Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausias išsiskyrimas su vaiku

Va dabar išsivežęs MB yra mažąjį pas tėvus pasidžiaugt unsure.gif Prieš geras 3,5val.. Bet jau taip laukiu, taip pasiilgau verysad.gif wub.gif Čia ilgiausiai ir nebenoriu dar skirtis su juo tokiam laikui, žinau kad ateity teks, bet nenoriu unsure.gif
Atsakyti
su saviskiu buvau issiskyrusi 40 dienu tai jau tikrai labai sirdi skauda ax.gif
Atsakyti
uz tryju dieneliu,savaitei isvykstam atostogu, bandziau jieskot kazkokio nusiraminimo nes tik verkti norisi, bet nieko ziuginancio cia neradau... tik nesuprantama, kam rasyt, kad valandai palikau... ai kazkaip nesito tikejausi, rimtesnio, tokioj temoj, pasakojimo g.gif
Atsakyti
Musu ilgiausias isiskyrimas buvo 6 men, su keliu savaiciu pasimatymais tarpuose blush2.gif
Planuojam isleisti pas snelius i LT tai bus 4 savaites beveik, be keliu dieneliu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
ilgiausias issiskyrimas buvo 2 savaites bet ir tai atrode kaip visa amzinybe verysad.gif labai pasiilgau savo aukselio
Atsakyti
dvi savaites kurios atrode kaip visa amzinybe doh.gif
Atsakyti
teko issskirti tik vienai nakciai,kai ji gulejo renimacijoje,bet visada bunam kartu.
Atsakyti
esu palikus tik nakciai,mamai savo,kai vaziavom i koncerta i Kauna
Atsakyti
na mano maziui beveik 5 menesiai, o ilgiausias musi isiskyrimas buvo nuo 15 val dienos iki kitos dienos ryto 9 val. per velykas. o daugiau tai isiskirimu ir nebuvo..tik tokie trumpi po pusvalandi ar valandele
Atsakyti
As palikdavau nuo 22val nakties iki 17 val kitos dienos(kai reikejo isvaziuoti) ir tai nakti nemiegojau vis galvodavau kaip jisai ten doh.gif pakolkas negaliu as jo palikti schmoll.gif
Atsakyti
buvau atidavus mamai 1 parai...
sy savaitgali paliksiu 2 parom... Tikiuosi Bliuzo naktyse neturesiu laiko prisisgalvoti nesamoniu, kad mano vaikui blogai lotuliukas.gif
Atsakyti
tik parai biggrin.gif
Atsakyti