Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2011 05 25, 19:59)
Ištrauka is forumo internete... 
Nerealu..
Sveiki,
as cia naujoke, bet noreciau paklausti toki klausima. i savo lanceri
P.S: Beje, is tikruju pistoleto dyzelinui pilti vamzdis nelenda i
benzinu varomo automobilio baka, gerai, kad turejau piltuva..."

doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bet apie 95 ir 98 tai rimtas bajeris - as girdejau, kad jei turi 95, galima puse bako 98, puse 95. kai isgirdau pati tai tia pir pagalvojau akd idiotai. bet kazkoks pazistamu pazistamas taip daro... g.gif g.gif
negi tai imanoma?
Atsakyti

beje vakar vazinejau daug, tas lietus dar - nu nieko nesimato, masina baisiai rasoja, per veidradelius nieko nematyt doh.gif

bet lietui pasibaigus, ereliai islindo i kelia doh.gif pries mane vaziavo masina, na gan letai, galetu aisku ir greiciau. bet vienas uz manes sugalvojo lenkt, nors ir mate kad priespriesa arteja masina! aisku nieko jis neplenke, bet man streso buvo, nes staigiai sumazinau greiti nes jis ilindo pries mane - tarp manes ir tos masnos prieky. kitaip butu visiem nekas, nes beveik susilygino priesais vaziuojanti masina...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 05 30, 10:27)
beje vakar vazinejau daug, tas lietus dar  -  nu nieko nesimato, masina baisiai rasoja, per veidradelius nieko nematyt doh.gif

bet lietui pasibaigus, ereliai islindo i kelia doh.gif pries mane vaziavo masina, na gan letai, galetu aisku ir greiciau. bet vienas uz manes sugalvojo lenkt, nors ir mate kad priespriesa arteja masina! aisku  nieko jis neplenke, bet man streso buvo, nes staigiai sumazinau greiti nes jis ilindo pries mane - tarp manes ir tos masnos prieky. kitaip butu visiem nekas, nes beveik susilygino priesais vaziuojanti masina...

Mes tokį siaubą irgi buvome patyrę. Dar prieky sėdėjau, pamenu. Pilnas autobusiukas žmonių, vairuotojas dar prikabinęs prie savo autobusiuko kaip traliuką tokį, mašinai užsivaryti, parsivežti. Lekia žodžiu belekokiu greičiu, nemiegojęs dar parą laiko, neįvertindamas atstumo. Pradėjo lenkti, iš priekio mašinų belekiek, o jis dzin, lenkia toliau, aš jau su kojom ir stabdyt pradėjau. Žodžiu priekinės mašinos dėjo ant stabdžių, pakilo dūmų debesis, o mūsiškis erelis vos vos spėjo grįžt į juostą. dar to negana, kad vairuodamas užmiginėdavo, krūpčiodavo prie vairo.. Ekstremaliom sąlygom teko važiuot. Nemąsto žmonės visai. nei apie save, nei apie aplinkinius. doh.gif
Atsakyti
man tai kalniukai beda kolkas , nervuoja baisiai, teises turiu nepilna menesi, vairavau kokius 6 kartus jau. bet dar iki siol kur biski kalniukas baime didziausia, ypac jai masinos gale sustojusios laukia zalio svesoforo signalo doh.gif kartais sugebu islaikyt ta sankaba, gaziuko ir pajudu tvarkingai, bet dazniausiai uzgestu, verk norisi cray.gif cray.gif
Atsakyti
Oooo taip, kalniukas ir dar prilipęs kaimynas ant mašinos galo doh.gif Aš iki šiol į sporto klubą tiesiai per aplink važiuoju, kad vieną statų kalną aplenkti, ir nereikėtų ant jo stabtelt smile.gif
Atsakyti
Taigi merginos nebijokit paspausti gaziuko blush2.gif matyt per greit atleid=iat sankabą ir per mažai gazo paspaudžiat g.gif
Atsakyti
Nu merginos, išvarykit kur nors į užmiestį, ir susiraskit, kad ir nediduką kalniuką, ir varinėkit pirmyn - atgal. Su stabdžiu pajudėkit, su rankiniu irgi. Man užteko nepilno pusvalandžio taip prasismaukyt lotuliukas.gif Nebepariedu niekada smile.gif
Atsakyti
Aš tai jei matau, kad įkalnė, ir riedėsiu atgal, pajudu su rankiniu irnesakyk.gif gazuok ten, spaudyk gazą, o jei nesigaus užgesus vėl stabdyt eismą... hihihi.gif mažokai patirties, todėl rankinis trūkt - nėr ir judu toliau biggrin.gif
Atsakyti
aš sakau, kad čia tik treniruotės padės, ir tas pajautimas, ir nereiks nei rankinio, nieko thumbup.gif Paaukoji pusvalanduką, ir rezultatą turi, ir nebelieka baimių jokių.
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2011 05 30, 17:00)
man tai kalniukai beda kolkas , nervuoja baisiai, teises turiu nepilna menesi, vairavau kokius 6 kartus jau. bet dar iki siol kur biski kalniukas baime didziausia, ypac jai masinos gale sustojusios laukia zalio svesoforo signalo  doh.gif  kartais sugebu islaikyt ta sankaba, gaziuko ir pajudu tvarkingai, bet dazniausiai uzgestu, verk norisi  cray.gif  cray.gif

pabankdyk rankiniu pasinaudot. as taip dariau keleta kartu kai sustodavau prie sviesoforo an t kalniuko o uz manes masinu pilna,,, visada pagelbedavo! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2011 05 30, 20:15)
aš sakau, kad čia tik treniruotės padės, ir tas pajautimas, ir nereiks nei rankinio, nieko thumbup.gif Paaukoji pusvalanduką, ir rezultatą turi, ir nebelieka baimių jokių.

na taip, su praktika viskas pasiekiama.. as tik db - praejo daugiau nei 6 men jau galiu sakyt kad negestu, laisvai valdau masina ir laviruoju
Atsakyti
Aš šiandien su naujais batais buvau, kažkaip pado nejaučiu, ir užgesau ant perėjos, tai jetau kaip gėda, kaip burokas sėdėjau raudona, nors viena važiavau lotuliukas.gif
Atsakyti
zinau, kad su rankiniu butu lengviau, bet vyra liepe neliest jo, prikaista kaladeles ar kas ten po to vyksta, galvoju,kad is tikruju reikia susirast kur ikalne kokia ir pasitreniruot. vyras ir sako, kad per anksti sankaba atleidziu, bet jai net ir neuzgesiu dar labiau bijau nuredet atgal, o kaip pykta kai mato klevo lapa ir sustoja vos ne prie uzpakalio verysad.gif
Atsakyti