Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralaus gimdymo minusai

Pirma bandziau gimdyti pati,prasikankinau 8 valandas,atliko cezari.Siuo metu laukiuos antro,apie naturalu gimdyma ir pagalvot nenoriu schmoll.gif Ir visom besilaukianciom rekomenduoju rinktis cezari.Ir mama sveika ir vaikas thumbup.gif . Randas sugyja greitai ir jo beveik nesimato,jokiu plysimu,jokiu traumu,vaikiuka graziai isima,nei jis pridusta,nei susispaudzia... Ir siaip kiek teko girdet baisybiu,kitos gimdydamos plysta skersai ir isilgai,po gimdymo slapimo nelaiko,susiuta tarpviete kraujuoja kiekviena karta sunkiau tustinantis schmoll.gif Na jau ne ,man to nereikia.
Zinoma,nieko nera geriau uz sklandu naturalu gimdyma,bet kam rizikuoti?
As renkuosi cezari mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 05 01, 14:40)
Gebejimas duoti kazka neikainojamo ir tikrai sveiko - truko tik du menesius?

Mano vaikas turi ir turės visada kažką neįkainojamo- normalią mamą.
Papildyta:
QUOTE(bliukutis @ 2011 05 01, 15:10)
Pirma bandziau gimdyti pati,prasikankinau 8 valandas,atliko cezari.Siuo metu laukiuos antro,apie naturalu gimdyma ir pagalvot nenoriu  schmoll.gif Ir visom besilaukianciom rekomenduoju rinktis cezari.Ir mama sveika ir vaikas thumbup.gif . Randas sugyja greitai ir jo beveik nesimato,jokiu plysimu,jokiu traumu,vaikiuka graziai isima,nei jis pridusta,nei susispaudzia... Ir siaip kiek teko girdet baisybiu,kitos gimdydamos plysta skersai ir isilgai,po gimdymo slapimo nelaiko,susiuta tarpviete kraujuoja kiekviena karta sunkiau tustinantis  schmoll.gif  Na jau ne ,man to nereikia.
As renkuosi cezari  mirksiukas.gif

Ačiū,Jūs čia bent į temą parašėt-išvardijot natūralaus gimdymo minusus.
Atsakyti
Pirma bandziau gimdyti pati,prasikankinau 8 valandas,atliko cezari.Siuo metu laukiuos antro,apie naturalu gimdyma ir pagalvot nenoriu  schmoll.gif Ir visom besilaukianciom rekomenduoju rinktis cezari.Ir mama sveika ir vaikas thumbup.gif . Randas sugyja greitai ir jo beveik nesimato,jokiu plysimu,jokiu traumu,vaikiuka graziai isima,nei jis pridusta,nei susispaudzia... Ir siaip kiek teko girdet baisybiu,kitos gimdydamos plysta skersai ir isilgai,po gimdymo slapimo nelaiko,susiuta tarpviete kraujuoja kiekviena karta sunkiau tustinantis  schmoll.gif Na jau ne ,man to nereikia.

Viskas, ka isvardinot ir dar daugiau, man atsitiko gimdant naturaliai .. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mokytis ne KENTETI, o IVEIKTI skausma..

QUOTE(visata8 @ 2011 05 01, 15:09)
Cia ne man buvu skirta , bet noreciau paskyti, kad as asmeniskai pirkdama  cp butent ir kuriau sau svente  bigsmile.gif . Toki gimdyma, kokio noriu as. Be skausmo, baimes, nervu, skubejimo,  su profesionalu komanda. Svente, mano manymu yra tada, kai yra geras scenarijus ir viskas suplanuota. Naturalus gimdymas nera tas dalykas kuri galima suplanuoti , planuoti zinoma galima, bet kaip daznai jis vyksta pagal plana  g.gif .
Nenoriu mokytis kenteti skausma  schmoll.gif .

