Nuolat skaitau sia tema
Labas vakarelis,prisidedu prie sveikinimu
Nuolat skaitau sia tema
,tad sveikatos ir kantrybes visiems cia besilankantiems
Nuolat skaitau sia tema
Labutis visiem
su velykomis
kaip jusu sveikatukes prasidejus pavasriui? dingusios kazkur visos, tikiuosi nes remisija gera ir net pasimirso kad sergate:)
sveikos merginos,visas su sventemis,sveikateles visoms,sviesiu minciu,geru emociju
Iš pradžių noriu pasveikinti su praėjusia švente, ir palinkėti sveikatos,sveikatos ir dar kartą svaikatos
Jungiuos prie Jūsų tik nežinau dar diagnozės,bet gal priimsite
Su pilvu prieš 3 mėn., pajutau, kad kažkas netaip. Man viduriai budavo kieti, tai pasirodė iš pradžių kraujas, kažkur savaitę labai nedaug tik vos vos. Taip ir praėjo. Paskui pradėjau jausti pilvo gurguliavimą, jis nėra labai garsus toks vos girdimas, bet anskčiau to nebūdavo (o gal nepastebėdavau nes nekreipdavau dėmesio). Po keliu savaičiu kreipiausi į šeimos gydytoją su pilvo apačios skausmu, tai siuntė pas ginekologę, rado cistutę apie 2cm. Paskyrė gydymą ir viskas susitvarkė, neilgam
bet kažkaip aš įtariu, kad ne nuo cistos man pilvo apačią maudžia. Praeitą savaitę vėl pajutau pilvo skausmą jis toks nestiprus bet pastoviai jaučiamas, neviduriavau, tik kraujas pasirodė ir nepilnas išsituštinimo jausmas
Tai prisiregistravau Vilniuje į medicinos diagnostikos centrą, kitur labai bijau nors ir ten bijau. Rytoj važiuosiu konsultacijai pas gastroenterologę, priima su siuntimu šiek tiek pigiau gaunasi. Tai dabar niekas nebeskauda, bet kraujas pasirodo pradedu abejoti iš baimės gal nevažiuot, save apgaudinėju gal savaime viskas praeis... bijau, kad skirs man ta tyrimą siaubingąja kolonoskopiją.
O Jūs čia jau žinovės esate noriu paklausti, kaip reikia pasiruošti konsultacijai pas gastroenterologą, gal ten daro kokias apžiūras? Nes man sakė tik būti nevalgius 6 valandas, tai matyt iškart kolonoskopijos nedarys
Kaip elgtis gal kas galit pasidalinti savo patirtimi, nes jaudinuosi ne tik dėl kolonoskopijos, bet ir kaip elgtis per paprastą konsultaciją. Jau geriau belekiek kartu varyčiau pas ginekologę
Aš labai daug klausimų turiu net bijau visus juos vardinti
Jungiuos prie Jūsų tik nežinau dar diagnozės,bet gal priimsite
Tai prisiregistravau Vilniuje į medicinos diagnostikos centrą, kitur labai bijau nors ir ten bijau. Rytoj važiuosiu konsultacijai pas gastroenterologę, priima su siuntimu šiek tiek pigiau gaunasi. Tai dabar niekas nebeskauda, bet kraujas pasirodo pradedu abejoti iš baimės gal nevažiuot, save apgaudinėju gal savaime viskas praeis... bijau, kad skirs man ta tyrimą siaubingąja kolonoskopiją.
O Jūs čia jau žinovės esate noriu paklausti, kaip reikia pasiruošti konsultacijai pas gastroenterologą, gal ten daro kokias apžiūras? Nes man sakė tik būti nevalgius 6 valandas, tai matyt iškart kolonoskopijos nedarys
Aš labai daug klausimų turiu net bijau visus juos vardinti
Su praėjusiomis šventėmis.
Svajones per apžiūrą tiesiog darykite, ką sakys gydytoja.
Kolonoskopija nėra toks siaubas, juk galima susitarti, kad primigdytų. Kitas dalykas, geriau kolonoskopija, negu nukraujuoti, tai kad kraujo rodosi nėra gerai, tad geriau važiuokite pas gastroenterologą.
