Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralaus gimdymo minusai

QUOTE(Ūla @ 2011 06 01, 17:56)
bet, sakykit, kam gi jums jų reikia - tų vaginalinio gimdymo minusų? Juk nusprendėt CP daryt ir savo pasirinkimu neabejojat? Ar vis dėlto kažkas kažkur kirba?
Jei į temą - abu gimdžiau be cezarių, minusų nematau, nepatyriau jokių. Sakyčiau, jei kas devynis mėnesius išnešiotų už mane, galėčiau gimdyt dar ne vieną - čia man paprasčiausia dalis tame visame procese. Bet - būtų reikėję operacijos, net nesuabejočiau. Reik tai reik. Tik vat savanoriško gulimosi po peiliu nesuprantu, kai nebūtina to daryt.
Nu net nelogiška, sakyčiau, ir netikiu, kad gydytojas galėtų pasakyt tai, ką jųs parašėt, cituoju: "nori atbaidyti visuomene nuo per didelio cezario renkamumo skaiciaus, per brangiai gi kainuoja valstybems tokios operacijos".

drinks_cheers.gif
Niamniuska, atsakykit, kam sukuret tokia tema, jei ne minties neturit pabandyt pagimdyt vaginaliai kaip cia dabar jau priimta rasyt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 06 01, 16:56)
Nu net nelogiška, sakyčiau, ir netikiu, kad gydytojas galėtų pasakyt tai, ką jųs parašėt, cituoju: "nori atbaidyti visuomene nuo per didelio cezario renkamumo skaiciaus, per brangiai gi kainuoja valstybems tokios operacijos".

sorry, bet tai tiesa... kaip bebutu gaila....
gal gyd. ir ne taip tiesmukai issireiske, nzn, bet tai yra akivaizdi teisybe.
juk mes i vakarus lygiuojames, ania? o JAV pasirinkimo galimybe galioja, kaip noriu taip gimdau,noriu pati, noriu cp ir lb daug apie tai rasoma, lt dar to nepasieke, bet mazai truksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 06 01, 12:09)

juk mes i vakarus lygiuojames, ania? o JAV pasirinkimo galimybe galioja, kaip noriu taip gimdau,noriu pati, noriu cp ir lb daug apie tai rasoma, lt dar to nepasieke, bet mazai truksta  unsure.gif

nu tikrai ne, gyvenu daug metu JAV - cia tikrai viskas priklauso nuo ginekologo, daug ju paprasciausiai nesutiks daryti cezario be jokio reikalo, kiti kaip tik cezarius daro reikia nereikia, nes daugiau uz juos gauna. Mano ginekologas tiesiai sviesiai pasake, kad pasirinktiniu cezariu jis nedaro, pvz.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2011 06 01, 16:56)
bet, sakykit, kam gi jums jų reikia - tų vaginalinio gimdymo minusų? Juk nusprendėt CP daryt ir savo pasirinkimu neabejojat? Ar vis dėlto kažkas kažkur kirba?
Jei į temą - abu gimdžiau be cezarių, minusų nematau, nepatyriau jokių. Sakyčiau, jei kas devynis mėnesius išnešiotų už mane, galėčiau gimdyt dar ne vieną - čia man paprasčiausia dalis tame visame procese. Bet - būtų reikėję operacijos, net nesuabejočiau. Reik tai reik. Tik vat savanoriško gulimosi po peiliu nesuprantu, kai nebūtina to daryt.

QUOTE(gebene @ 2011 06 01, 17:08)
drinks_cheers.gif
Niamniuska, atsakykit, kam sukuret tokia tema, jei ne minties neturit pabandyt pagimdyt vaginaliai kaip cia dabar jau priimta rasyt?  rolleyes.gif

kodel tokia tema negali buti?juk visu teises lygios,tai vat radau tema apie cezario minusus bet pritrukau kito gimdymo budo minusu todel ir sukuriau sia tema 4u.gif
man galit netaikyti nieko,esu pilnaverte mama man nieko netruksta bigsmile.gif kurdama sia tema zinojau kad iskart bus daug visokiu repliku taikomu man,bet kadangi cia forumas tai man jos kaip nuo zasies vanduo 4u.gif

tikiuosi tinka atsakymas nes kitokiu tikslu neturejau kurdama sia tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 06 01, 17:20)
nu tikrai ne, gyvenu daug metu JAV - cia tikrai viskas priklauso nuo ginekologo, daug ju paprasciausiai nesutiks daryti cezario be jokio reikalo, kiti kaip tik cezarius daro reikia nereikia, nes daugiau uz juos gauna. Mano ginekologas tiesiai sviesiai pasake, kad pasirinktiniu cezariu jis nedaro, pvz.