Atsakyti
skaiciau skaiciau sia temute ir truputi baisu pasidare....
cezaris pasirodo pati geriausia iseitis viskam, tai jei jau taip bijoma gimdyti tai gal nereik pastoti?
nesupykit, bet jau apsurdiskai skamba... kodel niekas nekalba apie tai kai po cp buna komplikaciju mamai? kaip sutinsta kojos? supuliuoja randai? neissivalo normaliai gimda ir prasideda puliavimai ir uzdegimai... o kur po epiduro gauto prasideda migrenos priepoliai, stuburo skausmai ir pan.
kartais buna ir vaikeli suzaloja cp metu, netik naturalaus gimdymo metu pasitaiko nelaimiu... negali taip sakyti, kad tik cp yra pati geriausia gimdymo iseitis.
ne nesakau kad tik naturaliai gimdyti, buna visokiu situaciju, kad niekaip kitaip nesigauna tik cp...
nera toks baisus tas naturalus gimdymas, pati gimdziau ir gan dideli vaikuti, kaklelis nepilnai atsidares buvo ir skatino zveriskom dozem... neplysau niekur...
epiduro nedave, nes su stuburu problemos ir nieko isgyvenau...
plysimai priklauso ir nuo mamytes pasiruosimo gimdymui ir nuo priimancio gyd. jei mato gyd, kad plysti gali, jie turi prakirpti ir viskas....
negalima ir sakyti, kad mp tik pats geriausias vaikuciui, yra mamu kurioms nesigauna neiseina maitinti, tai ka jos ne mamos? mes visos mamos maitinom ar nemaitim pacios vaikuciu....
nesupykit mielosios uz posta... visko buna skirtingai gimdom, skirtingai nesiojam tuos vaikelius, bet visos juos mylim kaip be butu...
Atsakyti
QUOTE(visata8 @ 2011 05 01, 00:06)
Dar karta perskatykite mano posta  mirksiukas.gif , ar rasiau ne apie 5-6, o apie 10 ir daugiau vaiku.
Nepazistu asmeniskai ne vienos mamos, pagimdziuosios  SIAIS LAIKAIS 10 ir daugiau vaiku .
Manau, kad jeigu tokios ir yra , tai arba tai asociales, arba tikrai labai vargingai gyvenantis zmones , kuriems truksta pinigu  prezervatyvams  cool.gif
Gatveje nemaciau mamos isejusios pasivaikscioti su 10 vaiku  g.gif ,
ir aplamai turbut  sudetinga gyventi , kai neturi nei uzuomazgos humoro jausmo  cool.gif ?

http://www.lrytas.lt...1...kųstis.htm
Atsakyti

ar tureti normalia mama - tai yra kazkas neikainojamo?
O ne savaime suprantamo ir tikrai NATURALAUS ? wink.gif

[quote=daukantiene123,2011 05 01, 15:16]
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 05 01, 16:35)

Joo, moteriske gerai nukvakusi, na bet nieko nuostabaus mirksiukas.gif

– Adelė – vyriausia, jai 20 metų...
Akvilė – devyniolikmetė filologė...
..............................................................................................
Kai su vyresniosiomis dar okupacijos metais eidavom į parduotuvę ir mergaitės manęs klausdavo, ar užteks pinigų duonai.

Tai kiek metu buvo mergaitems okupacijos metais g.gif ?

