukuose,kuriu kainos netgi aukstesnes,nei cia,paciose parduotuvese ir daug lietuvaiciu dziaugiasi isigyje smile.gif ir tas supratimas,kad jei primark,tai jau nebe stilius-man nesuprantamas.pati kartais isigyju kasdienai drabuziu is sios parduotuves,su kuriais tikrai nesijauciu nestilinga,tad nemanau,kad tai nusako stilinguma.beje,savo miestelyje(kaip as megstu sakyt-baznytkaimis su 4 baznyciom) dar neteko matyt dvieju vienodai apsirengusiu zmoniu-tiek vyru,tiek moteru,merginu.jei modelis toks pats,tai spalvos tikrai skirsis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 13 liepos 2011 - 00:29

Ash perku pagrinde ebay, dar etsy. Charity shopuose tai retai randu ka nors gero ish drabuziu [daugiau visokie daikciukai namam], o i carboot sale'us neiseina pavazinet, nes tiesiog savaitgaliais dirbu sad.gif

Del primarko, tai pritarciau, kad ten graziu dalyku tikrai buna. Nors man paprastai rubai buna 'sugadinti' pvz suknele lyg ir butu grazi, bet per trumpa pagal modeli smile.gif Ir zinoma, kokybe, kokybe...Bet ir kainos bei kokybes santykis yra atitinkamas smile.gif Primark juk turbut greiciausiai tendencijas gaudanti parduotuve smile.gif Ash joje beveik neperku, bet tik todel, kad matau kokiais priekiais zmones perkasi ir labai nemegstu sutikti antro zmogaus su tokiu paciu daiktu smile.gif Tai perku nebent apatini trikotaza, pedkelnes, maikutes sportui ir pan. Dar turbut viena megztuka turiu ish ju ir batus biggrin.gif
Atsakyti
Skaitineju vis sita temele ir groziuosi, bet pati tai tik prijaucianti....taip jau grynai vintage niekada nesirengiu ax.gif
Norejau parekomenduoti (jei dar visos to nedaro) paziureti seriala "Mad men" (labai kritiku isgirtas)...ten grynai apie vintage laiku Amerikos gyvenima... wub.gif Moterys visos super graziai apsirengusios... wub.gif
Beziuredama jauciu, kaip pradedu noreti irgi taip atrodyti rolleyes.gif
Atsakyti
na va,tik pasigyriau,kad persirgau ebay liga,o vakar velai vakare papirkau pora laura ashley suknuciu lotuliukas.gif
sia tai tikrai kazkaip taisysiu,trumpinsiu gal dar kaip padekoruosiu
user posted image

o sia isimylejau is pirmo zvilgsnio wub.gif
user posted image

foto kolkas tik pardaveju,kai gausiu-pasimaivysiu blush2.gif

ir dar pries pora savaiciu isigyjau plonos odeles pirstinaites
user posted image

Atsakyti

Rashiau rashiau vakar zinute ir internetas nuluzo doh.gif

MLP< man visi pirkiniai patiko, nors sukneles tai manau abi reiks trumpint smile.gif Pirma man tokia safari stiliaus, puikiai isivaizduoju su koku rudu pintu dirzeliu, o antra tai po pievas lakstyt biggrin.gif
Ir pirshtines fainos labai.Irgi ebay? ash kai nezinau savo pirshtiniu dydzio tai niekad nedrisciau ebay pirkti smile.gif

Skyeyes, zinom zinom apie mad men smile.gif Pas mane ant desktopo jau kuris laikas guli folderis su pirmu sezonu, bet neprisiruosiu niekaip ziuret, nezinau net kodel. Viena serija pradejau ziureti ir uzmigau biggrin.gif Bet taip, visur labai minimas ir giriamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 14, 10:21)
Skyeyes, zinom zinom apie mad men smile.gif Pas mane ant desktopo jau kuris laikas guli folderis su pirmu sezonu, bet neprisiruosiu niekaip ziuret, nezinau net kodel. Viena serija pradejau ziureti ir uzmigau biggrin.gif Bet taip, visur labai minimas ir giriamas smile.gif

