Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Vitulka @ 2011 06 07, 20:53)
purpurine, ar bandei palergonijų ea ir bazinio aliejaus mišiniu tept pažastis?

pirma syk girdžiu unsure.gif reiks pasidomėti smile.gif

na ką laukti vasarytė atėjo - mažiau streso, saulė, tam tikra kosmetika ir spuogų apmažėjo smile.gif tik dar mėgstu pakrapšyt prieš veidrodį... doh.gif verysad.gif

man padeda natūrali, ekologiška Dado Sens kosmetika, ypač tonikas thumbup.gif

[IMG http://www.grozioide...rm-150ml-10778/ [/IMG]
Atsakyti
Tokį įdomų dalyką perskaičiau, kad nusprendžiau ir su jum pasidalinti apie pelargonijos ea:) .1 mergina pasidariusi aliejaus mišinį su juo, visai išsigydė spuogus, kurie matyt buvo hormoninio pobūdžio(dėsiu į mišinį su tamanais ), menstruacinius, pms dalykus tvarkoma tokiu būdu: įtrinamos pažastys po 1 l. ea, nors atsargumo dėlei reiktų skiesti. Inhaliacijso ar voniso be abejo irgi yra l. efekyvu. 1 merginai ant veido visai plaukai dėl to nustojo augti.Šis ea reguliuoja hormoninį balansą, atstato pusiausvyrą, dar ir endokrininį sistemą balansuoja, tai moterims l. naudingas.

Vitulka, as nelabai supratau to itrinimo.. unsure.gif 1 litra itrint? doh.gif ar ka reiskia tas parasymas? smile.gif kita savaite kaip tik i KN ruosiuos, tai nusipirkciau to pelargonijos ae, tik kaip ji tiksliai naudot ir su kuo gerai maisyt? ir kokiu santykiu? kaip skiest? blush2.gif gal galima truputi issamiau? blush2.gif
Atsakyti
Įtariu, kad ne litrą, bet lašą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 06 09, 08:29)
Įtariu, kad ne litrą, bet lašą  4u.gif

teisingai doh.gif greiciausiai taip ir bus, kaip as nesupratau doh.gif lotuliukas.gif
o su kuo maisyt ta lasa? ir gal dar kokiu alieju det? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Bijau prisikalbeti, bet atsisakius pieno produktu (varske ir ledus valgydavau kiekviena diena) per 3 savaites oda labai pagrazejo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 06 09, 07:52)
Vitulka, as nelabai supratau to itrinimo..  unsure.gif 1 litra itrint?  doh.gif ar ka reiskia tas parasymas? smile.gif kita savaite kaip tik i KN ruosiuos, tai nusipirkciau to pelargonijos ae, tik kaip ji tiksliai naudot ir su kuo gerai maisyt? ir kokiu santykiu? kaip skiest?  blush2.gif gal galima truputi issamiau?  blush2.gif

aš dariaus mišinį. 5 ml bazinio aliejaus (aš pirkau jojobos) maišyt su palergonijų ea. Pagal visus maišymo principus 5 ml bazinio aliejaus (gaunas apie 100 lašų) maišyt su 3 - 4 lašais eterinio aliejaus. tai aš taip ir dariau. Nors turbūt ea galima lašint daugiau, jei Monica rašo, kad vos ne grynu palergonijų ea galima trint, tik alergiją galima įsivaryt. Manau šitoj vietoj kiekvieno asmeninis reikalas smile.gif
po lašiuką kiekvieną vakarą abi pažastis tept (2 lašai viso). Visą laiką, išskyrus mmm laikotarpį.
neužmirškit buteliuko su lašintuvu, jei užsiimsit maišymu ax.gif
Atsakyti
Vitulka, paklausiu turbut visiskai idotisko klausimo - o turi koki nors kvapa tas pelargoniju ae? blush2.gif Nesijaucia, kai pvz sukaisti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 10, 00:02)
aš dariaus mišinį. 5 ml bazinio aliejaus (aš pirkau jojobos) maišyt su palergonijų ea. Pagal visus maišymo principus 5 ml bazinio aliejaus (gaunas apie  100 lašų) maišyt su  3 - 4 lašais eterinio aliejaus. tai aš taip ir dariau. Nors turbūt ea galima lašint daugiau, jei Monica rašo, kad vos ne grynu palergonijų ea galima trint, tik alergiją galima įsivaryt. Manau šitoj vietoj kiekvieno asmeninis reikalas  smile.gif
po lašiuką kiekvieną vakarą abi pažastis tept (2 lašai viso). Visą laiką, išskyrus mmm laikotarpį.
neužmirškit buteliuko su lašintuvu, jei užsiimsit maišymu  ax.gif

