Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Shelly @ 2011 03 16, 18:55)
Na kokia čia ir medikų pagalba,oda jautri ir tiek nieko čia jau nepakeisi ir jokio uždegimo čia nepripažysta,kapiliarai arti odos ar kaip ten man pasakė (?)
Tepu pudrą dėmemis tai taip,bet kadangi imu pačia šviesiausią tai tikrai neatrodo kad vietom orandžinė vietom balta.
Prausiau kas antrą dieną ,o kiekvieną dieną tik su pieneliu ir toniku valydavau .

Yra piiiiiiiilna, priemonių nuo išsiplėtusių kapiliarų esančių arti odos ir tai tikrai gydoma ar bent jau apgydoma, tačiau ne apie tai tema wink.gif
Tai reiškia vaikštote su baltomis dėmėmis ant veido, tai dar geriau tikriausia? hihihi.gif
Tai dar "šauniau", puikus būda turėti spuogų plantaciją bigsmile.gif

Ir čia ne makiažo subtilybės toli gražu, čia tiesiog šaipimasis iš savęs ir veido darkymas.

Baigiu offtopint ir nebesikišiu daugiau į tokius smagius reikalus hihihi.gif
Atsakyti
Beje ar normalu kad tose vietose kur pešioju antakių plaukelius pradeda berti? Ar nenusidūrėte su tokia problema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 16, 19:03)
Beje ar normalu kad tose vietose kur pešioju antakių plaukelius pradeda berti? Ar nenusidūrėte su tokia problema? g.gif

Gal Jūs jau eikite pamokų ruošt mastau.gif Pūlinukai, gali būt ir nuo įaugusių plaukelių ir nuo uždegimo ar infekcijos.
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 03 16, 18:12)
Gal Jūs jau eikite pamokų ruošt mastau.gif Pūlinukai, gali būt ir nuo įaugusių plaukelių ir nuo uždegimo ar infekcijos.

Nepykit jau taip,gi niekas negimsta mokytas.
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 16, 19:13)
Nepykit jau taip,gi niekas negimsta mokytas.

Niekas ir nepyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 03 16, 14:52)
Mano žodžiai dar kartelį biggrin.gif  Man tai tragiškai atrodo,  ant spuogų, išberto veido užtepta stipri maskuojanti pudra,o iš po jos dar spuogai šviečia  scare.gif Man tiesiog klaikiau,nei kaliku žiūrėti į paaugles prisidažiusias dieną vakariniu makiažu, pudros sluoksnis toks,kad ir aklas matytų, nelygiai užtepta, kaklas, rankos skirias nuo veido ir vis vien iš po tono špakliaus lenda visi veido nelygumai  scare.gif bet, čia asmeninės antipatijos jau smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif oi oi, cia jau baisiau nera kur schmoll.gif toks veidas paprastai sviecia is tolo.. ir visi spuogai, visi nelygumai is po pudros sluoksnio vistiek svieciasi.. ta prasme oda tokia kaip raupsuota atrodo, kaip svitrinis popierius.. ziauru zodziu doh.gif
Papildyta:
doh.gif lotuliukas.gif ko jus cia ta mergaite visos uzsipuolet doh.gif na kaip nori, taip tepa veida, nereikia patarus dar ir pasityciot doh.gif o jau pasiulymas eit pamoku ruost tai isvis ne i tema schmoll.gif nemanau, kad cia temoj reiktu tokiais dalintis. ar noretumet, kad jums pasiulytu eit geriau indus isplaut vietoj patarimu zarstymo? wink.gif
juk tam ir tema, kad patartume, pasimokytume viena is kitos, o ne siulytume eit geriau is cia..
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 16:37)
ech...
tai mano siūlymas Jums - arba pailsėkit nuo pudrų ir gelbėkit savo odą, arba naudokit jau geriau normaliai maskuoklį probleminėms vietoms ir LENGVĄ pudrą visam veidui, kad suvienodintų veido odos spalvą. o tai dabar čia taip irgi... na, pati pagalvokit, kaip skamba "Naudoju pudrą tik probleminėms vietoms, o ne visam veidui". Tai juk logiška, kad pudros atspalvis vis tiek kitoks, nei veido odos. O kai ne visas veidas ja padengtas, tai ir matosi, kad bandėte dažytis, bet...

