Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Eleina @ 2011 05 24, 19:58)
tai nesupratau, cia skaitos daro gera ar bloga itaka? nes man butu blogai, jei nuo kazkokios kosmetikos pradetu lyst spuogai  doh.gif

Gera, aisku. Kadangi nenaudojant kosmetikos spuogeliai susiformavo, o uztepus rugstine-islindo. O jei tepu normaliai, tai nesiformuoja.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 05 24, 13:33)
spėju kvepės reklamas:) 4u.gif

Jokia cia reklama nekvepes mirksiukas.gif Jei naujoke, nereiskia kad reklama skeisiu. Tiesiog dalinuos savo patirtimi. As 4 metus vargau su spuogais, ko tik neisbandziau doh.gif Kas vienom padedavo man nepadedavo. Nusipirkau pabandyt Actipur prausimosi geli, ir duac geli jie vieninteliai man padejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomine_Tamsa @ 2011 05 24, 20:47)
Jokia cia reklama nekvepes  mirksiukas.gif Jei naujoke, nereiskia kad reklama skeisiu. Tiesiog dalinuos savo patirtimi. As 4 metus vargau su spuogais, ko tik neisbandziau  doh.gif  Kas vienom padedavo man nepadedavo. Nusipirkau pabandyt Actipur prausimosi geli, ir duac geli jie vieninteliai man padejo  ax.gif

O kaip jūs pati nusprendėte ir nusipirkote pabandyti, jei duac gelis yra receptinis? Tai tiesiog gydytojas išrašė?
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 24, 20:13)
O kaip jūs pati nusprendėte ir nusipirkote pabandyti, jei duac gelis yra receptinis? Tai tiesiog gydytojas išrašė?

Drauge rekomendavo smile.gif nuejau i Eurovaistine ir pardave be recepto g.gif tada net nezinojau, kad jis receptinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomine_Tamsa @ 2011 05 24, 21:17)
Drauge rekomendavo  smile.gif  nuejau i Eurovaistine ir pardave be recepto  g.gif tada net nezinojau, kad jis receptinis  smile.gif

taip, parduoda ir be recepto. neaisku ar cia gerai g.gif pvz as naudoju finacea geli. jis irgi receptinis, bet galima ir be recepto nusipirkt. nesenai pirkau vaistus, raso, kad jie receptiniai. atejau, sakau - ar parduodat tik su receptu? sako "na neee".. taip lyg ir susinepatoginus, lyg ir atrode, kad pasijuto tardoma biggrin.gif taip kad galima nusipirkt nemazai receptiniu vaistu galima nusipirkt ir be recepto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 24 gegužės 2011 - 21:04
QUOTE(Eleina @ 2011 05 24, 22:04)
taip, parduoda ir be recepto. neaisku ar cia gerai  g.gif

