Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralaus gimdymo minusai

na depresija siaip su hormonais susijusi labiau nei su gimdymo budu ar esanciomis aplinkybemis. Zinoma nuovargis, artimuju nepalaikymas labai prisideda prie to, bet netgi visas salygas turint gali ji uzeiti....
Atsakyti
Pogimdyvine depresija susijusi su gimdymo budu, tiksliau, su medicininemis intervencijomis, medikamentais, kurie sutrikdo naturalia hormonu kaita 4u.gif

Domke, na nereikia taip jau apibendrintai sneketi, kad visoj ES.. Juk gimdei viso labo vienoj uzsienio saly, vienoj tos salies ligoninej, su tokia komanda, kokia buvo... Oi, labai linkiu, kad blogi prisiminimai pagaliau issitrintu is atminties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 19 gegužės 2011 - 22:21
QUOTE(visata8 @ 2011 05 01, 14:23)
Joo, moteriske gerai nukvakusi, na bet nieko nuostabaus  mirksiukas.gif 

–

nu ziaurus sitas visas postas jusu unsure.gif unsure.gif

wink.gifp+2011 05 19, 12:54-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2011 05 19, 12:54)
Nieko natūralesnio ir geresnio už gamtą nėra ir nebus.. Žinoma nekalbu apie komplikuotus gimdymus, čia jau nieko nebepadarysi, reikia intervencijos, bet jei įmanoma gimdyt natūraliai aš tik už.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

mano gimdymas baigesi ekstra cp, buvo pilnas atsidarymas ir stumimas, tad teko pajust visus 'malonumus', tik nebeteko isstumt... bet antra karta vis tiek noreciau gimdyt naturaliai wub.gif ir ziauru man skaitant, kai mamos dziaugiasi ir moka pinigus, kad tik cp padarytu joms unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Kodel nera. Yra.

Kaune - gydytoja Banga is KGN; Klinikose - Tomas Birzietis.

Jei ne atsitupus, tai KGN tikrai imanoma atsisedus ant spec kedes.

wink.gifp+2011 05 19, 16:12-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2011 05 19, 16:12)
Kiek man žinoma LT šiuo metu niekur neleidžia gimdyt atsitūpus, aš pati norėjau taip, deja..  doh.gif  Pažystama akušerė sakė, kad taip yra todėl, kad Lt medikai nepajėgūs suvaldyt gimdymą atsitūpus..  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2011 05 19, 16:24)
O kalbant apie LT  medikus - tai isvis labai puikus ir aukstos kvalifikacijos gydytojai, palyginus su kitu ES saliu gyd.,  doh.gif    Na, ko truksta musiskiams kartais - tai kulturos, empatiskumo .. Bet profesionalumo prasme jiems lygiu nera ..  cool.gif Dabar jau galiu drasiai tai teigti, kai turejau karcios patirties svetur (ir ne tik gimdant)  doh.gif
Todel kai paskaitai kai kuriuos pasisakymus kai kuriose temose, tai pikta pasidaro - kaip "varoma" ant musu mediku, o isaukstinami "Vakaru saliu" medikai, nors jiems dar taaaip toli profesionalumo ir kompetencijos prasme iki musiskiu mediku, kad  doh.gif  doh.gif

Domke, uzjauciu del gimdymo labai, tau nepasiseke, ka jau cia padarysi.. nieko nepakeisi.. Bet varyti ant kitu saliu gydytoju, taip pat yra labai negrazu, kai tu gimdei tik vienos salies vienoje ligonineje. Gimdziau pati Norvegijoje ir esu be galo patenkinta visu gimdymu, nuo pradzios iki galo. Gimdymas buvo siek tiek komplikuotas, bet as neturiu jokiu priekaistu gydytoju profesionalumui. Taip pat kaip galima pasiskaityti apie gimdymus Lietuvoje, kur moterys buvo be galo nusivylusios gydytoju profesionalumu. Cia priklauso nuo kiekvieno gydytojo atskirai ir nuo pacio gimdymo, todel sakyti, kad visi uzsienio gydytojai yra ziaurus, tai labai klysti. Beje, Lt tik vienetai tera, kurie prisimena savo profesionaluma be papildomo atlygio. Ta pati sakei, kad gimdytum tik Lietuvoje ir tik susitarusi su gydytoju. Tai jei primoki papildomai - gauni profesionalu gydytoja, jei neprimoki - gauni eilini... Cia lietuviska praktika.
Atsakyti
Kiek man žinoma LT šiuo metu niekur neleidžia gimdyt atsitūpus, aš pati norėjau taip, deja..  doh.gif  Pažystama akušerė sakė, kad taip yra todėl, kad Lt medikai nepajėgūs suvaldyt gimdymą atsitūpus..  doh.gif
[/quote]

