Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kumiko @ 2011 03 16, 11:44)
jeigu savo atspalvio issirenki,net ir gerai maskuojanti atrodo ne kaip kauke,geriau nei ,kai matosi pudra,kad tempta,bet spuogai sau toliau sviecia(cia kalbu apie lengvas,nemaskuojancias)

zinokit matosi vis tiek mirksiukas.gif man jau geriau tegu spuogas sviecia negu pudra matosi biggrin.gif bet cia turbut kas kam biggrin.gif ax.gif bet galiu pasakyt,kad jeigu daug labai spuogu,tada isvis geriau ju nemaskuot,nes pudra tada dar labiau matosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 16 kovo 2011 - 11:53
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 16, 12:52)
zinokit matosi vis tiek mirksiukas.gif man jau geriau tegu spuogas sviecia negu pudra matosi biggrin.gif bet cia turbut kas kam biggrin.gif  ax.gif bet galiu pasakyt,kad jeigu daug labai spuogu,tada isvis geriau ju nemaskuot,nes pudra tada dar labiau matosi smile.gif

as naudoju actipura, tai kad ir smarkiai nemaskuoja, bet sulygina veido spalva, nes mano oda linkusi raudonuoti, o dar tie raudoni spuogai ir demeles... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 16, 13:31)
Tuo labiau dar jauna esat,tai tikrai geriau lengvesne pudra,tegu jau geriau koks spuogelis matosi nei kauke ant veido.O visos stipriai maskuojancios pudros ar daug tepi ar mazai,vis tiek matosi mirksiukas.gif

Mano žodžiai dar kartelį biggrin.gif Man tai tragiškai atrodo, ant spuogų, išberto veido užtepta stipri maskuojanti pudra,o iš po jos dar spuogai šviečia scare.gif Man tiesiog klaikiau,nei kaliku žiūrėti į paaugles prisidažiusias dieną vakariniu makiažu, pudros sluoksnis toks,kad ir aklas matytų, nelygiai užtepta, kaklas, rankos skirias nuo veido ir vis vien iš po tono špakliaus lenda visi veido nelygumai scare.gif bet, čia asmeninės antipatijos jau smile.gif
Atsakyti
Bet tai kam man tas kremas su spalva jei aš nenoriu pakeisti tos odos spalvos,nevaikštau aš nei ruda nei orandžinė,esu baltaodė ir visada perku tik pačius šviesiausius atspalvius,pudra naudoji ne tik dar dėl tų spuogų,bet ir dėl to kad oda labai jautriai reaguoja į temperatūras tiek nuo šalčio tiek nuo karščio veidas raudonom demėm išsimuša o nosis tai ir pamelinuot gali doh.gif tai nenoriu vaikščiot kaip chronė plius iš mamos paveldėjau labai ploną odą paakių tai jie labai juodi kaip pas Edvardą iš Twilighto tai va,be pudros man niekaip,bandžiau kažkada tokią visai jau skystą lengvai maskuojančią tai man ji nė pro kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 16, 16:21)

aš taip norėčiau paklaust - o pudra spalvos neturi? mastau.gif nes kremas su spalva - kaip pudra. turintis kitokią spalvą, nei kremui kad įprasta (balta ar pan.).
kitas dalykas - kaip jau Jums ir rekomendavo Belle_, tai naudokit lengvesnę pudrą IR maskuoklį būtent tiems paakiams... kokio stiprumo turi būti pudra, kad užmaskuoja net itin tamsius paakius? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 17:23)
aš taip norėčiau paklaust - o pudra spalvos neturi? mastau.gif nes kremas su spalva - kaip pudra. turintis kitokią spalvą, nei kremui kad įprasta (balta ar pan.).
kitas dalykas - kaip jau Jums ir rekomendavo Belle_, tai naudokit lengvesnę pudrą IR maskuoklį būtent tiems paakiams... kokio stiprumo turi būti pudra, kad užmaskuoja net itin tamsius paakius? mastau.gif

Ta prasme kad pudra gi maskuoja kažką nors ir su spalva,o kremas tai nemaskuoja visiškai tik tą spalvą suteikia.(Turėjau kažkada kremą) Beje pudra viso veido netepu,tik ten kur probleminės vietos,ant spuogų,paakius,ten kur raudoniu muša.
Papildyta:
Beje pasinaudojau jūsų visų patarimais ir pastebėjau kad pastebimai sumažėjo inkštirų bigsmile.gif tik spuogai vistiek kyla doh.gif ir oda nepleiskanoja kaip aš tikėjausi kad pleiskanos prausiant veidą prausikliu kiekvieną dieną. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 16, 16:30)
Ta prasme kad pudra gi maskuoja kažką nors ir su spalva,o kremas tai nemaskuoja visiškai tik tą spalvą suteikia.(Turėjau kažkada kremą) Beje pudra viso veido netepu,tik ten kur probleminės vietos,ant spuogų,paakius,ten kur raudoniu muša.

ech...
tai mano siūlymas Jums - arba pailsėkit nuo pudrų ir gelbėkit savo odą, arba naudokit jau geriau normaliai maskuoklį probleminėms vietoms ir LENGVĄ pudrą visam veidui, kad suvienodintų veido odos spalvą. o tai dabar čia taip irgi... na, pati pagalvokit, kaip skamba "Naudoju pudrą tik probleminėms vietoms, o ne visam veidui". Tai juk logiška, kad pudros atspalvis vis tiek kitoks, nei veido odos. O kai ne visas veidas ja padengtas, tai ir matosi, kad bandėte dažytis, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 16 kovo 2011 - 16:38
QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 17:37)
ech...
tai mano siūlymas Jums - arba pailsėkit nuo pudrų ir gelbėkit savo odą, arba naudokit jau geriau normaliai maskuoklį probleminėms vietoms ir LENGVĄ pudrą visam veidui, kad suvienodintų veido odos spalvą. o tai dabar čia taip irgi... na, pati pagalvokit, kaip skamba "Naudoju pudrą tik probleminėms vietoms, o ne visam veidui". Tai juk logiška, kad pudros atspalvis vis tiek kitoks, nei veido odos. O kai ne visas veidas ja padengtas, tai ir matosi, kad bandėte dažytis, bet...

