Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausias išsiskyrimas su vaiku

Iki 1 metų ir 2 mėn. ilgiausiai buvome išsiskyrę kelioms vandoms, tada vieną kartą važiavome į vestuves pas mano draugę, išsiskyrimas truko vieną parą, palikome su abiejomis močiutėmis, viskas buvo tiesiog labai gerai smile.gif
Už 12 dienų laukia didelis išbandymas, važiuosime su vyru į Turkiją dviese, nusprendėme savaitę pailsėti dviese, mąstėm ilgai, ar imti vaikutį, bet nusprendėm, kad per metus kartą galime pailsėti dviese ax.gif Nežinau, kaip ištversiu, bet stengiuosi apie tai negalvoti, vaikutį vėl paliksime su abiejomis močiutėmis, kurios jį be proto myli ir, žinoma, jis jas taip pat wub.gif
Atsakyti
ilgiausiai buvau mazyciu palikusi 2 paroms, kai jam buvo 10 men.. bet viskas puikiai apsiejo..
Atsakyti
viena diena
Atsakyti
as buvau palikus savaitei, jam buvo 2,5 metu, sunkoka buvo, nes jis visur nori kartu buti, as viena vaziavau i gastroles su teatru, jis liko su teciu, siaip viskas ok buvo, tik kai pamatydavo lektuva tai sakydavo kad mama skrenda ir tada prasydavo mamos, sunkiau kai jis lieka ir be mamos ir tetes... buvom cia neseniai baliui ir nesivedem mazojo, jis liko su bobute pas ja namuose tai kas pusval. prase kad paskambintu mum ir vis sakydavo "as noriu jusu, greiciau griskit" ir bobute sake kad buvo labai piktas kad ji viena palikom. kita savaitgali einam i vestuves tai nzn kaip cia bus...tik tiek geriau kad liks su mociute ir deduku pas mus namuose, savo aplinkoj. zinau tik tiek kai as jam kalu kokia savaite iki palikimo dienos kad jis liks be musu tai jis kazkaip lengviau istveria, bet jei neissio neisto iseitumem tai manau butu labai daug asaru ir pykciu
Atsakyti
vienai dienai
Atsakyti
4-6 valandos. Ir ir nemanau, kad artimiausiu metu paliksiu bent vienai parai, dabar jam metai.
Atsakyti
Dabar mano sūneliui 1metai ir 2mėn.Iki šiol buvom mažių palikę geram pusdieniui.Bet...prispyrė bėda-pasigavę buvom su vyru kažkokį virusą,kuris buvo mus rimtai paguldęs.Tai mažiuką išsivežė seneliai ir aš 3 paras nemačiau.Aišku,kad labai trūko,bet viskas buvo geriau nei tikėjausi biggrin.gif dabar jau drąsiai ilgesniam laikui palikinėsiu.
Atsakyti
3 valandos. Visos jos praejo galvojant apie maziu smile.gif
Atsakyti
14 dienų buvau be savo zuikio, kuris tada buvo 2 metuku verysad.gif . Ir man sunku buvo ir jam. Nežiūrint to, kad namie buvo tėtis ir močiutė, kurią gerai žino. Nabagas net apsirgęs buvo. Kai grįžau, tai beveik mėnuo praėjo, kol vaikui tas stresas užsimiršo. Mūsų zuikis visada su mumis, niekur jo nepalikinėjam, tai turbūt ir kankinosi nabagas, kad mamytė dingo.
Atsakyti
dvi dienos,bet jos slinko laaabai lėtai unsure.gif
Atsakyti
Menesis kai buvo 2 metuku. Nebuvo jokios bedos, nes kartu su juo buvo tetis. O tetis dalyvauja vaiko gyvenime tiek pat kiek ir mama, todel yra lygiai taip pat mylimas ir vertinamas kaip ir mama (gal net labiau). Manau kad nieko baisaus, jei vaikas pabuna kazkiek laiko su vienu is tevu. Svarbu kad tas laikas nebutu toks ilgas, per kuri vaikas pamirstu kad mama (tetis) egzistuoja.
Atsakyti
Prieš porą metų buvom išvykę savaitei į užsienį pailsėti be vaiko. Dabar vargiai be jo važiuočiau - neleistų sąžinė lepintis saulutėje be jo doh.gif . Tada dar mažiukas buvo, o ir dėl maisto specifiškumo baisoka buvo...O šią vasarą, kol darbavomės su vyru, man tėvai dvi savaites su juo prabuvo prie jūros drinks_cheers.gif thumbup.gif . O šiaip, jei tik yra galimybė - vykstam visur kartu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitap: 18 rugpjūčio 2007 - 10:20