Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(duquesta @ 2011 06 10, 21:24)
sveiki smile.gif . man 17 metų su spuogais kovoju jau gal kokius 4 metus tiksliai nepamenu . Dėja pastaruosius metus situacija yra katastrofiška...nepadeda NIEKAS , nei ivairūs cheminiai gaminiai , nei naturalūs. Šiuo metu jų kažkiek apmažėjo ,bet tik saulutės dėka  4u.gif , visdėlto jų yra nesuskaičuojama daugybė... Vienas pažystamas gyvena toli Rusijoje , ir sake ,kad ten spuogams gyditi atliekama tokia procedūra: imamas kraujas iš venos ir suleidžiamas kartu su antibijotikais į raumenį. taip daroma 8 dienas. sakė ,kad labai daug paauglių visiškai išsigydė spuogus , o ir sveikatai tai nekenkia(nebent patys antibijotikai nelabai gerai) . susitariau su daktare ,kad ji man padarytu kraujo perpylima . jei kam įdomūs rezultatai galėsiu parašyti kaip seksis smile.gif .

Duguesta, būtinai parašyk kaip seksis, aš pati planuoju šią procedūrą išbandyti smile.gif
Atsakyti
tai vadinama autoimunizacija,zinau merginu kurios yra dariusios,vienoms padejo, kitoms ne,bet butinai turi daryt zmogus,kuris ismano(medikas),as pirmiausiai bandyciau be antibiotiku 4u.gif ir butinai pasidarykit alergini testa butent tam antibiotikui su kuriuo darysites
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NIDCKA: 11 birželio 2011 - 07:44
QUOTE(minty @ 2011 06 11, 00:03)
Duguesta, būtinai parašyk kaip seksis, aš pati planuoju šią procedūrą išbandyti smile.gif

drinks_cheers.gif Man taip pat labai įdomūs rezultatai 4u.gif
Atsakyti
Taigis šendien atlikom pirmąją procedūrą smile.gif . leido kartu su pincelinu ir dviem mililitrais kraujo. 2 dieną ims 4ml kraujo ; 3 dieną 6 ml; 4 dieną 8ml; 5 dieną vėl 8 ml ; 6 dieną 6ml; 7 dieną 4 ml ; 8 dieną 2 ml. Kiekvieną kartą naudosiu piceliną . Taip sakė daryti daktaras iš Rusijos. Kraują ima iš venos ir leidžia į užpakalį biggrin.gif . Šeip nuo antibijotikų man kokią valandą koją skaudėjo blink.gif , bet dabar viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(duquesta @ 2011 06 11, 15:52)
Taigis šendien atlikom pirmąją procedūrą smile.gif . leido kartu su pincelinu ir dviem mililitrais kraujo. 2 dieną ims 4ml kraujo ; 3 dieną  6 ml; 4 dieną 8ml; 5 dieną vėl 8 ml ; 6 dieną 6ml; 7 dieną 4 ml ; 8 dieną 2 ml.  Kiekvieną kartą naudosiu piceliną  . Taip sakė daryti daktaras iš Rusijos. Kraują ima iš venos ir leidžia į užpakalį biggrin.gif . Šeip nuo antibijotikų man kokią valandą koją skaudėjo  blink.gif , bet dabar viskas ok smile.gif

Kur tau ta procedura atliko ? Idomu kokie pokyciai bus. bigsmile.gif
Atsakyti
Na šeip mes pažystam ligoninės direktorių ir jis sakė ,kad čia nepavojinga sveikatai . procedūra atlieku pas greitosios medicinos felčerę namuose , nes ji mamos draugė smile.gif . o oficialiai tai net nežinau ar koks daktaras apsiimtu darytis g.gif nes vėlgi čia gana senovinis būdas nelabai taikomas vakaruose...
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 06 10, 00:48)
Vitulka, paklausiu turbut visiskai idotisko klausimo - o turi koki nors kvapa tas pelargoniju ae?  blush2.gif Nesijaucia, kai pvz sukaisti?  unsure.gif

turi, bet man jis kvepia. Tai labai individualu sakyčiau smile.gif aš tą kvapą jaučiu tik tol, kol išsitepu, paskui jo nelieka. Prakaituojant/sukaitus jo tikrai nesijaučia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 10, 00:02)
aš dariaus mišinį. 5 ml bazinio aliejaus (aš pirkau jojobos) maišyt su palergonijų ea. Pagal visus maišymo principus 5 ml bazinio aliejaus (gaunas apie  100 lašų) maišyt su  3 - 4 lašais eterinio aliejaus. tai aš taip ir dariau. Nors turbūt ea galima lašint daugiau, jei Monica rašo, kad vos ne grynu palergonijų ea galima trint, tik alergiją galima įsivaryt. Manau šitoj vietoj kiekvieno asmeninis reikalas  smile.gif
po lašiuką kiekvieną vakarą abi pažastis tept (2 lašai viso). Visą laiką, išskyrus mmm laikotarpį.
neužmirškit buteliuko su lašintuvu, jei užsiimsit maišymu  ax.gif

Vitulka, radau stai tokius receptelius:
Pelargonijų ea + tamanų al = nuo hormoninių spuogų
Pelargonijų ea grynas = nuo plaukuotumo
Pelargonijų ea 10l + Ylang ylang ea 10l + 50ml bazinis al (nesiuloma jojoba) = krūtinei stangrinti

kazin jei pelargonijas maisyciau su tamanais jusu siulomom proporcijom, kaip butu g.gif ir ar tikrai jei spuogai ant veido, vistiek trinti reikia i pazastis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 06 14, 14:14)
kazin jei pelargonijas maisyciau su tamanais jusu siulomom proporcijom, kaip butu  g.gif ir ar tikrai jei spuogai ant veido, vistiek trinti reikia i pazastis?  blush2.gif

O per kiek laiko galima tiketis rezultato? Ar nebuna taip, kad pradejus naudoti kuri laika beria?
Atsakyti
Sveikos, su spuogais kovoju jau senokai - vis nenori jie manęs palikti doh.gif Prieš porą savaičių pradėjau naudoti akomos afrikietišką muilą - rezulatas tikrai neblogas, nors šiek tiek sausina odą. Žiūrėsiu, kokie rezultatai bus po mėnesio ar po kelių ax.gif
Atsakyti
O man nuo spuogu tik KT padejo 4u.gif (femina35)
Atsakyti
QUOTE(Juse @ 2011 06 14, 22:07)
O man nuo spuogu tik KT padejo  4u.gif (femina35)

bet tai ne iseitis...visa gyvenima negi gersit. nebent jei norit pakenkti sau
Atsakyti