Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Eleina @ 2011 04 20, 06:42)
kai as paprasiau Ozo vaistinej megineliu, man pasiule pabandyt vietoj is testeriu. pasake, kad megineliu niekada nera gave ir isvis galvoja, kad tokiu nera biggrin.gif manau siais sunkiais laikais tokiu sakyciau nepigiu pudru megineliuose niekas nedalins  rolleyes.gif

Tai aš irgi girdėjau, kad šios pudros mėginėlių nebūna. Apskritai su Neostrata, Exuviance kosmetikos mėginėliais yra prastai. Kažkada kai valydavausi veidą pas kosmetologę, man buvo pardavusi kelias keliones šios kosmetikos produktų pakuotes pabandymui. Bet kai vėliau norėjau pirkti tokias pat, jau nebeturėjo. Ir apskritai, kiek supratau, jas parduotų tik tiems klientams, kurie atlieka grožio procedūras. Čia Sugiharoje. O pirkti už 80-90 Lt su mintimi, gal tiks, o gal ir ne, nelabai norisi. Bent jau man, žinančiai, kad mano oda yra pakankamai įnoringa.
Atsakyti
Pabandykit ebay paieskoti megineliu, manau turetu buti geromis kainomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 04 20, 11:16)
O kokia kaina akropolyje ? ar yra atspalviu pasirinkimas sviesiaodems ?

Akropolyje kaina apie 83lt, gal dabar pabrango, nes senokai pirkau. O atspalviai tai tikrai daugiausia šviesūs. Man asmeniškai tai leido vietoje išbandyti bei davė porą mėginėlių. Nežinau, gal dabar tų mėginėlių nebegamina, kad sakot, jog nebūna..
Atsakyti
Vilniaus sugiharoj virsuliskese galit normaliai issibandyti exuviance pudra, atspalviu turi gal 6 ar 5, yra veidrodis, priemones nusivalyti makiaza. Ir konsultantes labai geros smile.gif
Atsakyti
Mano naujausias atradimas - Betadine tepalas rolleyes.gif Pirma priemonė, kuri taip greit ir pastebimai gražina odą, nesausindama jos. Užtepu nakčiai, tik tiek kad ta jodo smarvė šiek tiek erzina, švelniai tariant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 04 20, 21:00)
Mano naujausias atradimas - Betadine tepalas  rolleyes.gif  Pirma priemonė, kuri taip greit ir pastebimai gražina odą, nesausindama jos. Užtepu nakčiai, tik tiek kad ta jodo smarvė šiek tiek erzina, švelniai tariant doh.gif

bet kaip suprantu, jis labiau zaizdoms skirtas, ir naudot ji galima tik ribota laika g.gif jus ji tepat ant visos veido odos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 20, 21:07)
bet kaip suprantu, jis labiau zaizdoms skirtas, ir naudot ji galima tik ribota laika  g.gif jus ji tepat ant visos veido odos?  g.gif

aha man ir įdomu.bet jeigu skirtas zaizdom visokiom gydyt, tai gal padetų naikint dėmes likusias nuo spuogų??
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 04 20, 21:17)
aha man ir įdomu.bet jeigu skirtas zaizdom visokiom gydyt, tai gal padetų naikint dėmes likusias nuo spuogų??

siaip jodas is principo skirtas naujoms zaizdoms, na ka tik atsiradusios. demeles nuo spuogu turbut geriau naikintu tepalas, skirtas randams.
del betadino, raso, kad ji galima naudot ne ilgiau 14 dienu.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 20, 21:07)
bet kaip suprantu, jis labiau zaizdoms skirtas, ir naudot ji galima tik ribota laika  g.gif jus ji tepat ant visos veido odos?  g.gif

QUOTE(Olivia. @ 2011 04 20, 21:17)

