Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(gretute703 @ 2011 05 31, 13:18)
zinau, kad su rankiniu butu lengviau, bet vyra liepe neliest jo, prikaista kaladeles ar kas ten po to vyksta, galvoju,kad is tikruju reikia susirast kur ikalne kokia ir pasitreniruot. vyras ir sako, kad per anksti sankaba atleidziu, bet jai net ir neuzgesiu dar labiau bijau nuredet atgal, o kaip pykta kai mato klevo lapa ir sustoja vos ne prie uzpakalio  verysad.gif

Tai jeigu nesilaiko mašina iš galo saugaus atstumo, tai ne jūsų kaltė 4u.gif
Manau ir aš, kad reikia pasitreniruoti... smile.gif Ir man pačiai net norėtųsi, bet kartais prie namų gaunu treniruočių piko metu biggrin.gif Jau vis labiau išeina viskas smile.gif
Atsakyti
Deja, jei pariedėsi ir įvažiuosi bus tavo kaltė smile.gif O neįrodysi, kad jis nesilaikė smile.gif
Atsakyti
Na juk jau diskutavom apie tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 05 30, 22:13)
Aš šiandien su naujais batais buvau, kažkaip pado nejaučiu, ir užgesau ant perėjos, tai jetau kaip gėda, kaip burokas sėdėjau raudona, nors viena važiavau lotuliukas.gif

Aš kartą dėl tokios pat priežasties pusiaukelėj nusiavus parvairavau basa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 31, 14:19)
Tai jeigu nesilaiko mašina iš galo saugaus atstumo, tai ne jūsų kaltė 4u.gif

Aß nezinau ka ten jus pridiskutavote, taciau kaltas bus tas, kuris ivaziavo, ir jokie saugaus atstumo nesilaikymai cia ne prie ko. O bendrai paemus, tai nuo tokio buferiu atsiremimo nei vienai masinai nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 05 31, 18:31)
Deja, jei pariedėsi ir įvažiuosi bus tavo kaltė smile.gif O neįrodysi, kad jis nesilaikė smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 05 31, 23:49)
O bendrai paemus, tai nuo tokio buferiu atsiremimo nei vienai masinai nieko nebus.

Sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 05 30, 22:13)
Aš šiandien su naujais batais buvau, kažkaip pado nejaučiu, ir užgesau ant perėjos, tai jetau kaip gėda, kaip burokas sėdėjau raudona, nors viena važiavau lotuliukas.gif

smile.gif))) as ir su kitais batais- balerinkom ir man jos krito nuo koju kai vaziavau. tai atgal vaziuojant pristumiau arciau sedyne biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
vakar per prospekta su vejeliu parlekiau su kabrioletu! thumbup.gif a thumbup.gif i thumbup.gif ro, thumbup.gif thumbup.gif
tiesa ne as uz vairo bet super super super!!!!!
Atsakyti
Gal kuri nors žinot kiek kainuoja gauti naujus dokus - techninį pasą ir teises (pamenu, kažkas tikrai rašė, kad, išsiėmė naujus, o paskui ir seni atsirado)? Būčiau dėkinga už info, nes kažkaip nerandu jos .

Pamečiau dokus, atsirado juos radęs, siūlosi ryt pats atvežti. Užuominų nebuvo, bet mano pasiūlimo atsiimti pačiai, kad nereiktų anam varginti, nepriėmė. Taigi, greičiausiai norės atlygio. Bandau sužinoti, kokia suma būtų proto ribose unsure.gif
Atsakyti
Nu bandyk duot 50 jei matysi, kad nori, vargas žinai visvien blyn, bet jei siūlos atvežt, tai gal neims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2011 06 01, 21:56)
Nu bandyk duot 50 jei matysi, kad nori, vargas žinai visvien blyn,

bet jei siūlos atvežt, tai gal  neims g.gif

Nu ir aš apie 50 galvoju, bet reiktų susižinot kainas, jei užsiprašytų daug...

Aš kaip tik manau, kad jei neketintų imti, tai tiesiog būtų sutikęs ,,taip, atvažiuokit, atiduosiu" . O dabar ,,ne ne, aš pats atvešiu..." g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2011 06 01, 21:53)
Gal kuri nors žinot kiek kainuoja  gauti naujus dokus - techninį pasą ir teises (pamenu, kažkas tikrai rašė, kad, išsiėmė naujus, o paskui ir seni atsirado)? Būčiau dėkinga už info, nes kažkaip nerandu jos .

Pamečiau dokus, atsirado juos radęs, siūlosi ryt pats atvežti. Užuominų nebuvo, bet mano pasiūlimo atsiimti pačiai, kad nereiktų anam varginti, nepriėmė. Taigi, greičiausiai norės atlygio. Bandau sužinoti, kokia suma būtų proto ribose  unsure.gif

Vien teises kainuos 50 litu, jei turi galiojancia medicinine ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti