Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Sciarola @ 2011 03 16, 15:11)
O jis negraužia akių? g.gif kiek maždaug kainuoja?
Nes aš tai kai naudodavau vieną tokį Oriflame žalią valiklį, mane nervindavo tos putos, kurios po to akis grauždavo.. unsure.gif

Rūgštinių prausiklių ant akių naudoti NEGALIMA. Ypač su AHA. Rasos su BHA plius sieros turi, tikrai nerekomenduočiau akims naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Sciarola @ 2011 03 16, 21:11)
O jis negraužia akių? g.gif kiek maždaug kainuoja?
Nes aš tai kai naudodavau vieną tokį Oriflame žalią valiklį, mane nervindavo tos putos, kurios po to akis grauždavo.. unsure.gif

Na ant akių nenaudojau, bet jeigu ir papuldavo šalia akių, tai jokio griaužimo nejaučiau. O jo kaina kažkur apie 12 - 13lt.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 16, 11:31)
kokia gera maskuokli ir su juo maskuoti tik spuogelius

kokį?

kodėl jūs įsivaizduojat, kad visos maskuojančios pudros sunkios g.gif

QUOTE(tiutik @ 2011 03 16, 14:52)
ant spuogų, išberto veido užtepta stipri maskuojanti pudra,o iš po jos dar spuogai šviečia 

jei ji bus stipriai maskuojanti, spuogai nešvies

QUOTE(Shelly @ 2011 03 16, 17:03)
Beje ar normalu kad tose vietose kur pešioju antakių plaukelius pradeda berti? Ar nenusidūrėte su tokia problema? g.gif

dezinfekuokit
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 16, 19:01)
Ir jei dazotes kasdien butinai prauskit veida vakarais ,nes joks pienel;is+tonikas taip gerai nenuvalys makaizo kaip vanduo su geru prausikliu

nesutinku. pati vandens atsisakiau, valau su makiažo servetėlėm ir oda gražesnė nei prausiant su prausikliu

QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 19:11)
man irgi tokio amžiaus taip atrodė hihihi.gif o dabar jau nematau problemos išeit ir nepasidažius arba vos tušu blakstienas perbraukus  bigsmile.gif
o dėl prausiklių tai jooo - galiu pasakyt ir iš savo patirties, kad tik tada, kai pradėjau naudoti prausiklį, šveitiklį ir drėkinamąjį kremą probleminei odai, susitvarkė inkštirų klausimas ir apskritai žymiai sumažėjo veido bėrimas  smile.gif

jūs nematot, yra kas mato. Pvz. aš, be pudros niekur. Jai nereik drėkinamojo kremo probleminei oda, nes jos oda ne probleminė.

dėl pudros ant spuogų matyt dar priklauso kokie spuogai, Jei jie pūliningi ir jų daug, tai jokia pudra neužmaskuos, bet jei tik nedideli keli spuogeliai, tai užmaskuot galima.
Shelly panašu, kad maskuoja tik problemines vietas ir netikiu, kad eina visa plėmuota. Nu gi yra draugės, mama, gal sesuo, kuri tikrai pasakytų, kad atrodo pagailėtinai.
ir čia narės ateina guostis, problemom dalintis, o jūs siunčiat pamokų daryt doh.gif ir taip spuogai tragedija, o jūs dar šaipotės.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 16, 22:31)
jūs nematot, yra kas mato. Pvz. aš, be pudros niekur.
Jai nereik drėkinamojo kremo probleminei oda, nes jos oda ne probleminė.
dėl pudros ant spuogų matyt dar priklauso kokie spuogai, Jei jie pūliningi ir jų daug, tai jokia pudra neužmaskuos, bet jei tik nedideli keli spuogeliai, tai užmaskuot galima.
Shelly panašu, kad maskuoja tik problemines vietas ir netikiu, kad eina visa plėmuota. Nu gi yra draugės, mama, gal sesuo, kuri tikrai pasakytų, kad atrodo pagailėtinai.
ir čia narės ateina guostis, problemom dalintis, o jūs siunčiat pamokų daryt  doh.gif ir taip spuogai tragedija, o jūs dar šaipotės.

Vitulka, na bet sutikit - kartais saviįtaiga, įsitikinimai daro daug? Aš irgi į save žiūrėjau kaip į maurą, kol neleidau odai pailsėt, neatsikračiau bjauraus įpročio rakinėt ir nepriėmiau bėrimo prieš mmm kaip natūralaus dalyko. Taip, aš naudoju pudrą, bet ne kasdien.

dėl probleminės odos - kažkaip mano logika kužda, kad oda, kurią beria, jau yra probleminė. ar aš klystu?

ir priklauso kokia pudra smile.gif bet nemanau, kad stipri, sunki pudra yra gera probleminei odai...

visa? gal ir ne. bet įvaizdį sudaro tokį. nors čia atskira tema ir apie tai aptariau asmeniškai.

dėl paskutinio man ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 22:35)

dėl probleminės odos - kažkaip mano logika kužda, kad oda, kurią beria, jau yra probleminė. ar aš klystu?

