pratesiant tema del apsirengimo-na,juk nesimato etikeciu,ar tai primark ar cath kidston ar dar kokio dizainerio drabuziai-vintage stilius dabar labai populiarus ir nemanau,kad visi perkasi tik toj pardej,nebent aplinkiniai vien imigrantai
as perku ne tik ebay(jau persirgau sia liga,tad paypal kartais pravercia ne tik prekintis ebay
),daugiau groziu galima rast turguose,kadangi gyvenu ne LT,tai ir charity parduotuvese.nors paskutiniu metu jose nelabai ka ir berandu-namams puosti nebeturiu vietos
o drabuziu-irgi,siuo metu jau pilna spinta,reiktu daryt tvarka,tad ir perku nebent tai,kas tikrai verta arba reikalinga,pvz paskutiniai sortai.
pratesiant tema del apsirengimo-na,juk nesimato etikeciu,ar tai primark ar cath kidston ar dar kokio dizainerio drabuziai-vintage stilius dabar labai populiarus ir nemanau,kad visi perkasi tik toj pardej,nebent aplinkiniai vien imigrantai
o kadangi kartais labai sunku nuspet is pirmo zvilgsnio,nes,beje,primark irgi turi geras linijas,kurios labai mazai kuom skiriasi nuo dizaineriu,tad as tikrai nesutikciau su ta nuomone,kad vien tik primarku zmones rengiasi
o LT primark beje,labai nemazai yra daiktu kuistukuose,kuriu kainos netgi aukstesnes,nei cia,paciose parduotuvese ir daug lietuvaiciu dziaugiasi isigyje
ir tas supratimas,kad jei primark,tai jau nebe stilius-man nesuprantamas.pati kartais isigyju kasdienai drabuziu is sios parduotuves,su kuriais tikrai nesijauciu nestilinga,tad nemanau,kad tai nusako stilinguma.beje,savo miestelyje(kaip as megstu sakyt-baznytkaimis su 4 baznyciom) dar neteko matyt dvieju vienodai apsirengusiu zmoniu-tiek vyru,tiek moteru,merginu.jei modelis toks pats,tai spalvos tikrai skirsis
Ash perku pagrinde ebay, dar etsy. Charity shopuose tai retai randu ka nors gero ish drabuziu [daugiau visokie daikciukai namam], o i carboot sale'us neiseina pavazinet, nes tiesiog savaitgaliais dirbu
Del primarko, tai pritarciau, kad ten graziu dalyku tikrai buna. Nors man paprastai rubai buna 'sugadinti' pvz suknele lyg ir butu grazi, bet per trumpa pagal modeli
Skaitineju vis sita temele ir groziuosi, bet pati tai tik prijaucianti....taip jau grynai vintage niekada nesirengiu
Norejau parekomenduoti (jei dar visos to nedaro) paziureti seriala "Mad men" (labai kritiku isgirtas)...ten grynai apie vintage laiku Amerikos gyvenima...
Moterys visos super graziai apsirengusios...
Beziuredama jauciu, kaip pradedu noreti irgi taip atrodyti
Norejau parekomenduoti (jei dar visos to nedaro) paziureti seriala "Mad men" (labai kritiku isgirtas)...ten grynai apie vintage laiku Amerikos gyvenima...
Beziuredama jauciu, kaip pradedu noreti irgi taip atrodyti
na va,tik pasigyriau,kad persirgau ebay liga,o vakar velai vakare papirkau pora laura ashley suknuciu
sia tai tikrai kazkaip taisysiu,trumpinsiu gal dar kaip padekoruosiu

o sia isimylejau is pirmo zvilgsnio

foto kolkas tik pardaveju,kai gausiu-pasimaivysiu
ir dar pries pora savaiciu isigyjau plonos odeles pirstinaites

sia tai tikrai kazkaip taisysiu,trumpinsiu gal dar kaip padekoruosiu

o sia isimylejau is pirmo zvilgsnio

foto kolkas tik pardaveju,kai gausiu-pasimaivysiu
ir dar pries pora savaiciu isigyjau plonos odeles pirstinaites