Na, čia nuo vaistinės turbūt priklauso, nes aš kažkada norėjau nusipirkt vieną tepalą, kurį pirkdavau karts nuo karto, tai nepardavė. Tada paprašiau alternatyvos - kito, kurį žinojau, bet taip pat nepardavė. Sakė: ČIA GI ANTIBIOTIKAI. smile.gif Bet pvz elementarius receptinius vaistus nuo skausmo parduoda ir be recepto biggrin.gif
Atsakyti
o kurioj vaistinėje Duac parduoda be recepto? blush2.gif norėčiau vėl įsigyti nes anksčiau buvo išraše ir padėjo,o pas dermotologę vėl eit nenoriu.
Atsakyti
Oi kaip gera buvo paskaityti tiek psichologinių patarimų, ačiū 4u.gif blush2.gif Pati susivokiau, jog pas mane taip pat uždaras ratas: stresas, negraži veido oda, nepasitikėjimas savimi, stresas ir t.t.
Visgi vasara, keisiu aplinką, bandysiu save gydyt iš vidaus ax.gif
Mano problemos hormoninės, tą tikrai žinau, nes antplūdžio sulaukiau metus KT ( gėriau ne dėl spuogų). Girdėjau aš prieš metatnt istorijų kad labai pablogėja veido oda, bet kad taip....ir taip ilgai - netikėjau ( o mečiau praktiškai prieš 9 -10 men. ) .
Ir ko tik nebandžiau: perėjau prie natūralios, ekologiškos komsetikos, krūvos vitaminų ir įvairiausių papildų skirtų reguliuoti hormonų susitemą ( dauguma teko net iš amerikos siųstis..) ir ką.. kažkiek situacija pagerėjo, bet...ne taip kaip kad buvo prieš naudojant KT .. verysad.gif
Nusprendžiau , jei per vasarą neišsigydysiu, eisiu bandyti su lazeriu gydyti spuogus. Gaila, tik kad ne per daugiausiai atsiliepimų apie šią procedūrą radau internete, gal kas visgi esate bandę, gal kokių patarimų ?
Gal žinote kokia maximali kaina galėtų būti? Mačiau vienose klinikose 1 procedūra apie 130lt ( o Jų reiktų apie 8) + konsultacijos..
Atsakyti
purpurine, ar bandei palergonijų ea ir bazinio aliejaus mišiniu tept pažastis?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 07, 20:53)

Ar tai kaip nors veikia spuogu atsiradima/isnykima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 07, 20:53)

Taip biggrin.gif Perskaičius apie tai iškart jį nusipirkau.
Sunku pasakyti ar jis vienas man padėjo, nes kartu kaip minėjau vartojau ir kitus papildus reguliuojančius hormonus.
Bet jie visgi kažkokį efektą turėjo, sumažėjo giluminių spuogų dažnumas, dabar tokie tik per pms atsiranda ( ankčiau buvo viena didelis besitęsiantis pms biggrin.gif )
Tačiau iki galo viskas dar nesitvarko.. nežinau, gal visgi dar laiko reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 06 08, 10:17)
Ar tai kaip nors veikia spuogu atsiradima/isnykima? g.gif

man taip, sumažėjo spuogų. tfu tfu tfu. bet tik tuo atveju, jei spuogai hormoniniai smile.gif
QUOTE(Monica @ 2009 08 31, 20:20)
Tokį įdomų dalyką perskaičiau, kad nusprendžiau ir su jum pasidalinti apie pelargonijos ea:) .1 mergina pasidariusi aliejaus mišinį su juo, visai išsigydė spuogus, kurie matyt buvo hormoninio pobūdžio(dėsiu į mišinį su tamanais bigsmile.gif ), menstruacinius, pms dalykus tvarkoma tokiu būdu:  įtrinamos pažastys po 1 l. ea, nors atsargumo dėlei reiktų skiesti. Inhaliacijso ar voniso be abejo irgi yra l. efekyvu. 1 merginai ant veido visai plaukai dėl to nustojo augti.Šis ea reguliuoja hormoninį balansą, atstato pusiausvyrą, dar ir endokrininį sistemą balansuoja, tai moterims l. naudingas.

QUOTE(purpurinė @ 2011 06 08, 12:10)
Taip biggrin.gif Perskaičius apie tai iškart jį nusipirkau.
Sunku pasakyti ar jis vienas man padėjo, nes kartu kaip minėjau vartojau ir kitus papildus reguliuojančius hormonus.
Bet jie visgi kažkokį efektą turėjo, sumažėjo giluminių spuogų dažnumas, dabar tokie tik per pms atsiranda ( ankčiau buvo viena didelis besitęsiantis pms biggrin.gif )
Tačiau iki galo viskas dar nesitvarko.. nežinau, gal visgi dar laiko reikia  g.gif

aš nakvišas gėriau, bet man palergonijų ea mišinys labiau padėjo kažkaip.
nuo kada naudoji? aš nuo kovo.....
Aišku bijau prisišnekėt, bet tokių giluminių baisių nelabai atsiranda
Atsakyti