Taip,ir net tokia,kurios neberia,o pvz T zona zymiai riebesne uz likusi veida irgi problemine. Taip pat ir itin sausa oda yra problemine.
Atsakyti
tiutik, kaip tau sekasi gydytis? Kaip tavo oda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 kovo 2011 - 00:13
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 16, 22:31)
kokį?
kodėl jūs įsivaizduojat, kad visos maskuojančios pudros sunkios  g.gif
jei ji bus stipriai maskuojanti, spuogai nešvies
dezinfekuokit

tai kad taip ir yra smile.gif jeigu pudra sunku,ji sviecia is tolo.Jei jau labai gerai maskuoja,kad nesimato spuogai,tai logiskai mastant ir oda nesimato,o pudra smile.gif Man pudra turi tik sulygint spalva odos.O visa kita-maskuoklis.As kol kas geresnio nei dermablend pudra(as ja naudoju kaip maksuokli ant spuogeliu su labai mazu sepeteliu,jokiu budu ne kaip pudra!)neradau.Ji puikiai issilaiko,nekemsa poru ir aisku uzmaskuoja smile.gif Nemacau zinokit dar nei kart kad gerai maksuojanti pudra nesimatytu biggrin.gif na tikrai.
Sakot,kad jus be pudros niekur.galiu pasakyt kad ir man pries kokius 6metus taip buvo,atrode,oi visi pamatys mano spuogus ir demeles nuo spuogu ir pan,kaip nuoga jauciausi,bet kai dabar pagalvoju,nu kokia durna buvau doh.gif ir dabar matau paneliu kurios taip pat slepiasi po pudros,bet negalvoja kad tik sau blogiau daro smile.gif ir +atrodo tragiskai.Nieko baisiau nera kai dienos metu vaiskto su pilnu akiu ir veido makiazu smile.gif vakarui-super .Bet dienai,tai nieko baisiau negali buti:)
Atsakyti
aš galiu tik pasakyt vieną dalyką (daugiau išvadų leisiu daryt pačioms) - paauglystės probleminės veido odos niuansus praėjom turbūt didžioji dauguma temos narių. būtent tokia oda yra Shelly. Nemačiau anei vieno įsivaizduoto rimto baisaus pūlingo spuogo ir t.t. Daugiau komentuoti nenoriu, pakomentuos pati. Kartais viską mėgstam hiperbolizuot, ypač būdamos jaunam amžiuj ir ypač būdamos moterimis smile.gif
Atsakyti
dabar kai pradėjot rašyt apie pudras, prisiminiau, kad temoj Dieniniai ir vakariniai makiažai Vanilla įdėjo savo foto, ji rašo, kad jos oda probleminė. Naudoja jos manymu maskuojančią pudrą. Mano akim žiūrint ji atrodo labai gražiai.
dar norėjau parašyt, kad ji įvardija, kad jos oda probleminė, aš tos problemos nematau. Taip ir šioj temoj, kiekviena skirtingai įsivaizduojam, kokia ta probleminė oda.
Belle Du Jour, jūsų bruožai galbūt išraiškingi. Aš be pudros, šešėlių, skaistalų niekaip schmoll.gif ir dienos metu biggrin.gif vakare jis tiesiog ryškenis
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 03 17, 02:09)
tiutik, kaip tau sekasi gydytis? Kaip tavo oda?

Baigiu duac'ą kuriuo visai džiaugiuosi, tikrai matau gydymą, tačiau čia gal ir antibiotikai savo duoda rolleyes.gif Iwostin kremas-tragedija,kelia dar daugiau spuogų, itin erzina kvapas ph34r.gif o,prausiklis toks puse velnio, makiažą per tris kartus nusiplaunu, poto su toniku dar pervalau.. Manau labai greitu metu testuosiu biodermą ax.gif Šiaip matau didelį tikrai pagerėjimą, įdomu bus išgirst gydytojos nuomonę dar rolleyes.gif Na, aišku nugara,krūtinė, ne itin pagražėjo, bet čia todėl,kad ten itin mažai priemonių tepu.. unsure.gif

Shelly temą paliksiu ramybėje ir nebekomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 17, 09:22)

Sakot,kad jus be pudros niekur.galiu pasakyt kad ir man pries kokius 6metus taip buvo,atrode,oi visi pamatys mano spuogus ir demeles nuo spuogu ir pan,kaip nuoga jauciausi,bet kai dabar pagalvoju,nu kokia durna buvau doh.gif ir dabar matau paneliu kurios taip pat slepiasi po pudros,bet negalvoja kad tik sau blogiau daro smile.gif ir +atrodo tragiskai.Nieko baisiau nera kai dienos metu vaiskto su pilnu akiu ir veido makiazu smile.gif vakarui-super .Bet dienai,tai nieko baisiau negali buti:)

Cia kiekvieno asmenine nuomone, kam baisu, kam ne. Svarbiausia, kad pats zmogus geriau jaustusi, ar jis bus su makiazu ar be.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 17, 14:43)

Belle Du Jour, jūsų bruožai galbūt išraiškingi. Aš be pudros, šešėlių, skaistalų niekaip  schmoll.gif ir dienos metu biggrin.gif vakare jis tiesiog ryškenis

zinokit nuotraukoj ne visada pudros kiekis matosi schmoll.gif nebent spalva skiriasi tada matosi ,o jei daug maz atitaikyta is nuotraukos nesimatys bet va naturalioj sviesoj labai puikiai matosi pudros kiekis unsure.gif pas mane tikrai ner kazkokie israiskingi bruozai,esu sviesi,bet dieniniam man uztenka tuso ,kremo su spalva,mazai kur maskuoklio kokio ir vazelino lupom.Kazkada ir as galvojau kad be pudros skaistalu,bronzanto seseliu ir pan atrodo baisiai,bet praejo tas metas.Ir is zmoniu daug daugiau komplimentu sulaukiu dabar ,kad atrodau atjaunejus,isgrazejus ir pan smile.gif vakarui man irgi grazu ryskus makiazas,bet tik ne dienai ir tuo labiau ne jaunai panelei schmoll.gif
Atsakyti