Na, jau rasiau, bet ir vel pasikartosiu: THAI NESTABDO PRAKAITAVIMO!!! Jis skirtas tam, kad neatsirastu blogas kvapas. Thai naikina bakterijas, kurios "misdamos prakaitu" sukelia bloga kvapa. Teptis reikia visada tik ant svarios odos ir, aisku, nepamirsti praustis
Antiperspirantai uzkemsa poras ir neleidzia prakaitui issiskirti i pavirsiu. Jautresniems zmonems tai gali buti ypatingai pavojinga, nes uzsikimsusiose porose gali atsirasti uzdegiminiai procesai ir imti formuotis nelabai malonus dariniai. PRAKAITUOTI REIKIA! Taip organizmas naturaliai vesinasi, salina nuodingas medziagas, toksinus, slakus. Kai neleidziate odai isprakaituoti visi tie nuodai kaupiasi organizme. Tai tiek baisybiu
Vat,kaip tik baiges mano dezodorantas.tai galvojau pabandyti,ka nors naujo
ir dabar lekiu i vaistine ieskoti to daikciuko
dekui
QUOTE(Mešqtė @ 2007 11 24, 20:35)
Vat,kaip tik baiges mano dezodorantas.tai galvojau pabandyti,ka nors naujo
ir dabar lekiu i vaistine ieskoti to daikciuko
dekui
patariu eiti i droga arba kosmada, ten jis kainuoja 15lt, o vaistinese 17-18lt( cia apie purskiama, o ne apie lazdele)
mano irgi senasis dezodorantas baigesi, tai nusipirkau siandien sita
liuks THAI mineralas, as tai naudoju ji, skirta pedoms. Labai patinka
as siandien isbandziau, prakaito kvapo jokio
man ir lb patiko tas mineralas
tik as pirkau purskiama.baiges mano bedos del tu kvapu visu
jei kam reikia, galiu perparduot THAI kuno mineralizuota lazdele - 12 LT
is jos man jokio naudos
nes mano prakaitavimas tai ohohohoh ...
jei ka domina, i az
is jos man jokio naudos
jei ka domina, i az
man irgi jis nelabai.. praktaito kvapo nebuna vos keleta valandu. matyt del to kad daug prakaituoju. o praustis lb daznai nera galimybiu
Nusipirkau, bet naudoju ji tik kad kvapa naikinti, nes prakaitavimo jis absoliuciai nestabdo, todel pirma pasitepu juo, o paskui dar tepu ir rutulini Lumene.
THAI pagrindinis pliusas yra tas, kad jame nera jokiu kenksmingu medziagu ar konservantu. Jis absoliuciai nedaro jokio zalingo poveikio, nes yra sudarytas is naturaliai susidarancia, zmogui nekenksmingu drusku. Garsiai kritikuojancioms siulyciau apversti kad ir nivea rutulini dezodoranta ir paskaityti ju sudeti...