Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

Man THAI padeda nuo kvapo, bet ne nuo prakaito.
Patinka dar THAI nes neturiu pasaliniu kvapu, kaip REXONA ar kt.
Atsakyti
jo thai nuo blogo kvapo, kurį laiką tikrai pagelbsti, tačiau gaila nuo pačio prakaitavimo ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2008 06 18, 12:35)
nusipirkau ta isgirtaji THAI akmenuka, ir galiu pasakyt sudukas tas akmenukas  sad.gif nes:
1.nepatogu naudot
2.prakaitas begt pradeda vos isejus i lauka (atrodo anksciau taip baisiai nebuvo)
3.o kvapo kartais neatsiranda, o kartais atsiranda ir dar baisesnis
4. ir kartas tas mineras lieka sukietejas ant rubu

gaila biski pinigeliu, tai iskisiu vyrui, kojom tept (nes raso kad galima naudot kojom) smile.gif)))

sukieteja ant rubu? taip dar negirdejau lotuliukas.gif as pirkau pries kokius 5 metus, tai taip ir liko voliotis vonios spintelej - naudos nulis schmoll.gif
Atsakyti
O aš juo labai patenkinta, jokio kvapo visą dieną.
Atsakyti
Turiu Thai purškiamą, tai ne tik negelbsti nuo prakaito kvapo, bet ir pats man kažkaip smirdi... g.gif
Atsakyti
O man DRICLOR pats paciausias thumbup.gif Jokiu problemu,patepu viena karta i sav. ar dar reciau..ir kaip as be jo anksciau vargau verysad.gif
Atsakyti
thai man labai patinka nes jis yra ekologiskas.anksciau ir man nepadėdavo,bet dabar galvoju kad gal išsivalė organizmas nes tikrai pasidarė lb veiksmingas.jau kelis mėn tepu tik su juo ir net nežiūriu į tuos propilenglikolinius,poras užkemšančius stipraus kvapo dezus.gal 24 val jis ne visad išlaiko bet praustis pora kart per diena jokia problema.
Papildyta:
o tas purškiamas thai tai as jo neperku nes i sudėti ieina ir propilenglikolis.perku akmenuka,labai ekonomiska
Atsakyti
Kazkas yra rases kad Driclor stabdo prakaitavima. Tai nusipirkau ir as ir galiu pasakyt kad tepiausi tik karta o neprakaitavau savaite laiko. Tai visos isbandykit ji ir baigsis sitas forumas.
Atsakyti
QUOTE(agnule @ 2008 07 01, 21:27)
Kazkas yra rases kad Driclor stabdo prakaitavima. Tai nusipirkau ir as ir galiu pasakyt kad tepiausi tik karta o neprakaitavau savaite laiko. Tai visos isbandykit ji ir baigsis sitas forumas.

As irgi pernai vasara nusipirkau "Diclor" ir ne kart iki siol nepasitepiau doh.gif
Tiesa sakant, as ne itin prakaituoju bigsmile.gif ,tai ir to "Dicloro" netepiau,bo prisiskaiciau as apie ji, kad tipo kenkia sveikatai,gali sukelt vezi ir ko tik ne,tai ir pabijojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2008 06 21, 20:25)
O aš juo labai patenkinta, jokio kvapo visą dieną.

drinks_cheers.gif
galetu dar ir prakaitavima mazint smile.gif
Atsakyti
jei kam reikia Driclor rasykite i AZ 4u.gif
Atsakyti
Jei kas iesko Driclor Vilniuje, galiu pasiulyti nors ir iskart jums patogiu metu smile.gif siunciu ir i kitus miestus smile.gif pridedu lietuviska instrukcija, galiu paaiskinti kaip naudoti smile.gif nes pati juo dziaugiuosi ne pirma menesi biggrin.gif
Atsakyti