Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausias išsiskyrimas su vaiku

as buvau palikusi viena karta 2 parom, del planines operacijos (dukra buvo 1 metu ir 2 menesiu), o kita karta 4 parom, kai vaziavom su vyru i kelione (2,8m.)
Atsakyti
Ilgiausiai vienai parai buvau palikus. Be galo, be proto pasiilgau blush2.gif wub.gif
Atsakyti
mes palikom savaitei, isvykom i kelione, po 5 paru prasidejo lomkes lotuliukas.gif
bet maciau, kad nieko blogo, o gal net gero atsitiko, taip, kad kita karta paliksiu lengviau ax.gif
tik gal trumpesniam laikotarpiui ax.gif
Atsakyti
Aš ilgiausiai savo vaiko nemačiau dvi savaites, kai su mamyte atostogavo pas senelius, o vieną, be abiejų tėvelių esam palikę neilgiau kaip valandai. Dabar jam beveik pusantrų ax.gif
Atsakyti
Ilgiausiai vaiko nemačiau 5 ilgas darbo dienas.. gal todėl jos tokios beprotiškai ilgos atrodė doh.gif
Atsakyti
Apie pusdienį buvo vienas su tėtuku - čia buvo ilgiausias mūsų išsiskyrimas smile.gif
Atsakyti
Su mažiuku dar nebuvau išsiskyrusi visai wub.gif o su vyresnėle ilgiausiai buvau išsiskyrusi 5 parom, kai išvykau į Italiją...jai tada buvo 5 metai wub.gif
Atsakyti
ilgiausiaii buvom 3 savaites nesimate. ir taip buvo 2 kartus. su vyru atostogavom. dar buvom ir 10 dienu palike, irgi keliavom. o siaip savaitgaliais daznai pas senelius, nuo pirmu men , apsilanko smile.gif
Atsakyti
as ilgiausiai buvau palikus 10 dienu...sunku buvo,nors zinojau kad jam viskas gerai,bet vistiek gerkle uzspausdavo kai tik pagalvodavau... unsure.gif
Atsakyti
as ilgiausiai esu palikus parai laiko... ir palieku tik mamai!!
Atsakyti
kolkas ilgiausiai esu palikus 6 val cool.gif
Atsakyti
Daugiausiai 4 valandoms esu palikusi savo aukselį su seneliais.
Atsakyti