Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas, Krono liga

QUOTE(kistex @ 2012 03 13, 17:23)
gal galit placiau apie salutini poveiki? ar teko jums ar jusu artimiems zmonems vartoti?

Čia apie infliksimabą? smile.gif

Kaip Jūs laikotės? Kaip vaikelio savijauta?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2012 03 13, 18:12)
direktoriusq gal į šeimos gydytoją pabandykite kreiptis? Gal ką patars?

ka tik is jo grizau su siuntimu i stacionara chirurgu konsultacijai ,dekui Dievui ne i infekcine,vaziuoju bus matytguldys ar ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(direktoriusg @ 2012 03 13, 17:40)
ka tik is jo grizau su siuntimu i stacionara chirurgu konsultacijai ,dekui Dievui ne i infekcine,vaziuoju bus matytguldys ar ne verysad.gif

Žinokit, geriau jau pagulėti, pasitikrinti, negu namie kentėti ir kažką rimto praleisti. Bent jau aš taip sau sakau, kai mane guldo ilgesniam laikui.
Laikykitės, lauksim naujienų kaip sekėsi ir sveikatos. 4u.gif

O mano paūmėjimas užsitesė, visa laimė, kad tik viduriavimas, be kraujo, šis prapuolė kelios dienos po infliksimabo. Dabar jau 3 savaitė su Salofalko klizmutėmis ir tik vakar/šiandien pasijuto pagerėjimas.
Tik neramu dėl silpnumo, spėju, kad reikės pasirodyti gydytojai, gal kraujo tyrimą padarys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(direktoriusg @ 2012 03 13, 17:11)
sveikos merginos,noriu klaust patarimo,15d.turejau eit kolonoskopijai,o sianakt prasidejo toks umus viduriavimas ir zarnyno skausmai,kad nebesuvokiu ar cia rotas ar ta nepatvirtinta kolkas krono liga,i kolonoskopija aisku nebenueisiu atidejo 29 d.,bet daba nezinau ar reiktu vaziuot i ligonine del gydymo ar bandyt gydytis namie ,geriu vaistus kaip nuo roto bet nemazeja nei kiek nei viduriavimas nei skausmas  verysad.gif jei kviesies greitaja aisku veza i infekcine ,o neaiskuar cia infektologu problema ir ka galima butu gert arba leistis nuo skausmo,nes jau pavargau verysad.gif o ligonines bijau po pastaruju nauju metu,patarkit prasau visai pasimeciau verysad.gif

man nuo viduriavimo, pamenu patarė vartoti Imodium - jei reikėtų į kokią ilgesnę kelionę ar šiaip ilgesniam laikui išeiti kur nebūtų galimybės pasinaudoti tualetu, sakė šis vaistas yra legalus naudoti prie OK ir Krono
kaip dabar savijauta? gal gerėja?
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 03 14, 12:40)
man nuo viduriavimo, pamenu patarė vartoti Imodium - jei reikėtų į kokią ilgesnę kelionę ar šiaip ilgesniam laikui išeiti kur nebūtų galimybės pasinaudoti tualetu, sakė šis vaistas yra legalus naudoti prie OK ir Krono
kaip dabar savijauta? gal gerėja?

nuvaziavau vakar i ligonine nepagulde,ten pasirodo neturi jie gastro skyriaus,nors kolonoskopijas daro,pasiule man vaziuot i infekcine arba klaipedos miesto ligonine ,na kadangi su siom ligoninem turiu karcios patirties nusprendziau nevaziuot,siandien ryta nulekiau pas ta gydytoja kuris daro kolonoskopijas tai pakonsultavo pirmadieni padarys kolonoskopija,o iki tol gydytis smecta,gerom bakterijom ir tiek,nuo skausmo sake galiu gert nospa arba ketanov,o jauciuosi tai doh.gif siandien jau i panika puolus,mastau kiek kainuoja visi sitie vaistai blyn o naudos mazai,jeigu taip daznai ,tai vyras neuzdirbs man ant ju,zodziu nervinuos irtiek,savijauta slyksti,skauda,pykina,istisai "ten"varo ir tiek verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,

Esu žurnalistė, ruošiu temą apie uždegimines žarnyno ligas - opinį kolitą ir krono ligą. Gal atsirastų norinčiųjų papasakoti savo istoriją (vardo ir pavardės laikraštyje galėtume neskelbti)?

