QUOTE(MichGirl @ 2011 06 01, 15:36)
na man po cezario buvo kur kas lengvesnis ir greitesnis atsigavimas nei po paprasto gimdymo, buvau net pati nustebus, kad viskas taip OK. Net nuskausminamuju po operacijos nereikejo, tiek kiek jos metu suleisti dar veike. Kita diena po operacijos jau vaiksciojau ligonines koridoriais, ejau pas vaika, kuris intensyvioj globoj gulejo.
as irgi turejau abu, ir cezario nesirinkciau. Atsigavau po jo greiciau ir t.t., Bet tai ne priezastis dar vienam cezariu. Tai yra didele operacija, kada pjaunama ne tik per oda ir lasinius, bet ir per visus kitus audinius ir gimda. riziku yra tikrai kur kas daugiau ir mamai ir vaikui. Be to, gimsnant normaliai vaikiukai issigrezia ir geriau is plauciuku vandenys pasisalina, o cezario metu gime daznai del to turi kvepavimo problemu. Mano vienas is dvynuku toks gime, su pilnais vandenu plauciais ir per 4 dienas buvimo ligoninej jo su mumis palatoje nebuvo, praleido ta laika intensyvioj globoj prijungtas prie aparatu, ir tas man asmenishkai buvo labai sunku. Plius dar ir tas faktas, kad vaikiukui gimus tu jo is karto net nematai, niekas nepadeda tau jo ant krutines ir t.t., bent jau gimdant dicke man tai buvo labai svarbus momentas, o kai dare cezari tai tuo momentu kai vaikiukus istrauke ir juos ten tvarke, o man tuscia pilva maige ir siuvo, pasijauciau tokia vienisa, kad zliumbt pradejau. Jei dar karta pastociau tai tik pati noreciau gimdyt, nesvarbu ten tas atsigavimas po visko ir t.t.
juk tema ne cezario minusai
ne diskusiju tema kodel siuolaikinis jaunima snepagimdo
baisu skaityti darosi

nes vistiek pradedama kalbeti apie cezari...prie ko cezaris juk kalbama apie tai kas gimde vaginaliniu budu

o kodel vis gryztama prie cezario,nes matyt vistiek kliuna tai kad kitos mamos tai renkasi ,ir tai neitakoja vaiko meiles

net mano meiles vaikui neitakoja taip kaip jis gime
kai buvu nescia mama su draugemis surenge mergaiciu vakara,ten visos papasakojo apie sao gimdymus-tikrai man ten nebuvo nei kazko grazaus nei kazkas tokio jasumingo ka noreciau patirti as.uosviene,mb sese pasakojo kad joms gimdyti tai malonumas,nieko baisaus ir pan.bet ir tas man nesukele jokiu emociju kad noreciau to pajusti...gydytojai vieni aiskino cezario blogybes,kiti aiskino kad jei dievas duos ir po naturalaus bus baisiau nei po cezario..dabar kai laukiuosi antro gydytojai manes neatkalbinejo del nieko,net kai uzdaviau klausimus ar tikrai cezarinukai tokie jau blogiukai vaikai su pakeistais dnr kaip straipsniai raso ir pan.ir ka nustebau atsakymu-tai yra nesamone,tik nori atbaidyti visuomene nuo per didelio cezario renkamumo skaiciaus

per brangiai gi kainuoja valstybems tokios operacijos
tad gryskime prie temos ne apie dzinsus,ne apie cezario blogybes ir kokios tos moteros blogietes,bet apie tai kokiu nepatogumu ir blogu dalyku lieka po vaginalinio gimdymo

nes tema apie cezario zalybes jau yra,prasome eiti ten ir palikti savo nusistaymus