QUOTE(Eleina @ 2011 04 20, 21:07)
bet kaip suprantu, jis labiau zaizdoms skirtas, ir naudot ji galima tik ribota laika

jus ji tepat ant visos veido odos?
QUOTE(Olivia. @ 2011 04 20, 21:17)
aha man ir įdomu.bet jeigu skirtas zaizdom visokiom gydyt, tai gal padetų naikint dėmes likusias nuo spuogų??
Na, aš skaičiau, aišku, ne informaciniame lapelyje, kad tinka ir spuogų gydymui, nes naikina bakterijas, virusus, grybelius bei kai kuriuos pirmuonis. Taip, rašo, kad galima tepti ne ilgiau nei 14 dienų, aš jau savaitę laiko tepu, ir mano situacija labai akivaizdžiai gerėja, aišku, čia yra vaistas, ir galima perdozuoti, tad po 14 dienų darysiu pertrauką ir žiūrėsiu, kas darosi toliau. Bet, manau, kad čia yra gera alternatyva antibiotikams sveikatos atžvilgiu, nes tikrai šalutiniai poveikiai ne tokie. Viso veido netepu, stengiuosi tepti pavienius spuogelius, nes jis toks tikras tepalas: lipnus, gana tirštas, ir manau, kad dėl to gali kimšti poras. Beje, ant smakro ir aplink smakrą buvo nemažai nelygumų, likusių po spuogų, ir specialiai tepiau, kad pažiūrėčiau, koks poveikis, na švelnėja ir lygėja oda. Man kažkaip stebuklingai greit veikia, negaliu net lyginti su anksčiau naudotomis priemonėmis, kurios tik išsausindavo, ir sudirgindavo odą, o esu bandžiusi tikrai daug, pradedant visokiais elementariais ir baigiant antibiotikų tepalais. Aišku, gal negerai anksčiau laiko džiaugtis, visgi naudoju tik savaitę laiko, tačiau negalėjau nepasigirti, nes šis tepalas mane pačią nustebino.

Informaciniame lapelyje rašo, kad tinka gydyti infekcines ligas. Tad manau, kad jis veiksmingiausias infekcijos atveju. Pvz mano atveju, manau, kad jau buvau gavusi šiokį tokį odos užkrėtimą per visus nenormaliausius gydymo būdus ir kartais nagų nenuvaldymą