Kadangi reikės nevalgyti 6 valandas, spėju, kad galbūt darys echoskopiją tuo pačiu.
Man paūmėjimas praėjo, dabar visai gerai jaučiuosi.
Tik peršalimai pastoviai kabinasi.
Svajones per apžiūrą tiesiog darykite, ką sakys gydytoja.
Kadangi reikės nevalgyti 6 valandas, spėju, kad galbūt darys echoskopiją tuo pačiu.
Man paūmėjimas praėjo, dabar visai gerai jaučiuosi.
sveikos mergaites
Sveika direktoriusg
As laukiau 5 savaites, tai ner ko nerimaut. Lauk geru rezultatu. Nors pati irgi kiekviena kart pergyvenu, ir prisigalvoju viso
.
Sveikos, aš jau iš po daktarų, siaubas kažkoks nežinau jau neviltį esu, atrodo gyvenimas griūna, nors gyva į žemę lysk
Vakar buvau medcentre, tai darė rektoskopija, aš prieš tą tyrimą buvau nusiteikusi labai gerai, nes kiek skaičiau, kad jis nėra jau toks žiaurus. Bet man tai skaudėjo ir labai
ėmė biobsijas, tai laukiu tyrimo atsakymo ir dar sakė reiks pasidaryti kolonoskopija
neisivaizduoju, kaip ištversiu. Taigi gydytoja įtaria opinį kolitą. Tai vat noriu paklausti ar gydymas opinio kolito vaistais, nepaaštrins (mat aš dar kamuojuosi pastoviai su pienligę) pienligės. Gal kuri esat panašioje situacijoje, nes man jau ir gyventi nebesinori jei gydysiuosi uos opinį kolitą ir iš paskos pienligė, be jokių pagerėjimų
tai koks čia gyvenimas
dabar kaip tik esu ir penligės paaštrėjimę ir dar tas kolitas
QUOTE(Svajones @ 2012 04 12, 07:36)
Man irgi rektoskopija nepatiko, bet jei reikia, tenka darytis.
Dėl pienligės nežinau, manau, kad kiekvienam organizmui individualu ar ūmins ar ne. Dar klausimas kokius vaistus paskirs.
Dėl kolonoskopijos - prašykit, kad vaistų suleistų prieš pat procedūrą.
Gyventi galima sergant opiniu kolitu, tai tikrai ne pasaulio pabaiga. Gali tekti ar mitybą prisižiūrėti daugiau, ar vaistus gerti, bet įmanoma gerai gyventi ir su kolitu.
Nežinau ar paguos, bet esate ne viena, čia galite kreiptis su klausimais, jei galėsim, atsakysim.
QUOTE(Colomba @ 2012 04 12, 10:07)
Man irgi rektoskopija nepatiko, bet jei reikia, tenka darytis.
Dėl pienligės nežinau, manau, kad kiekvienam organizmui individualu ar ūmins ar ne. Dar klausimas kokius vaistus paskirs.
Gyventi galima sergant opiniu kolitu, tai tikrai ne pasaulio pabaiga. Gali tekti ar mitybą prisižiūrėti daugiau, ar vaistus gerti, bet įmanoma gerai gyventi ir su kolitu.
Nežinau ar paguos, bet esate ne viena, čia galite kreiptis su klausimais, jei galėsim, atsakysim.
Jo pritariu tau. Mes gyvenat su kolitu jau daug metu. O kai visai bus liudna paziurekit i mylimus zmones ir pagalvokit apie juos
sveikutes,vakar parejo mano biopsijos atsakymas-sakyciau toks "niekinis",parasyta,truksta tyrimo medziagoskrono ligai patvirtinti,siuloma atlikti pakartotinai kolonoskopija meginius paimant isvisu zarnyno segmentu,o jis man buvo paemes is 3 vietu ,nzn kiek ten tu "segmentu"yra
pas mus naujienos tokios,kai kiudelis ziurejo ta likusia zarna,viskas gerai,pasako jo,uzteks vienos operacijos,tai pirmadieni skambinsiu i klinikas,ir jei bus vietos,vaziuosim operuotis,uij kaip pergyvenu,kaip sirdis dreba,o ir si karta ilgai but negalesiu,kelias dienas ir viskas,,bet labai labai tikiuos kad viskas bus gerai...