Rashiau rashiau vakar zinute ir internetas nuluzo
MLP< man visi pirkiniai patiko, nors sukneles tai manau abi reiks trumpint
Ir pirshtines fainos labai.Irgi ebay? ash kai nezinau savo pirshtiniu dydzio tai niekad nedrisciau ebay pirkti
Skyeyes, zinom zinom apie mad men
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 14, 10:21)
Pas mane ant desktopo jau kuris laikas guli folderis su pirmu sezonu, bet neprisiruosiu niekaip ziuret, nezinau net kodel. Viena serija pradejau ziureti ir uzmigau
Bet taip, visur labai minimas ir giriamas 
Man irgi nera tas Mad men prikaustantis labai demesi...bet tikrai grazu pasiziureti i tas madas ir ta laikmeti:) O isiziurejus ir tas turinys visai idomus
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 07 13, 10:31)
na va,tik pasigyriau,kad persirgau ebay liga,o vakar velai vakare papirkau pora laura ashley suknuciu
Sukneles dailios, o pirstines super! As turiu dvejas plonos odytes, bet LT kazkaip labai trumpas laikas, kada gali jas panaudoti. Na, nebent vasara nesiotum, bet man kazkaip nepatogu. Realiai man pirstines isvus nepatinka. Tik grazu, bet nesiot as ju nekenciu
QUOTE(GinCherry @ 2011 07 14, 08:21)
Pirma serija isties neidomi - as pradejau ziuret ir galvoju - uz ka ten ji giria? Na, galvoju vien del 60uju ziuresiu. O kai paziurejau pirmas 3 serijas, tai svaigstu - jau IV sezona ziuriu ir taupau, nes V dar neturiu. Man labai labai patinka kino kalba, filmavimas, stambus planai, charakteriai - emocijos. Serijalo isvis nemaciau taip gerai nufilmuoto - ziuri i veida stambiu planu ir ten sprogsta emocijos. Unreal!!!! Vintage nuejo o antra plana, bet ir tas yra geris - pasiziuriu sukneliu, bateliu, rankinuku modeliuku
Na, jei sakai, kad tik pirma serija neidomi, tai gal tada reiks suteikt antra sansa sitam serialui
Ash ebay radau toki dalyka, kaip 40-50tuju megztiniu schemos. Pamasciau,kad jei tik mokeciau pati megzti
O ash pati po ilgu svarstymu nusipirkau megztini, megzta pagal to pacio laikmecio schemas. Svarsciau ilgai todel,kad brangokai kainavo

buvo dar ir kitu spalvu, bet ash nusprendziau imti tamsiai melyna
Ir dabar svarstau del dzinsu
wow,grozis.
masina megzt nemoku,bet virbalais-oi,tik laiko man pridekit dar paroj bent 10val
as imciau aukstu liemeniu
ir gavau abejas suknutes
ta geleta man ilga,beveik iki zemes-tokia ir paliksiu,man kazkaip siais metais maxi ilgiu manija
o ta sviesiaja-ji linine,pakirpsiu iki ilgio sulyg keliais ir dar gal pasiuvinesiu koki inkariuka ant kiseneliu arba gelytes-turetu but grazu
nu kokia as varna,pamirsau,kad stebejau si grozi

masina megzt nemoku,bet virbalais-oi,tik laiko man pridekit dar paroj bent 10val
as imciau aukstu liemeniu
ir gavau abejas suknutes
ta geleta man ilga,beveik iki zemes-tokia ir paliksiu,man kazkaip siais metais maxi ilgiu manija
o ta sviesiaja-ji linine,pakirpsiu iki ilgio sulyg keliais ir dar gal pasiuvinesiu koki inkariuka ant kiseneliu arba gelytes-turetu but grazu
nu kokia as varna,pamirsau,kad stebejau si grozi

MLP jie abeji aukstu liemeniu, tik vieni platus, o kiti kaip normalus dzinsai
pademonstruosiu
vieni

kiti

antrieji ant modelio gal graziau atrodo, bet tai modelis labai figuringas. Ten, kur ash pamaciau ju realia nuotrauka tai ant merginos atrode labai nekaip [svelniai tariant]. Bet ash manau,kad ji tiesiog per dideli dydi pasieme. Zinoma, visada grazint galima jeigu kas
O toki megztuka kazin ar virbalais butu imanoma ishmegzti
Gin, manau imk tokius kaip antrieji