baisingai ACIU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 06 09, 21:22)
Bijau prisikalbeti, bet atsisakius pieno produktu (varske ir ledus valgydavau kiekviena diena) per 3 savaites oda labai pagrazejo. bigsmile.gif

jau buvau rasiusi, kad dermatologe man patare visiskai atsisakyti saldaus pieno, grietineles, ledu, glaistytu sureliu. Po gydymo antibiotikais, suplaktine ir atsisakius siu produktu, oda labai pagrazejo. dabar tik sugriesiju valgydama varskes surelio koki deserta ar gerdama kava su pienu, kapucina ar kazkur viesoj vietoj valgydama, jei i padaza buna ideta grietineles. Tai iskart isdygsta koks niekadejas smile.gif Bet kartais galima ir lengvai nusideti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myciute: 10 birželio 2011 - 07:48
QUOTE(Vitulka @ 2011 06 08, 23:18)
man taip, sumažėjo spuogų. tfu tfu tfu. bet tik tuo atveju, jei spuogai hormoniniai  smile.gif
aš nakvišas gėriau, bet man palergonijų ea mišinys labiau padėjo kažkaip.
nuo kada naudoji?  aš nuo kovo.....
Aišku bijau prisišnekėt, bet tokių giluminių baisių nelabai atsiranda

Aš pradėjau gal nuo sausio.. jau nebepamenu blush2.gif
Matai, pas mane gal hormonai dar labiau susijaukę, šiaip metus KT sako jie atsistato į normalias vėžes tik per metus. Gal ir būtų buvęs didesnis poveikis, jei problema su jais būtų menkesnė. Bet kokiu atveju, praktikuosiu tai toliau, gal padės. O ir šiaip man pelargonijų kvapas labai malonus, ryte atsikelus sau skaniai kvepiu biggrin.gif

Nusipirkau vakar betadine, galvoju kad kartais juo pasinaudosiu, ir tikrai, žiūriu kad jis padeda, pats spuogelis greičiau nyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 06 10, 00:48)
Vitulka, paklausiu turbut visiskai idotisko klausimo - o turi koki nors kvapa tas pelargoniju ae?  blush2.gif Nesijaucia, kai pvz sukaisti?  unsure.gif

as ne vitulka bet blush2.gif
Jauciasi ir dar kaip doh.gif siulyciau pirma kur nors pauostyti ta pelargonija nes labai jau savotiskas kvapas 4u.gif as pasidariau pabandynuj bet nezinau ar susidraugausiu su tuo kvapu blush2.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif . man 17 metų su spuogais kovoju jau gal kokius 4 metus tiksliai nepamenu . Dėja pastaruosius metus situacija yra katastrofiška...nepadeda NIEKAS , nei ivairūs cheminiai gaminiai , nei naturalūs. Šiuo metu jų kažkiek apmažėjo ,bet tik saulutės dėka 4u.gif , visdėlto jų yra nesuskaičuojama daugybė... Vienas pažystamas gyvena toli Rusijoje , ir sake ,kad ten spuogams gyditi atliekama tokia procedūra: imamas kraujas iš venos ir suleidžiamas kartu su antibijotikais į raumenį. taip daroma 8 dienas. sakė ,kad labai daug paauglių visiškai išsigydė spuogus , o ir sveikatai tai nekenkia(nebent patys antibijotikai nelabai gerai) . susitariau su daktare ,kad ji man padarytu kraujo perpylima . jei kam įdomūs rezultatai galėsiu parašyti kaip seksis smile.gif .
Atsakyti