Pogimdyvine depresija susijusi su gimdymo budu, tiksliau, su medicininemis intervencijomis, medikamentais, kurie sutrikdo naturalia hormonu kaita
Domke, na nereikia taip jau apibendrintai sneketi, kad visoj ES.. Juk gimdei viso labo vienoj uzsienio saly, vienoj tos salies ligoninej, su tokia komanda, kokia buvo... Oi, labai linkiu, kad blogi prisiminimai pagaliau issitrintu is atminties
Domke, na nereikia taip jau apibendrintai sneketi, kad visoj ES.. Juk gimdei viso labo vienoj uzsienio saly, vienoj tos salies ligoninej, su tokia komanda, kokia buvo... Oi, labai linkiu, kad blogi prisiminimai pagaliau issitrintu is atminties
QUOTE(visata8 @ 2011 05 01, 14:23)
nu ziaurus sitas visas postas jusu
QUOTE(Burbuliuke
p @ 2011 05 19, 12:54)
Nieko natūralesnio ir geresnio už gamtą nėra ir nebus.. Žinoma nekalbu apie komplikuotus gimdymus, čia jau nieko nebepadarysi, reikia intervencijos, bet jei įmanoma gimdyt natūraliai aš tik už.
mano gimdymas baigesi ekstra cp, buvo pilnas atsidarymas ir stumimas, tad teko pajust visus 'malonumus', tik nebeteko isstumt... bet antra karta vis tiek noreciau gimdyt naturaliai
Kodel nera. Yra.
Kaune - gydytoja Banga is KGN; Klinikose - Tomas Birzietis.
Jei ne atsitupus, tai KGN tikrai imanoma atsisedus ant spec kedes.
p+2011 05 19, 16:12-->
QUOTE(Burbuliuke
p @ 2011 05 19, 16:12)
Kiek man žinoma LT šiuo metu niekur neleidžia gimdyt atsitūpus, aš pati norėjau taip, deja..
Pažystama akušerė sakė, kad taip yra todėl, kad Lt medikai nepajėgūs suvaldyt gimdymą atsitūpus.. 
QUOTE(Domke @ 2011 05 19, 16:24)
O kalbant apie LT medikus - tai isvis labai puikus ir aukstos kvalifikacijos gydytojai, palyginus su kitu ES saliu gyd.,
Na, ko truksta musiskiams kartais - tai kulturos, empatiskumo .. Bet profesionalumo prasme jiems lygiu nera ..
Dabar jau galiu drasiai tai teigti, kai turejau karcios patirties svetur (ir ne tik gimdant) 
Todel kai paskaitai kai kuriuos pasisakymus kai kuriose temose, tai pikta pasidaro - kaip "varoma" ant musu mediku, o isaukstinami "Vakaru saliu" medikai, nors jiems dar taaaip toli profesionalumo ir kompetencijos prasme iki musiskiu mediku, kad

Todel kai paskaitai kai kuriuos pasisakymus kai kuriose temose, tai pikta pasidaro - kaip "varoma" ant musu mediku, o isaukstinami "Vakaru saliu" medikai, nors jiems dar taaaip toli profesionalumo ir kompetencijos prasme iki musiskiu mediku, kad
Domke, uzjauciu del gimdymo labai, tau nepasiseke, ka jau cia padarysi.. nieko nepakeisi.. Bet varyti ant kitu saliu gydytoju, taip pat yra labai negrazu, kai tu gimdei tik vienos salies vienoje ligonineje. Gimdziau pati Norvegijoje ir esu be galo patenkinta visu gimdymu, nuo pradzios iki galo. Gimdymas buvo siek tiek komplikuotas, bet as neturiu jokiu priekaistu gydytoju profesionalumui. Taip pat kaip galima pasiskaityti apie gimdymus Lietuvoje, kur moterys buvo be galo nusivylusios gydytoju profesionalumu. Cia priklauso nuo kiekvieno gydytojo atskirai ir nuo pacio gimdymo, todel sakyti, kad visi uzsienio gydytojai yra ziaurus, tai labai klysti. Beje, Lt tik vienetai tera, kurie prisimena savo profesionaluma be papildomo atlygio. Ta pati sakei, kad gimdytum tik Lietuvoje ir tik susitarusi su gydytoju. Tai jei primoki papildomai - gauni profesionalu gydytoja, jei neprimoki - gauni eilini... Cia lietuviska praktika.
Kiek man žinoma LT šiuo metu niekur neleidžia gimdyt atsitūpus, aš pati norėjau taip, deja..
Pažystama akušerė sakė, kad taip yra todėl, kad Lt medikai nepajėgūs suvaldyt gimdymą atsitūpus.. 
[/quote]
Banga manau tikrai leidžia atsitūpus gimdyti
[/quote]
Banga manau tikrai leidžia atsitūpus gimdyti
QUOTE(smiler @ 2011 05 20, 08:10)
Cia priklauso nuo kiekvieno gydytojo atskirai ir nuo pacio gimdymo, todel sakyti, kad visi uzsienio gydytojai yra ziaurus, tai labai klysti. Beje, Lt tik vienetai tera, kurie prisimena savo profesionaluma be papildomo atlygio.
aš apie norvegų medikus irgi tik geruoju galiu atsiliepti. Gimdžiau čia abu kartus. Šeimos gydytoja taip pat nuostabi.
Ir pati sistema - kreipiamas dėmesys į mamos nuotaikas nėštumo metu ir po gimdymo, žodžiu, depresijos prevencija.
Ir pati sistema - kreipiamas dėmesys į mamos nuotaikas nėštumo metu ir po gimdymo, žodžiu, depresijos prevencija.
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 05 20, 00:14)
Kodel nera. Yra.
siulyciau neuzsiciklinti del padeties. Saremiu metu sedejau ant tos kedutes. Netiko vaikiukui, pradejo kristi toniukai. Matyt prisispaude kazkaip ji ten tai teko gultis.
cia kalba ejo AR KUR NORS LIETUVOJE LEIDZIA GIMDYTI ATSITUPUS...
o kai tomai krenta..ar pades ieskojimas kitos patogios padeties?
Ar nesibaigia tai ekstra CP?
o kai tomai krenta..ar pades ieskojimas kitos patogios padeties?
Ar nesibaigia tai ekstra CP?
QUOTE(wytaute69 @ 2011 05 20, 16:50)
siulyciau neuzsiciklinti del padeties. Saremiu metu sedejau ant tos kedutes. Netiko vaikiukui, pradejo kristi toniukai. Matyt prisispaude kazkaip ji ten tai teko gultis.
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 05 21, 13:02)
cia kalba ejo AR KUR NORS LIETUVOJE LEIDZIA GIMDYTI ATSITUPUS...
man net liepe bandyt atsitupus, nes gulint nesigavo. viskas vyko jonavoje
QUOTE(smiler @ 2011 05 20, 10:10)
Ta pati sakei, kad gimdytum tik Lietuvoje ir tik susitarusi su gydytoju. Tai jei primoki papildomai - gauni profesionalu gydytoja, jei neprimoki - gauni eilini... Cia lietuviska praktika.
Taip