Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausias išsiskyrimas su vaiku

Savo noru esu palikusi tik 3-5val.
Ir nuo 37mėn į darželį išleidau - tai gal kokios 7val bus.
Iki šiol (3,2 ir 1,2m ) - negalėčiau palikti nakvoti kažkur kitur schmoll.gif
Atostogaut vykstam visi kartu; o išsiųsti atostogų seneliam - kol kas dar per mažos.
pasitikiu tik vyru ir dar broliu bei seseria. Nors kiekvienąkart skambinėju vsi paklaust, ką valgė, ka veikia,ar užmigo ir pan.

Didžiąsias ilgėliau palikau 2m ir 3sav - išvažiavau gimdyti mažosios, tai beveik 2paras nesimatėm. Laaabai nelengva buvo atskirai.

O paskui ekstra atvejis ištiko verysad.gif - tai visiems šokas ir trauma buvo. Tada pati ligoninėj atsidūriau, buvo valandų klausimas, ar......
Tai mažoji (2,5mėn) manęs nematė 3d. (iki pat operacinės vyras atveždavo pažindyti), o po to kol gaudavau litrus vaistų ir negalėjau maitinti krūtimi, buvo namuose.
Žinokit, nu niekam nelinkėčiau verysad.gif verysad.gif verysad.gif - po 3d. kai grįžau namo, tai manęs nepažino, jau buvo pamiršusi blink.gif verysad.gif , nesišypsojo. Gerai tik kad nors pienbaris atmintį padėjo a tgaivinti thumbup.gif

Nuo tada - negalėčiau pakelt jokių išsiskyrimų ilgam. Manau, kad jokie menami ar įsivaizduojami privalumai neatsvertų išsiskyrimo.
4u.gif
Atsakyti
Ilgiausiai esu palikus 5 val savo mamai, kai dalyvavau draugės vestuvėse smile.gif
O šiaip tikrai nesinori būti be savo padaužiuko, pasiilgstu jau išėjus pro duris wub.gif
Atsakyti
Ilgiausia esu palikusi dičkį seneliams- 2 savaites. Su mažyle dar nesam išsiskyrę ilgiau nei kelioms valandoms.
Atsakyti
palikdavau menesiuko vaikiuka namie su mama mano, ar anyta, nes i paskaitas reikdavo nulekti. tekina namo lekdavau nes krutine skaudedavo nuo pieno ir toks jaudulys visa laika - ar viskas gerai, ar susitvarko, ar miega, ar mociute pieniuko dave ir t.t. rolleyes.gif
po to beveik dvieju menesiu gavo nakvoti kelias naktis pas anyta, nes namus dezinfekavom, ir dar per pacias sventes verysad.gif bet nuvaziuodavom diena pabudavom, nakciai palikdavom. veliau karts nuo karto palikdavom penktadieni ar sestadieni koki, kad su vyru pabutume dviese, prasiblaskytume, ir nedariau tragedijos jokios is to. ir seneliai pasidziaugdavo mazuoju ir mes atsipusdavom. pasiilgstu kas be ko, kas kart atvaziavus pasiimti atrodo toks uzauges biggrin.gif pasikeites visas biggrin.gif
dabar issiskiriam kasdien 8 valandom, i darzeli kai iseina. smile.gif
Atsakyti
Ilgiausiai esu palikus pas mamą savaitei,nes buvo sesija,žinojau,kad jai ten labai gerai,tai nė kiek nestresavau,o skambindavau per dieną aug kartų,kai tik rasdavau laisvą minutėlę.
Atsakyti
Mane buvo aplinkybes priverte isvaziuoti i uzsieni padirbet. Tai dvieju metu vaika palikau teveliui dviem menesiams. Baisus buvo periodas- net nenoriu prisiminti. Kai grizau, vaikas mano mama buvo mama pradejes vadint... Aciu dievui, tai jau tolimoj praeity. O mazaji ilgiausiai esam palike diena- dviem pas mociute. Bet esu labai rami jai palikdama( atsakinga labai mano mama, tai labai ir nesijaudinu) 4u.gif
Atsakyti
Ilgiausias išsiskyrimas - savaitė doh.gif
Atsakyti
gal kokias dvi savaites ir tai keleta kartu- kai mokydavausi ir budavau sesijoje, ir kai du kartus buvau isvykusi i uzsieni, bet sirdis skauda nerealiai schmoll.gif

RANKU DARBO ATVIRUKAI
http://picasaweb.goo...oreta.atvirutes
Atsakyti
ilgiausiai 2 savaitem swoon.gif kai i kelione isvaziavom, is pradziu pas viena mociute buvo po to pas kita. nu gi isgyveno biggrin.gif
Siaip esu keleta kartu palikus ir porai dienu ir siaip palikineju mociutei kokioms porai valandu kad stogas visiskai nenuciuoztu smile.gif
Atsakyti
Kol dar buvo mazyte tai palikdavau savo mamai arba sesei porai valandu, dabar jai 4 metukai,bet ilgiausiai issiskiriame visai dienai,kai iseina i darzeli 4u.gif nakvoti mums dar neteko atskirai,turbut sunku butu man labiau negu jai blush2.gif
Atsakyti
dukrytei 1met ir 10men per ta laika pas senelius buvo palikta vienai nakciai.o siaip mes visalaika visur kartu thumbup.gif
Atsakyti
Saviski turejau palikti pirma karta menesiui, kai jam buvo 7 men. Ir maitinima del to teko nutraukti.. Plyso sirdis, nieks nedziugino ta menesi, o kai gatvej pamatydavai maza vaika, apsiverkdavau vietoj unsure.gif Aisku ir nepazino jis manes.. Prie mano mamos buvo prisirises, kol as mokslus krimtau ta laika..
Atsakyti