Na, aš skaičiau, aišku, ne informaciniame lapelyje, kad tinka ir spuogų gydymui, nes naikina bakterijas, virusus, grybelius bei kai kuriuos pirmuonis. Taip, rašo, kad galima tepti ne ilgiau nei 14 dienų, aš jau savaitę laiko tepu, ir mano situacija labai akivaizdžiai gerėja, aišku, čia yra vaistas, ir galima perdozuoti, tad po 14 dienų darysiu pertrauką ir žiūrėsiu, kas darosi toliau. Bet, manau, kad čia yra gera alternatyva antibiotikams sveikatos atžvilgiu, nes tikrai šalutiniai poveikiai ne tokie. Viso veido netepu, stengiuosi tepti pavienius spuogelius, nes jis toks tikras tepalas: lipnus, gana tirštas, ir manau, kad dėl to gali kimšti poras. Beje, ant smakro ir aplink smakrą buvo nemažai nelygumų, likusių po spuogų, ir specialiai tepiau, kad pažiūrėčiau, koks poveikis, na švelnėja ir lygėja oda. Man kažkaip stebuklingai greit veikia, negaliu net lyginti su anksčiau naudotomis priemonėmis, kurios tik išsausindavo, ir sudirgindavo odą, o esu bandžiusi tikrai daug, pradedant visokiais elementariais ir baigiant antibiotikų tepalais. Aišku, gal negerai anksčiau laiko džiaugtis, visgi naudoju tik savaitę laiko, tačiau negalėjau nepasigirti, nes šis tepalas mane pačią nustebino. smile.gif
Informaciniame lapelyje rašo, kad tinka gydyti infekcines ligas. Tad manau, kad jis veiksmingiausias infekcijos atveju. Pvz mano atveju, manau, kad jau buvau gavusi šiokį tokį odos užkrėtimą per visus nenormaliausius gydymo būdus ir kartais nagų nenuvaldymą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 20 balandžio 2011 - 20:55
QUOTE(metamorphosis @ 2011 04 20, 21:50)
Na, aš skaičiau, aišku, ne informaciniame lapelyje, kad tinka ir spuogų gydymui, nes naikina bakterijas, virusus, grybelius bei kai kuriuos pirmuonis. Taip, rašo, kad galima tepti ne ilgiau nei 14 dienų, aš jau savaitę laiko tepu, ir mano situacija labai akivaizdžiai gerėja, aišku, čia yra vaistas, ir galima perdozuoti, tad po 14 dienų darysiu pertrauką ir žiūrėsiu, kas darosi toliau. Bet, manau, kad čia yra gera alternatyva antibiotikams sveikatos atžvilgiu, nes tikrai šalutiniai poveikiai ne tokie. Viso veido netepu, stengiuosi tepti pavienius spuogelius, nes jis toks tikras tepalas: lipnus, gana tirštas, ir manau, kad dėl to gali kimšti poras. Beje, ant smakro ir aplink smakrą buvo nemažai nelygumų, likusių po spuogų, ir specialiai tepiau, kad pažiūrėčiau, koks poveikis, na švelnėja ir lygėja oda. Man kažkaip stebuklingai greit veikia, negaliu net lyginti su anksčiau naudotomis priemonėmis, kurios tik išsausindavo, ir sudirgindavo odą, o esu bandžiusi tikrai daug, pradedant visokiais elementariais ir baigiant antibiotikų tepalais. Aišku, gal negerai anksčiau laiko džiaugtis, visgi naudoju tik savaitę laiko, tačiau negalėjau nepasigirti, nes šis tepalas mane pačią nustebino. smile.gif

aisku smile.gif
gal ir nebloga alternatyva, manau, jei sugydys, tai po to situacija neturetu bloget.
gaila, man nuo jodo alergija.. isberia nieztinciais spuogeliais. gal susigundyciau pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 04 20, 21:55)
aisku smile.gif
gal ir nebloga alternatyva, manau, jei sugydys, tai po to situacija neturetu bloget.
gaila, man nuo jodo alergija.. isberia nieztinciais spuogeliais. gal susigundyciau pabandyt smile.gif

Na taip, tada tikrai deja, nes informaciniame lapelyje pirmas punktas, kada Betadine vartoti negalima: jeigu yra alergija (padidėjęs jautrumas) jodui.
Nors ir man pačiai kažkaip nemalonu užmigti uostant tą jodo smarvę biggrin.gif Rašo, kad silpnas jodo kvapas, na bet nepasakyčiau.. Na bet kai arti nosies tepu, nėra ko norėt, pakentėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Nu va pas mane dbr spuogeliu tik pora, bet uztat demeliu yra ne viena. Tai nezinau bandyt man tą Betadiną ? Jej ne, tai gal ką kitą patartumėt, kas naikina tas dėmes..?
Atsakyti