Man irgi nera tas Mad men prikaustantis labai demesi...bet tikrai grazu pasiziureti i tas madas ir ta laikmeti:) O isiziurejus ir tas turinys visai idomus rolleyes.gif
Atsakyti
aciu,gin 4u.gif
taip,viskas is ebay,kadangi zinau,kad mazesnes nei mano, gali buti tik vaiku rankytes,tai ir perku tik maziausias,jei taip rasoma.kaip as noreciau ateinanti savaitgali apsilankyt cia
Vintage

tik ,kad gyvenu visai kitam kraste doh.gif ir kodel skotijoj tokiu festivaliu nebuna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 07 13, 10:31)
na va,tik pasigyriau,kad persirgau ebay liga,o vakar velai vakare papirkau pora laura ashley suknuciu lotuliukas.gif

Sukneles dailios, o pirstines super! As turiu dvejas plonos odytes, bet LT kazkaip labai trumpas laikas, kada gali jas panaudoti. Na, nebent vasara nesiotum, bet man kazkaip nepatogu. Realiai man pirstines isvus nepatinka. Tik grazu, bet nesiot as ju nekenciu smile.gif

QUOTE(GinCherry @ 2011 07 14, 08:21)

Pirma serija isties neidomi - as pradejau ziuret ir galvoju - uz ka ten ji giria? Na, galvoju vien del 60uju ziuresiu. O kai paziurejau pirmas 3 serijas, tai svaigstu - jau IV sezona ziuriu ir taupau, nes V dar neturiu. Man labai labai patinka kino kalba, filmavimas, stambus planai, charakteriai - emocijos. Serijalo isvis nemaciau taip gerai nufilmuoto - ziuri i veida stambiu planu ir ten sprogsta emocijos. Unreal!!!! Vintage nuejo o antra plana, bet ir tas yra geris - pasiziuriu sukneliu, bateliu, rankinuku modeliuku smile.gif . Pagalvoju - va taip noreciau apsirengt, anaip. Praktiskai viskas siuo metu gali buti nesiojama, tik turbut reiketu paderinti su siuolaikinem detalem, kad nebutu kaip iz kazkokio filmo islindus smile.gif. Tik gaila, man tas Betty stiliukas niekaip prie veido netinka biggrin.gif
Atsakyti

Na, jei sakai, kad tik pirma serija neidomi, tai gal tada reiks suteikt antra sansa sitam serialui biggrin.gif

Ash ebay radau toki dalyka, kaip 40-50tuju megztiniu schemos. Pamasciau,kad jei tik mokeciau pati megzti doh.gif Nes tokiu grozybiu galima prisimegzti, ypac masina smile.gif Tikrai sunku patiketi,kad zmones anksciau tokius dalykus devejo biggrin.gif

O ash pati po ilgu svarstymu nusipirkau megztini, megzta pagal to pacio laikmecio schemas. Svarsciau ilgai todel,kad brangokai kainavo unsure.gif Bet tikiuosi, kad atrodys graziai ir bus vertas tu pinigu smile.gif

user posted image

buvo dar ir kitu spalvu, bet ash nusprendziau imti tamsiai melyna smile.gif

Ir dabar svarstau del dzinsu doh.gif Ar imti 40tuju placius ar imti aukstu liemeniu, bet normaliu dzinsu modelio doh.gif
Atsakyti
wow,grozis. bigsmile.gif wub.gif
masina megzt nemoku,bet virbalais-oi,tik laiko man pridekit dar paroj bent 10val biggrin.gif
as imciau aukstu liemeniu mirksiukas.gif

ir gavau abejas suknutes thumbup.gif
ta geleta man ilga,beveik iki zemes-tokia ir paliksiu,man kazkaip siais metais maxi ilgiu manija biggrin.gif
o ta sviesiaja-ji linine,pakirpsiu iki ilgio sulyg keliais ir dar gal pasiuvinesiu koki inkariuka ant kiseneliu arba gelytes-turetu but grazu g.gif

nu kokia as varna,pamirsau,kad stebejau si grozi doh.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 17 liepos 2011 - 22:39

MLP jie abeji aukstu liemeniu, tik vieni platus, o kiti kaip normalus dzinsai biggrin.gif

pademonstruosiu

vieni

user posted image

kiti

user posted image

user posted image

antrieji ant modelio gal graziau atrodo, bet tai modelis labai figuringas. Ten, kur ash pamaciau ju realia nuotrauka tai ant merginos atrode labai nekaip [svelniai tariant]. Bet ash manau,kad ji tiesiog per dideli dydi pasieme. Zinoma, visada grazint galima jeigu kas smile.gif

O toki megztuka kazin ar virbalais butu imanoma ishmegzti g.gif
Atsakyti
Gin, manau imk tokius kaip antrieji 4u.gif
Atsakyti