Ir ka as pamaciau - vargsa moteriske, atrodo siaubingai ( o jai tik 44 metai doh.gif ). Seima maitinasi makaronais ir kruopomis, vyras malasi po uzsieni, atvaziuoja, apvasina ir atia .
Vargsos mergaites studentes tikriausiai pilnos kompleksu , nes
"
Atsimenu, gavau suknelei sintetinės medžiagos gabalą. Perkirpau jį per puse ir atidaviau panelėms. Jos tada buvo 3-4 metų. Mergaitės nieko nekirpdamos, sugebėdavo iš tų medžiagų pasidaryti sukneles, sijonus, net maudymosi kostiumėlius. Stebėdavausi. Ir dabar – sėdi naktį prie mažos gipsinės lėlytės ir viską siuva – nuo apatinių iki suknytės."
Turbut pazadejo sau daugiau negu viena vaiko gyvenime netureti mirksiukas.gif .
Beja, paskutis is dveju vaiku turi dauno sindroma g.gif , tikriausiai kaip as ir sakiau i ligonine laiko nebuvo nuvaziuoti tyrimams, nes pagal amziu priklauso net nemokamai.
O makaronus tai turbut is to paties Carito gauna, kur paskaitas skaito, vietoj algos g.gif . Nezianau, man baisu. Nenoreciau nei pati taip gyventi, nei savo vaikams tokio likimo...
Bet as gi dvasios ubage irnesakyk.gif .
O kas svajoja apie toki gyvenima, ar yra tokiu, atsilipkite mirksiukas.gif ?
Atsakyti
[quote=S.w.a.t,2011 05 01, 15:40]
ar tureti normalia mama - tai yra kazkas neikainojamo?
O ne savaime suprantamo ir tikrai NATURALAUS ? wink.gif
[quote=daukantiene123,2011 05 01, 15:16]
Papildyta:
[/quote]

Tikrai neįkainojamo.Skaitėte straipsni aukščiau paviešintą?Gal Jums ta mama normali pasirodė?
Atsakyti
Pirma bandziau gimdyti pati,prasikankinau 8 valandas,atliko cezari.Siuo metu laukiuos antro,apie naturalu gimdyma ir pagalvot nenoriu  schmoll.gif Ir visom besilaukianciom rekomenduoju rinktis cezari.Ir mama sveika ir vaikas thumbup.gif . Randas sugyja greitai ir jo beveik nesimato,jokiu plysimu,jokiu traumu,vaikiuka graziai isima,nei jis pridusta,nei susispaudzia... Ir siaip kiek teko girdet baisybiu,kitos gimdydamos plysta skersai ir isilgai,po gimdymo slapimo nelaiko,susiuta tarpviete kraujuoja kiekviena karta sunkiau tustinantis  schmoll.gif  Na jau ne ,man to nereikia.

Visiškai pritariu tau.Man darytas planinis CP ir dėl to labai džiaugiuosi.Pamenu, gulėdama akušerijos skyriuje ir girdėdama klaikius sąrėmių klyksmus kitų moterų, aš po antklode tik kikenau, kad man to neteks patirti.
Beje, randas išties gražiai gyja ir manau po metų kitų jo visai nesimatys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2011 05 01, 17:23)
Visiškai pritariu tau.Man darytas planinis CP ir dėl to labai džiaugiuosi.Pamenu, gulėdama akušerijos skyriuje ir girdėdama klaikius sąrėmių klyksmus kitų moterų, aš  po antklode tik kikenau, kad man to neteks patirti.
Beje, randas išties gražiai gyja ir manau po metų kitų jo visai nesimatys. smile.gif

huh.gif
Atsakyti
Negali vienareiksmiskai teigti,kad naturalus gimdymas blogai,o cezaris gerai arba atvirksciai. Kiekviena is cia esanciu turi savo nuomone,kiuriai daugiausia itakos turbut turi asmenine patirtis smile.gif Tiesiog turim dziaugtis,kad siais laikais galime rinktis- gimdyt naturaliai ar ne. Apsvarstyt visus "uz" ir "pries",kas kam labiau priimtina.Ar esi pasiryzus didvyriskai viska iskesti? Susitaikyti su galimom pasekmem?
As asmeniskai esu baile,bijau skausmo beprotiskai,naturalus gimdymas man yra siauba keliantis dalykas.Uztenka vien paziuret internete naturalaus gimdymo vaizdeliu,atrodo kad moteris plys per puse.Toms kurios dar negimde siulau pasiziureti pries apsisprendziant.Jei tie vaizdeliai jusu negasdina,galimi plysimai ar nuo stumimo islindes hemarojus nekeliai siaubo,tada pirmyn smile.gif Zinoma,nebutinai visa tai atsitiks begimdant,bet is kur zinot,kad neatsitiks?
As save myliu ir rizikuot nenoriu,todel renkuosi cezari mirksiukas.gif
Atsakyti