Banga manau tikrai leidžia atsitūpus gimdyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 20 gegužės 2011 - 09:31
QUOTE(smiler @ 2011 05 20, 08:10)
Cia priklauso nuo kiekvieno gydytojo atskirai ir nuo pacio gimdymo, todel sakyti, kad visi uzsienio gydytojai yra ziaurus, tai labai klysti. Beje, Lt tik vienetai tera, kurie prisimena savo profesionaluma be papildomo atlygio.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš apie norvegų medikus irgi tik geruoju galiu atsiliepti. Gimdžiau čia abu kartus. Šeimos gydytoja taip pat nuostabi.
Ir pati sistema - kreipiamas dėmesys į mamos nuotaikas nėštumo metu ir po gimdymo, žodžiu, depresijos prevencija.
Atsakyti
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 05 20, 00:14)
Kodel nera. Yra.

Kaune - gydytoja Banga is KGN; Klinikose - Tomas Birzietis.

Jei ne atsitupus, tai KGN tikrai imanoma atsisedus ant spec kedes.
siulyciau neuzsiciklinti del padeties. Saremiu metu sedejau ant tos kedutes. Netiko vaikiukui, pradejo kristi toniukai. Matyt prisispaude kazkaip ji ten tai teko gultis.
Atsakyti
cia kalba ejo AR KUR NORS LIETUVOJE LEIDZIA GIMDYTI ATSITUPUS...

o kai tomai krenta..ar pades ieskojimas kitos patogios padeties?
Ar nesibaigia tai ekstra CP?

QUOTE(wytaute69 @ 2011 05 20, 16:50)
siulyciau neuzsiciklinti del padeties. Saremiu metu sedejau ant tos kedutes. Netiko vaikiukui, pradejo kristi toniukai. Matyt prisispaude kazkaip ji ten tai teko gultis.

Atsakyti
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 05 21, 13:02)
cia kalba ejo AR KUR NORS LIETUVOJE LEIDZIA GIMDYTI ATSITUPUS...

man net liepe bandyt atsitupus, nes gulint nesigavo. viskas vyko jonavoje
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2011 05 20, 10:10)
Ta pati sakei, kad gimdytum tik Lietuvoje ir tik susitarusi su gydytoju. Tai jei primoki papildomai - gauni profesionalu gydytoja, jei neprimoki - gauni eilini... Cia lietuviska praktika.

Taip drinks_cheers.gif Nematau nieko blogo tame .. Susitariau su gydytoja, kuri mane priziurejo visa nestuma ir dar pries tai 10 metu bei kuri padejo turint problemu su pastojimu .. Gydytoja kelesi nakti, vaziavo i ligonine, budejo visas 18 val. ir buvo kaip Mama wub.gif To net negaliu vadinti primokejimu, kaip jus sakot .. Vadinu tai atsidekojimu .. Uz tai, kad ji dirbo, nors neturejo ta diena, tiksliau ir ta diena bei nakti dirbti .. smile.gif Jos deka komplikuotas gimdymas buvo lengvas, net nejutau ir nesupratau kas vyksta, tik po visko suzinojau.. O apie kitas salis teigiu, nes daug pazistamu gimde UK, Airijoj .. Labai nemazai nusivylusiu ..
Atsakyti