QUOTE(Shoko @ 2011 04 16, 08:29)
Mane gine jau "apramino", kad man greiciausiai tai teks daryti visa mano gyvenima.
Kadangi po nestumu hormonai nesusitvarke.. O kai bardakas su hormonais, tai spuogeliai tik mazas estetinis minusiukas. Nekalbant apie visa kita bloga poveiki organizmui. Na zodziu, spyriojaus nuo KT daug metu. Aj, o dbr susitaikiau ir dziaugiuosi. Ar KT formoj ar kitu pavidalu hormonus tureciau gerti. Bet cia individualu.

o kodel tau reik visa gyvenima gert? as tai nenoriu saves nuodyt, man pries mmm kai geriau kontraceptikus skaudedavo galva ir kojas. dabar del venu issipletimo uzdraude gerti kontraceptikus nes jie tirstina krauja. nors mano mmm nereguliarios ir paberia spuogais nezadu gerti to brudo. be to geriant kontraceptikus gimdos kaklelyje visada budavo zaidzele kurios niekaip neidavo isgydyti, kai nutraukiau gerti kontracpt. viskas susitvarke
kai meciau gerti kontraceptikus isbere zaizdom-spuogais kurias susitvarkiau tik per metus laiko, plius nebuvo mmm tai vel 8 men gerti kitus hormonus reikejo..
visi sneka tik apie gera poveiki, o kur blogas- kad kenkia kepenims, tirstina krauja?
niekada negersiu sito brudo tik del odos, gali rasti ir kitu metodu- lazeris, kremai ir pan.
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2011 04 17, 10:28)
Koki jus vasarai naudojat kremuk asu SPF, kad nekimstu poru ?
as naudoju is le roche posay krema su spf 30 butent riebiai spuoguotai odai

Papildyta:
clarnins turi pudra riebiai odai "teint elcat matte" su spf 15