Vasarą nenaudoju jokių pudrų darau poilsį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 16, 18:30)
Papildyta:
Beje pasinaudojau jūsų visų patarimais ir pastebėjau kad pastebimai sumažėjo inkštirų  bigsmile.gif  tik spuogai vistiek kyla  doh.gif ir oda nepleiskanoja kaip aš tikėjausi kad pleiskanos prausiant veidą prausikliu kiekvieną dieną. drinks_cheers.gif

O, Jūs pati suvokiat ką kalbat ar nelabai? mastau.gif man atrodo,kad nelabai. sakot,kad pudrą tepat alia savo veido spalvos, bet vienu ar kitu atveju ,jau gaunasi,kad tepate dėmėmis, nes tepat tik tam tikrus odos plotus lotuliukas.gif Išvis siūlau leist odai atsigaut, pasveikt ir pamiršt pudras, o ,jei veidą vėlgi taip stipriai muša tom raudonom dėmėm-kreipkitės į medikus,nes tai yra manyčiau odos užegimas doh.gif
O,anksčiau kas kiek dienų veidą plaudavot? blink.gif tuo labiau tepant pudrą, neplaut veido kasdien ir norėt ,kad nebūtų spuogų, tai čia jau manau stebuklų reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutik @ 2011 03 16, 17:46)
O, Jūs pati suvokiat ką kalbat ar nelabai? mastau.gif man atrodo,kad nelabai. sakot,kad pudrą tepat alia savo veido spalvos, bet vienu ar kitu atveju ,jau gaunasi,kad tepate dėmėmis, nes tepat tik tam tikrus odos plotus lotuliukas.gif Išvis siūlau leist odai atsigaut, pasveikt ir pamiršt pudras, o ,jei veidą vėlgi taip stipriai muša tom raudonom dėmėm-kreipkitės į medikus,nes tai yra manyčiau odos užegimas doh.gif 
O,anksčiau kas kiek dienų veidą plaudavot? blink.gif tuo labiau tepant pudrą, neplaut veido kasdien ir norėt ,kad nebūtų spuogų, tai čia jau manau stebuklų reikalas lotuliukas.gif

Na kokia čia ir medikų pagalba,oda jautri ir tiek nieko čia jau nepakeisi ir jokio uždegimo čia nepripažysta,kapiliarai arti odos ar kaip ten man pasakė (?)
Tepu pudrą dėmemis tai taip,bet kadangi imu pačia šviesiausią tai tikrai neatrodo kad vietom orandžinė vietom balta.
Prausiau kas antrą dieną ,o kiekvieną dieną tik su pieneliu ir toniku valydavau .
Atsakyti
QUOTE(Shelly @ 2011 03 16, 16:55)
Na kokia čia ir medikų pagalba,oda jautri ir tiek nieko čia jau nepakeisi ir jokio uždegimo čia nepripažysta,kapiliarai arti odos ar kaip ten man pasakė (?)
Tepu pudrą dėmemis tai taip,bet kadangi imu pačia šviesiausią tai tikrai neatrodo kad vietom orandžinė vietom balta.
Prausiau kas antrą dieną ,o kiekvieną dieną tik su pieneliu ir toniku valydavau .

na bet juk supraskit vis tiek, kad pudra idealiai ant veido atrodo (dėl spalvos) tuomet, kai ji užtepta ant viso veido tolygiai, o ne vienur daugiau, kitur mažiau... juk ir stengiamės sulyginti veido odą su kaklo pasitelkdami į pagalbą papildomas priemones. bet nu niekaip nesuprantu tikslo pudrą tept dėmėmis ant veido... jau vien tas pasakymas, kaip tepate, turėtų Jums sudaryti vaizdą, kaip ji atrodo ant veido... ir šviesiausias atspalvis šviesiausiam nelygus juk...
na, bet t'sakant, Jūsų teisė rinktis. žmonės Jums pataria, kaip elgtis konkrečiai, o jei nenorite, tai Jau čia Jūsų pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 17:59)
na bet juk supraskit vis tiek, kad pudra idealiai ant veido atrodo (dėl spalvos) tuomet, kai ji užtepta ant viso veido tolygiai, o ne vienur daugiau, kitur mažiau... juk ir stengiamės sulyginti veido odą su kaklo pasitelkdami į pagalbą papildomas priemones. bet nu niekaip nesuprantu tikslo pudrą tept dėmėmis ant veido... jau vien tas pasakymas, kaip tepate, turėtų Jums sudaryti vaizdą, kaip ji atrodo ant veido... ir šviesiausias atspalvis šviesiausiam nelygus juk...
na, bet t'sakant, Jūsų teisė rinktis. žmonės Jums pataria, kaip elgtis konkrečiai, o jei nenorite, tai Jau čia Jūsų pasirinkimas smile.gif

Žinoma noriu drinks_cheers.gif Jauna gi dar visgi,visų makiažo subtilybių nemoku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 16 kovo 2011 - 17:01