QUOTE(Žiezdrė @ 2007 08 21, 10:39)
pas mus irgi tas pats

Man ilgiausias issiskyrimas buvo 2dienos.Nes su senialiais vaziavo prie juros.Jauciausi kaip pardavus!Pasiilgau nerialiai,tikiuosi kad tas issiskytimas buvo pirmas ir paskutinis

Kartais palikdavau auklei ar kaimynei,nes seneliu salia nera,bet neilgai.Palikdavau tik po kokias 3 val.Dabar pradejo eiti i darzeli, tai jau issiskiriam ilgesniam laikui.Bet ta pradzia jau tokia sunki isgyvena labai ir vaikas ir man tai matyti nera lengva.
ilgiausiai tai tik porą valandų buvome atskirai
nenoriu ilgiau išsiskirti

Sveikutes as iskrendu ir palieku vaikus tevui,kaip man sunku bus su jais issiskirti,mes turesim vieni be kitu prabuti net 6 men.O jei viskas gerai tai tik 2men.
Kai buvau studente sunui buvo 1,5 metuku. Niekur nesiruosiau vaziuoti, bet viena diena mama paklause, ar nenoreciau vaziuoti i JAV padirbti vasara.
Abejoniu kylo daug, bet sutikau. Buvom jauna seima, reikejo pinigu, nes visko reikejo. Neseniai buvom nusipirke buta, reikejo baldu ir t.t. Dar mokiausi, o uz studijas reikejo moketi daug.
Tai va isbuvau ten 5 men. Grizau, o po 2-3 metu baigiau mokslus ir....issiskyriau su vyru. Norejau issaugoti buta sau ir vaikui, todel vyrui reikejo atiduoti puse jo kainos. Vel reikejo pinigu. Pradejau dirbti uzsenyje: 2 savaites budavau ten, 2 savaites namuose. Tai tesesi 1 metus, o paskui as vel istekejau, pagimdziau dukryte ir auginu ja. Ja buvom palike kai vaziavom i vestuves i kita miesta 2 dienom, ir dar karta vaziavau i Ryga i Aerosmitu koncerta, tai palikau 1 dienai. O Lapkricio menesi vaziuoju i Dublina 4 dienom, biski pailseti ir apsipirkti. Pergyvenu del to, nes tikrai pasiilgsiu, bet kita vertus, grisiu pilna jegu, pailsejusi ir su dovanom.
Dukrytei dabar beveik 1,5 m o sunui beveik 7 metai.
Abejoniu kylo daug, bet sutikau. Buvom jauna seima, reikejo pinigu, nes visko reikejo. Neseniai buvom nusipirke buta, reikejo baldu ir t.t. Dar mokiausi, o uz studijas reikejo moketi daug.
Tai va isbuvau ten 5 men. Grizau, o po 2-3 metu baigiau mokslus ir....issiskyriau su vyru. Norejau issaugoti buta sau ir vaikui, todel vyrui reikejo atiduoti puse jo kainos. Vel reikejo pinigu. Pradejau dirbti uzsenyje: 2 savaites budavau ten, 2 savaites namuose. Tai tesesi 1 metus, o paskui as vel istekejau, pagimdziau dukryte ir auginu ja. Ja buvom palike kai vaziavom i vestuves i kita miesta 2 dienom, ir dar karta vaziavau i Ryga i Aerosmitu koncerta, tai palikau 1 dienai. O Lapkricio menesi vaziuoju i Dublina 4 dienom, biski pailseti ir apsipirkti. Pergyvenu del to, nes tikrai pasiilgsiu, bet kita vertus, grisiu pilna jegu, pailsejusi ir su dovanom.
Dukrytei dabar beveik 1,5 m o sunui beveik 7 metai.
Nu zinokit mamos vis laika buvau isitikinus kad tiktai as tokia nenormali mama, o pasirodo musu daug:)mano vyras sako kad as per daug pergyvenu prisigalvoju sau visokiausiu dalyku kai paliekam kam nors, ir tai 4-5valondom kai einam i koncerta ar gimtadieni, nors suprantu kad paliekam anytai kuri be galo myli ir is ranku nepaleis, ar tevui kuris taip pat labai saziningai priziuri, ar tetai vis vien atrodo kad jam bus blogai:(
Tai kad taip pat laukiu kada prades lankyti darzeli gal biski bus lengviau, tik neapsisprendziu ar nuo1,5 ar nuo 2metu leisti?
Tai kad taip pat laukiu kada prades lankyti darzeli gal biski bus lengviau, tik neapsisprendziu ar nuo1,5 ar nuo 2metu leisti?
Na teko palikti sunu du kartus - kai gimdziau dukra, ir kai vaziavau i komandiruote, bet abu kartus su juo buvo tetis. O mazaja - tik kol buvau komandiruoteje. Viena karta tai truko dvi paras, antra karta - pusantros ir abu kartu saskaitos uz telefona buvo oho - tiek su vaikais prisnekejom.....

tik dienai, daugiau kazkaip dar sirdis neleidzia, visur kartu vaziuojam

Dukryte tik viena nakti kol kas miegojo be manes,o siaip tai kelioms valandoms daznai pas senelius i svecius nuvaziuoja

Mano mergaitei jau treji metukai bet palikusi ja buvau tik pusei paros