QUOTE(vanesa9 @ 2011 04 18, 18:21)
o tai jau po cp neskauda tipo? gavau extra cp ir cezario tikrai daugiau nenoreciau, nesuprantu tu kurios renkasi cp tik del to kad bijo gimdyt ar skausmo. skausma po cp taip pat smarkus, liepia vartytis o sikna pakelt vos eina, islipt ar ilipt i lova kancia buvo, vaika i rankas normaliai paemiau tik po paros, nei maitint nejo normaliai, nakti pamiegot del skausmo irgi nelabai pavyko, nors ir nuskausminamuosiuos leido. kol atsitiesiau, vaikstai kaip invalide, nieko negali sunkai nest veliau. randa skaudejo prilietus 3-4menesius. nu zodziu daugiau jo nenoreciau nei uz ka

aisku jei nebutu vel pavojus mano kudikeliui.
as turejau cezari 3h ryto,8h ryto pries pusrycius atsikeliau ir nuejau i dusa ir skausmas buvo toks kad nereikejo jokiu nuskausminamuju,per pietus ta pacia diena sekmingai ejau pasivaikscioti,kadangi buvo sestadienis namo paleido pirmadieni ryte nes savaitgaliais neisrasinejo...rando neskaudejo namus gryzus pirmiausia ka padariau issisveiciau visus namus

gryzau tiesiai i gyvenime,nepersistengiant saugojant pjuvio vieta bet del to nekilo jokiu problemu gyvenima stekejo normalia vaga

tai mano potyris
QUOTE(jurslan @ 2011 04 19, 06:36)
temą sukūrėte tam, kad visaip pateisint savo pasirinkimą? Nesikankinkit.. šaukštai po pietų. Pasirinkote, tai pasirinkote tą cp.. o aukščiau išvardintas pasiteisinimas tai pats juokingiausias, koks tik gali būti

O gal ir nemaitinote dėl to, kad krūtinė nenukartų ir vyrui paskui nepatiks??
Jei norit minusų tai va jie:
- Kirpimas, siuvimas tikrai nemalonu, sėdėt negalima, ir skauda.. bet ir po cp tas pats.
- Epidūro poveikis dar tik tyrinėjamas.. per cp irgi gauna vaikas tą patį.
- Hemarojus.. šitas draugas išlenda net ir toms, kurios paskui turi cp, o ir ne visos gimdžiusios jį gauna, taip kad 50/50.
Va kai antrą pagimdžiau be adatų ir be lašelinių ir be kirpimų, tai supratau, kad visa tai noriu patirti dar kartą..
CP reikalingas, kai yra pavojus mamai ar kūdikiui.. bet tik ne dėl to, kad vyrui paskui bus nebetaip
pateisinti nereikia,nes tai mano pasirinkimas ir tuo dziaugiuosi tik gaila kai kuriu nesuprantanciu ir negerbenciu kitu pasirinkmu

ir antro laukiuosi ir negalvodama renkuosi cezari nes man tai patogiau ir geriau

o prisikabinti vien prie teiginio kad vyrui bus geriau tai jei jums geriau tegu buna dar viena is priezasciu apart skausmo kodel norejau cezario

nebijau apie tai kalbeti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 04 19, 10:09)
Didziausias minusas kai budama moteris negali pagimdyti savo vaiko, o isima per pilve perpjauta skyle .... nekalbu apie CP butinybe gresiant pavojui sveikatai
galejimas ir norejimas yra du skirtingai dalykai
del maitinimo krutimi,tai maitinau iki 7 menesiu,nebijodama jei nukars,nes siais laikais technologijos ant tiek pazengusios kad krutine migom gali vel buti standi

bet manau tai atskira tema