hmm net nežinau... jis nestabdo prakaitavimo tai pas mane taip žliaugia kad po to ant drabuzių susikristalizuoja tas akmenėlis.. nu siaubas... o ir kvapas po nepilno pusdienio atsiranda... gi mokykloj nebėgsi praustis...net nežinau, ką daryti
QUOTE(_saule @ 2007 12 27, 00:57)
Nusipirkau, bet naudoju ji tik kad kvapa naikinti, nes prakaitavimo jis absoliuciai nestabdo, todel pirma pasitepu juo, o paskui dar tepu ir rutulini Lumene.
O kaip Lumene, ar geras? vis galvoju nusipirkti pabandyti.. Nes Thai man jokios naudos neduoda, zliaugiu nerealiai.
QUOTE(latiriuke @ 2008 03 09, 18:30)
hmm net nežinau... jis nestabdo prakaitavimo tai pas mane taip žliaugia kad po to ant drabuzių susikristalizuoja tas akmenėlis.. nu siaubas... o ir kvapas po nepilno pusdienio atsiranda... gi mokykloj nebėgsi praustis...net nežinau, ką daryti
Va va, aš irgi buvau susigundžius Thai akmenėliu, bet kai sužinojau, kad jį naudoja viena draugė, kuri labai dažnai baisiai trenkia prakaitu...

Įdomu, koks efektas būtų, jei iš pradžių pasitepi Thai, o ant viršaus šlakelį įprasto dezodoranto

thai man nieko nepadejo o as jau ilgai laika naudoju nivea rutulini, kazko man jis labai patinka
thai is pradziu man patiko, jau buvau pradejus galvoti, kad veiksmingas
bet... nieko doro...cia matyt nebent toms, kurios nesiskundzia dideliu prakaitavimu...

As buvau Thai nusipirkus
Jokio poveikio jis man nedare
Gal pirma savaite, kazkiek veike, ne taip prakaitavau, bet turbut cia tik tebuvo isitikinimas mano, kad o.. geras.. padeda
Greitai pastebejau, kad vel tas pats, kaip ir buvo. Ir kvapas greitai atsirasdavo, ryte pasitepus, per pietus jau jausdavau dregnas pazastis ir baime, kad tuoj persimus per ruba
Man labai padejo issigelbet nuo prakaito Hydro Fugal, toks mazas stiklinis buteliukas su bespalviu skysciu, purskiamas. Jau beveik metai laiko naudoju ir tikrai esu patenkinta

thai jau metus turiu bet man jis neefektyvus,tikrai po pusdienio jau atsiranda kvapas.bet as darau taip-neismečiau,pasitepu vakare,jei zinau kad ryte nespesiu nusipraust,tada ryte ant virsaus kita dez.
Papildyta:
aš šiaip visom keturiom sutinku,bet kad nesinori blogo kvapo.galvoju kad padarius kokį organizmo valyma turėtu užtekti tokio naturalaus thai,kaip manot?
Papildyta:
THAI pagrindinis pliusas yra tas, kad jame nera jokiu kenksmingu medziagu ar konservantu. Jis absoliuciai nedaro jokio zalingo poveikio, nes yra sudarytas is naturaliai susidarancia, zmogui nekenksmingu drusku. Garsiai kritikuojancioms siulyciau apversti kad ir nivea rutulini dezodoranta ir paskaityti ju sudeti...
aš šiaip visom keturiom sutinku,bet kad nesinori blogo kvapo.galvoju kad padarius kokį organizmo valyma turėtu užtekti tokio naturalaus thai,kaip manot?
Kokia alternatyva būtų THAI mineralui? Labai nesinori gumbų pažastyse ir krūtyse, bet man šis mineralas ne ką tepadeda. Po pietų jau pradedu jausti prakaito kvapą, o ir pačios pažastys sudrėksta, drabužiai iš karto įsigeria prakaitu. Vakar gerą pusvalandį prastovėjau prie dezodorantų lentynos PC, bet visų sudėtis viena ir ta pati, nepaisant kainos

Sveikos 
Turejau as THAI minerala taip pat
is pradziu padedavo del kvapo, bet prakaitavimo deja nesustabdydavo
o veliau tai ir del kvapo nebepadejo
dabar naudoju preparata Driclor, stebuklingas daikciukas
visiskai sustabdo prakatavima
net karsciausia diena balti marskinukai nesusitepa pazastu srityje
beje, turiu atliekama, gal kam reikia, tai prasom kreiptis i AZ

Turejau as THAI minerala taip pat

dabar naudoju preparata Driclor, stebuklingas daikciukas

beje, turiu atliekama, gal kam reikia, tai prasom kreiptis i AZ

THAI mineralas, stovi mano vonioje nenaudojamas, man jis visiskai nepadeda
.

Man taip pat neefektyvus tas THAI mineralas. Maniau natūralus, tai bus geras, tai figuški, dar stovi lentynoje, nes gaila mesti "gero daikto" ir gaila pinigėlių ant jo išleistų, čia vis per tą reklamą
. Ir svarbiausia, kad po kiek laiko man lyg pažastis duria, o tai baisiai nervina ir begalo nesmagu.
Kadangi smirdėti nenoriu, o esu apkūni ir vasarą ypač prakaituoju, teko atsiprašyti ir gryžti prie savo įprastų ir jau daugelį metų išbandytų rutulinių avoninių.
Mergaitės, tik vakare nepamirškite visada bet kurį deziką nusiplauti, visgi chemija

Kadangi smirdėti nenoriu, o esu apkūni ir vasarą ypač prakaituoju, teko atsiprašyti ir gryžti prie savo įprastų ir jau daugelį metų išbandytų rutulinių avoninių.
Mergaitės, tik vakare nepamirškite visada bet kurį deziką nusiplauti, visgi chemija
nusipirkau ta isgirtaji THAI akmenuka, ir galiu pasakyt sudukas tas akmenukas
nes:
1.nepatogu naudot
2.prakaitas begt pradeda vos isejus i lauka (atrodo anksciau taip baisiai nebuvo)
3.o kvapo kartais neatsiranda, o kartais atsiranda ir dar baisesnis
4. ir kartas tas mineras lieka sukietejas ant rubu
gaila biski pinigeliu, tai iskisiu vyrui, kojom tept (nes raso kad galima naudot kojom)
)))

1.nepatogu naudot
2.prakaitas begt pradeda vos isejus i lauka (atrodo anksciau taip baisiai nebuvo)
3.o kvapo kartais neatsiranda, o kartais atsiranda ir dar baisesnis
4. ir kartas tas mineras lieka sukietejas ant rubu
gaila biski pinigeliu, tai iskisiu vyrui, kojom tept (nes raso kad galima naudot kojom)