vava,as galiu pasakyt,kad kai man buvo 16mano mastymas toks pat buvo,uzditepsiu gerai maskuojancia pudra ir niekas tada nematys mano spuogu ir juodu paakiu biggrin.gif bet veido oda tik tada pagrazejo kai pudra pradejau naudot tik iskritinem progom(kasdien tik kremas su spalva kuris visai nemaskuoja,sulygina odos spalva),jei isdygsta koks spuogelis ji pamaskuoju su maskuokliu.Juk jus jaunute,kam jum prisikraut tu pudru ant veido.Be to ,kad ir kokia gera pudra bebutu,ji vis tiek kazkiek kemsa poras jeigu oda problemine.Isbandziau tai savu kailiu smile.gif Sunku aisku paaugliui kazka aiskint,ne spamenu ir man tas buvo-visu aplinkiniu zodziai kaip i siena.Galvojau kad grazu ir tiek.Bet tikrai,nusipirkit koki krema su spalva,maskuokli gera ir pamatysit-ir spuogu pamazes ir jus graziau atrodysit mirksiukas.gif Ir jei dazotes kasdien butinai prauskit veida vakarais ,nes joks pienel;is+tonikas taip gerai nenuvalys makaizo kaip vanduo su geru prausikliu.Valykit gerai oda,tada ji nesikimsk ir raskit gera drekinantiu kremuka,kuris issausejimus sumazins.As tai tikrai siulyciau nueiti pas gera,kvalifikuota kosmetologe ar drematologe,kuri patartu kaip priziureti veiduka,parinktu priemones kazkokias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 03 16, 18:06)
doh.gif  lotuliukas.gif ko jus cia ta mergaite visos  uzsipuolet  doh.gif na kaip nori, taip tepa veida, nereikia patarus dar ir pasityciot  doh.gif o jau pasiulymas eit pamoku ruost tai isvis ne i tema  schmoll.gif nemanau, kad cia temoj reiktu tokiais dalintis. ar noretumet, kad jums pasiulytu eit geriau indus isplaut vietoj patarimu zarstymo? wink.gif
juk tam ir tema, kad patartume, pasimokytume viena is kitos, o ne siulytume eit geriau is cia..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aš ir nesupratau ko čia taip reikėjo užsipulti. Jau, kad jaunesnė tai nereiškia , kad reikia užsipuolinėt tongue.gif nebūtų pasakius, kad dar jaunutė tai tikrai pagarbiau ir mandagiau šnekėtumėt tongue.gif

O jeigu į temą , tai man labai padėjo Rasos valiklis, 10 balų thumbup.gif user posted image
Atsakyti
[quote=Chr*,2011 03 16, 20:03]
O jeigu į temą , tai man labai padėjo Rasos valiklis, 10 balų  thumbup.gif

Aš irgi dabar šitą prausiklį naudoju,man taip pat labai patinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 16 kovo 2011 - 19:06
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 16, 19:01)

man irgi tokio amžiaus taip atrodė hihihi.gif o dabar jau nematau problemos išeit ir nepasidažius arba vos tušu blakstienas perbraukus bigsmile.gif
o dėl prausiklių tai jooo - galiu pasakyt ir iš savo patirties, kad tik tada, kai pradėjau naudoti prausiklį, šveitiklį ir drėkinamąjį kremą probleminei odai, susitvarkė inkštirų klausimas ir apskritai žymiai sumažėjo veido bėrimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 03 15, 00:56)
Mano nuomone tikrai nebūtina viską iš vienos linijos naudoti. Aišku, paprasčiau taip, nereikia galvos sukti, ir gamintojui gerai smile.gif
Kuo, pavyzdžui susijęs prausiklis ir kremas... Ingredientai skirtingi, koks ten gali būti "perdozavimas"... Nebent dirgiklių ar rūgščių "perdozuoti" galima.
O apskritai, kuo tas perdozavimas pasireiškia... Gali ir vienos linijos priemonės būti nesubalansuotos... Pvz., Rasos linija probleminei odai. Visos keturios priemonės turi sieros ir rūgščių. Visa tai ant odos suskirovus vienu metu tikrai gali būti per daug. Bet derinant su kitomis priemonės galima pasiekti gerų rezultatų.
Aišku, nuo konkrečios firmos ir priemonių priklauso, bet naudojant vienos linijos produktus kaip tik gali būti, kad oda ne viską gaus, ko reikia. Nes paprastai vienoje linijoje ingredientai kartojasi. Tuo tarpu odai reikia įvairovės. Ir jeigu oda bus jautri kažkuriam ingredientui, didelė tikimybė, kad jo bus visose tos linijos priemonėse.

Iš kitos pusės, kai odai "patinka" kažkokios firmos priemonių tekstūra, tada jei viena tinka, gali ir visos kitos tikti, dėl panašios formuluotės. Tai yra ir pliusų, ir minusų naudojant vienos linijos priemones.

visiskai sutinku smile.gif aciu uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Shelly,2011 03 16, 20:06]
[quote=Chr*,2011 03 16, 20:03]
O jeigu į temą , tai man labai padėjo Rasos valiklis, 10 balų  thumbup.gif
Aš irgi dabar šitą prausiklį naudoju,man taip pat labai patinka blush2.gif
[/quote]
O jis negraužia akių? g.gif kiek maždaug kainuoja?
Nes aš tai kai naudodavau vieną tokį Oriflame žalią valiklį, mane nervindavo tos putos, kurios po to akis grauždavo.. unsure.gif
Atsakyti