Dalyvavau Seime prieš kelias savaites vykusioje konferencijoje, kurioje buvo kalbama apie šias ligas ir jų keliamas problemas darbingumui, gyvenimo kokybei, tačiau norisi, kad publikacijoje būtų ir gyvas balsas su savo istorija (o ne tik medikų kalbos).

Jei būtų norinčiųjų, parašykite privačią žinutę - galėtume pakalbėti telefonu arba aprašytumėte viską laiške (kaip kad Jums būtų patogiau).
Atsakyti

na va as jau po kolonoskopijos smile.gif del kolito ?taciau apendikso anga jam labai nepatiko tipo labai didele ir paraudusi ir paburkusi,antra kart randa hemoroidinius mazgus,zodziu biopsija paeme is plonojo,storojo zarnyno ir apendikso isaugos.laukiu daba atsakymu smile.gif bet jau pati procedura tai thumbup.gif lyginant su pirmu kartu,nieko nejutau isejau su sypsena,tik idomiai su tuo apendiksu man per naujus dare operacija ir jo nesalino tipo tada itare esant kronui,o dabar kaip gaunas? lotuliukas.gif zodziu tie klaipedos univ.lig medikai gun_bandana.gif aciu visom uz palaikyma
Atsakyti
QUOTE(direktoriusg @ 2012 03 19, 21:57)
na va as jau po kolonoskopijos smile.gif del kolito ?taciau apendikso anga jam labai nepatiko tipo labai didele ir paraudusi ir paburkusi,antra kart randa hemoroidinius mazgus,zodziu biopsija paeme is plonojo,storojo zarnyno ir apendikso isaugos.laukiu daba atsakymu smile.gif bet jau pati procedura tai thumbup.gif lyginant su pirmu kartu,nieko nejutau isejau su sypsena,tik idomiai su tuo apendiksu man per naujus dare operacija ir jo nesalino tipo tada itare esant kronui,o dabar kaip gaunas? lotuliukas.gif zodziu tie klaipedos univ.lig medikai gun_bandana.gif aciu visom uz palaikyma

Tai saunu kad "procedura " nepaliko nemaloniu ispudziu smile.gif Lieka tik laukt geru rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2012 03 20, 13:27)
Tai saunu kad "procedura " nepaliko nemaloniu ispudziu smile.gif Lieka tik laukt geru rezultatu smile.gif

Labutis merginos turiu klausimuka . Man rytoj Adomonis kauno klinikose darys koloskopija kiek supratau is jusu jis nelinkes yra mikdyti savo pacientus . Bet as vistiek nusipirkau ampolike tai tikiuosi kad busiu pamigdyta . Ar jis kaip profesorius ir gyditojas yra svelnus darydamas tokias proceduras kazkaip pas mane baimes nera tam tyrimuj nezinau tik kodel save taip nuteikiau kad neskaudes tai jai kuri esate su juo susidurusi parasykit dar siandien jei iseina . Sveikateles visoms .
Atsakyti
Man yra daręs Adomonis, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsianosė @ 2012 03 21, 16:02)
Man yra daręs Adomonis, viskas gerai  4u.gif

Labas rytas .As po tyrimo jau siaubas kazkoks negalejo normalei atlikti tyrimo negalejo oro pusti tai ax.gif [ siaubingai skaudejo nes as turiu zarnu saaugas jau patvirtinta . Tai visi pilvo skausmai su tuo ir susija . Tai nebetrukdysiu jusiu daugiau sekmes gydime ir linkiu pasveikti . Bukit stiprios . drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki, sveikinu su šv. Velykom . Sveikatos, sveikatos ir sveikatos mums visiems.
Atsakyti