nea, kiekvienas pagal save pritaiko perskaitytą informaciją, teoriją
aš pvz. jei ruošiu salotas tai nenaudoju jokių ten druskų ( tuo labiau niekada ir nemėgau pomidorų ar agurkų druska/pipirais pabarstytų) , džiovinti prieskoniai ar šviežios žolelės, šlakas gero alyvuogių aliejaus ir viskas - jau paruošta valgymui
o kodėl negalima citrinos ir acto? gal ne iki galo perskaitėte

jei salotos yra su mėsa ar su sūriu, tada visiškai normalu ir pagrįsta, kad Šeltonas rekomenduoja nenaudoti jokių rūgščių kaip pvz. acto padažas ar citrinos sultys ir pan.
tai kad visokie miltiniai patiekalai - nieko gero, čia gryna tiesa, nieko nepridėsi ir neatimsi - nori atsikratyti pilvelio ar meilės rankenų - viena iš sąlygų : nevalgyk miltinių patiekalų
pienas? o kam js reikalingas?

jis tik jaunikliams - o suaugusiam organizmui pieno ir jo produktų nereikia
jei dėl baltymų ir riebalų kiekio - tai jų daug daugiau galima gauti iš sėklų, grūdų , daržovių

ir jie bus geriau įsisavinti nei gaunami iš pieno