na gal cia dar nuo valstijos priklauso g.gif nea? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 06 01, 14:12)
na gal cia dar nuo valstijos priklauso  g.gif  nea? unsure.gif

prie ko cia valstijos? viskas priklauso nuo ginekologo, nes jie visi alga gauna uz tai kiek gimdymu priima, padaro operaciju ir t.t. Taigi, vieni nori greiciau uzsidirbti daugiau pinigu - tokie cezarius daro reikia nereikia, kiti labiau pasisvente savo profesijai ir be reikalo cezario nedarys. Valstijos cia visai ne prie ko. Cia kaip sakyt, kad kauno daktarai daro cezarius pasirinktinai, o vilniaus jau ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 06 01, 18:31)
tad gryskime prie temos ne apie dzinsus,ne apie cezario blogybes ir kokios tos moteros blogietes,bet apie tai kokiu nepatogumu ir blogu dalyku lieka po vaginalinio gimdymo  4u.gif

galiu atsakyti-man asmeniškai jokių bigsmile.gif

QUOTE(Ūla @ 2011 06 01, 18:56)

Susidaro tik toks įspūdis,kad autorė nori išgirsti kuo daugiau minusų,kad galėtų pati prieš save jaustis 100proc teisi savo pasirinkime ir džiaugtis,kad pasirinko CP,nors to ir nepripažins,aišku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 02 birželio 2011 - 09:04
Natūralus gimdymas neturi minusų.
Papildyta:
QUOTE(wytaute69 @ 2011 05 29, 22:42)
liepe keisti padeti. O toniukai stoja ne tik del uzsispaudusios arterijos., Leliukas gali uzspausti virkstele, tada stoja tonai. Panasu kad musm tiap ir buvo, nes ta virksltele buvo visaip ten prisiraizgius  doh.gif Gultis aisku ne ant nugaros, ant sono gulejau. Na bet nesvarbu. Panasu kad mano mergina kazkur ten vistiek suskersavo ar kas jai buvo, nes kai jau padare ta CP tai visa buvu sutinusiu veidu ir nosis suplota suplota, kazkur ne ten nulindo matyt  doh.gif  Labai pergyvenau kad neliktu tokia...kaip kokio boksininko  doh.gif
O tai kad galejau rinktis zinoma yra daug. Tik tiek kad jeigu dar karta gimdyciau tai jokiu budu nebuciau nusiteikus taip naturalistiskai. Buciau nusiteikus neutraliai, nes tas mano nusiteikimas vos nekainavo gyvybes mums abiems  doh.gif be to reikejo laiko nuteikti save kad viska as padariau gerai, kad nesu nevykele ir pan.  Zinoma, po dvieju CP jau naturaliai negimdysiu jei kada ir tektu....na vadinasi siam gyvenime nelemta smile.gif

Taik kad leliukai dažnai gimsta suplotom nosim ir patinę smile.gif Nieko blogo tai nereiškia.
Atsakyti
QUOTE(Labruscum @ 2011 06 02, 11:04)
Natūralus gimdymas neturi minusų.
Papildyta:

Taik kad leliukai dažnai gimsta suplotom nosim ir patinę smile.gif Nieko blogo tai nereiškia.

mano pirmagime gime su suplota nosyte, iskart gydytojas perspejo kad nieko blogo ir greit atsistatys biggrin.gif
dar minejo, kad pas mus nera salygu priimti kudiki is kitokios padeties gimdant(man gavosi tik atsitupus, bet tik pasirodzius galvytei liepe gultis)
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2011 06 02, 08:02)
Susidaro tik toks įspūdis,kad autorė nori išgirsti kuo daugiau minusų,kad galėtų pati prieš save jaustis 100proc teisi savo pasirinkime ir džiaugtis,kad pasirinko CP,nors to ir nepripažins,aišku smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2011 06 02, 09:02)

drinks_cheers.gif teisi pries savo kompleksus ir baimes gimdyti, na bent jau pabandyti pagimdyti naturaliai smile.gif Nes jei manes kazkokia tema nedomina, patirtys nedomina nei kiek, esu isitikinus kad elgiuosi visiskai teisingai, as ne neinu ir neskaitau, 100 metu, o cia, uzsakomieji TIK cp pacios gyvenime ir tema "Naturalaus gimdymo minusai" doh.gif Temas kurti laisve visiems, be abejo, bet save paanalizuot irgi verta gyvenime wink.gif
Atsakyti
Pagimdziau praejus metams ir lygiai 11 men. po cezario pjuvio naturaliais takais, kirpo siuvo, minusas, kad negali 10 dienu sedeti, o siaip jokiu kitu nebuvo nei man nei vaikui. 4u.gif
Atsakyti