QUOTE(Vakarė12 @ 2011 03 22, 14:04)
Sveikos.
uiii, na ir tema.
banalu reikšt nuomonę, kai yra jau tvirti išankstiniai nusistatymai.
Pasisakau prieš abortus. Ir tvirtai įsitikinus- kad žmogui protas duotas tam, kad prieš priimant pradinį sprendimą apgalvot viską iki smulkmenų. Aktui didelio proto nereikia
pilnai sutinku, abortai ir man yra ziaurus dalykas... zinoma, logika ir sveiku protu visuomet vadovautis yra sveikintina, tik ar Jus visuomet gyvenima taip ir elgiates?..
Papildyta:
QUOTE(Cashmere @ 2011 03 23, 15:27)
Autorė jau apsisprendė, galėjot paskaityt visą temą. Nereiks tų pinigų kraiteliui, mergina nusprendė išvalymą pasidaryti. Aš net bučiau nepriėmus iš jo tų kelių litų, apskritai su tokiu žmogum susitikus nei nesilabyčiau, ką jau kalbėt apie kažkokį bendravimą..
Pinigus paemiau vien todel kad pati tuo metu atliekamo 1000 Lt neturejau... o be to tai maziausia ka is jo galejau pasiimti tokioje situacijoje...

manau ir ensilabinsiu..jokio bendravimo nebepalaikau, o ir jam ne per labiausia rupi kaip as dabar gyvenu, svarbiausia buvo, kad negimdyciau jam... tai jei ir buvo iki tol like kazkokie grazus draugystes prisiminimai ir dideles meiles nuotrupos, tai siuo metu viskas atrodo buvo netikra ir pati nebegaliu ziureti i ta zmogu...
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 03 24, 09:22)
Sprendimas priimtas,pasirinkimas padarytas.. viskas,atgal negriztama..sveikit ir stiprekit,ne tik fiziskai

nes tai buvo laikas ateiti tam vaikui i zeme,o jusu karjeros laikas buvo veliau.. nenustebkit nesiseks nei su darbu nei su mokslais kazkuri laika.
na ... tikiuosi, kad po visko, kaip tik kazkurioje siu sriciu man pasiseks...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 03 24, 22:29)
O moteris? Abejoju, ar yra tokių (apie asociales nekalbu), kurios po TO jaučiasi kaip niekur nieko. Neteko tokios patirties išgyventi, bet rinktis turi būti baisu....
tai ir yra baisu... nezinau ar pati kada neisgailesiu sio savo sprendimo... taciau, jau viskas atlikta... vis pagalvoju, o kas butu jei buciau paisrinkusi kitaip... turbut si mintis man visuomet kirbes galvoje... nemanau, kad apskritai tai imanoma pamirsti... juolab pirmas nestumas , buvusiojo spaudimas, nepalaikymas... paciai stresas... priverte sius ivykis apie daug ka susimastyti... i daug ka kitomis akimis paziureti... belieka likti stipriai ir kaip imanoma maziau mastyti apie tai, aks butu jei butu... vaikus myliu, labai, tiesiog siame gyvenimo tarpe nesu pakankamai stipri pasiristi vienai auginti vaika... ka as jam duociau kai pati nesu sukurusi pagrindo po kojomis? mano drauge augina leliuka dabar.. ji turi vyra ir tai matau kaip jai sunku... labai... jei dviese, o as likciau viena, manajam vienodai rodo... neturiu buto, nieko... as nenoreciau, kad mano vaikas augtu be tevo...
Papildyta:
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 03 24, 23:12)
Mielos moterys, butu daug maziau tokiu skausmingu temu, realiai skausmingu ir jautriu, jeigu dazniau naudotumetes smegenimis o ne pasiduotumete aistroms ir emocijoms.Nu kokie velnio atsiprasant lipti i lova su exu? nesisaugoti? Nerupite jam nei jus, nei jusu embrionas, kurio galejo ir nebuti, jei butu mastoma.
na kas yra apsisaugojimo priemones tikrai zinau ir jomis naudojuosi... taciau ta karta buvo viskas kitaip (vieninteli karta) ir uzteko to... o del exo... tai vsikas dar pakankamai sveizia buvo, nesimatem kuri laika, sukilo emocijos, dalyvavome viename vakrelyje... nostalgija abu apeme, taip ir gavosi... visko gyvenime buna, tik sioje istorijoje gana skaudzios pasekmes.