Norėčiau nebijoti, bet neišeina, nesusivaldau ir puolu į ašaras
Po keletos dienu man darys kolonoskopiją gydytojas Radžiūnas, gal kas darėtės pas jį? Nebegaliu nusiraminti naktim nebemiegu, dienom raudoju
neisivaizduoju kaip man bus... Sakė man darys su narkoze, man narkozė irgi aplamai pirmas kartas
Gal galit papasakoti kam darė su narkoze, kaip pavyko užmigti, ar jautėte kanors? o po to kaip pabusti pavyko? Aš bijau, kad kai atsibusiu labai skaudės žarnynas, juk ten bus išdraskytas po tos žarnos stumdymo??? o jums ar skaudėjo po kolonoskopijos?
Svajones man turėtų rytoj daryti kolonoskopiją (jeigu niekas nepamiršo manęs įrašyti, bus bajeris jeigu veltui būsiu šiandien Fortrans gėrusi
). Prašysiu, kad primigdytų, nes nėra ji labai maloni procedūra. Man yra darę be jokių vaistų per paūmėjimą, bet nebuvo labai skausminga, daugiau nemalonu.
Žarnynas nebus išdraskytas, tik gali mausti, pūsti pilvą. Jeigu Jums darys su narkoze, tai turėtumėte nubusti jau pasibaigus.
Man suleisdavo vaistų į veną, aš po kelių akimirkų jau smigdavau.
Tik geriau, kad kas būtų su Jumis, nes bent jau aš atsigavusi tai nevisai gerai orientuojuosi.
AusryteKLP smagu dėl neblogų naujienų.
Direktoriusq nieko sau, tikrai nesąmonė gaunasi, kad prapjovė ir užsiuvo.
Tikiuosi, kad šį kartą tikrai išoperuos.
O kolonoskopiją kartoti reikės po Salofalko?
Žarnynas nebus išdraskytas, tik gali mausti, pūsti pilvą. Jeigu Jums darys su narkoze, tai turėtumėte nubusti jau pasibaigus.
Tik geriau, kad kas būtų su Jumis, nes bent jau aš atsigavusi tai nevisai gerai orientuojuosi.
QUOTE(Svajones @ 2012 04 17, 09:01)
Po keletos dienu man darys kolonoskopiją gydytojas Radžiūnas, gal kas darėtės pas jį? Nebegaliu nusiraminti naktim nebemiegu, dienom raudoju
neisivaizduoju kaip man bus... Sakė man darys su narkoze, man narkozė irgi aplamai pirmas kartas
Gal galit papasakoti kam darė su narkoze, kaip pavyko užmigti, ar jautėte kanors? o po to kaip pabusti pavyko? Aš bijau, kad kai atsibusiu labai skaudės žarnynas, juk ten bus išdraskytas po tos žarnos stumdymo??? o jums ar skaudėjo po kolonoskopijos?
pasakysiu grieztai, nes kai kada tai padeda
QUOTE(Colomba @ 2012 04 17, 11:34)
Svajones man turėtų rytoj daryti kolonoskopiją (jeigu niekas nepamiršo manęs įrašyti, bus bajeris jeigu veltui būsiu šiandien Fortrans gėrusi
). Prašysiu, kad primigdytų, nes nėra ji labai maloni procedūra. Man yra darę be jokių vaistų per paūmėjimą, bet nebuvo labai skausminga, daugiau nemalonu.
Tikiuosi, kad šį kartą tikrai išoperuos.
tai taip supratau kad po vaistuku:)o su tuo apendiksu net nzn dar sprendzia chirurgai ji dabar operuot,laukt kazko ar operuot po pakartotinos kolonoskopijos,zodziu as dziaugiuosi ,kad tik pacio blogiausio nerado ,o visa tai ka rado isgyvenama ir manau pagydoma:)
Papildyta:
QUOTE(buzialis @ 2012 04 17, 14:36)
pasakysiu grieztai, nes kai kada tai padeda
Kuo daugiau nervuojasi, kuo daugiau nemiegi ir pan., tuo blogiau darai sau. Jei turi kokiu raminamu siulyciau save nuramint, nes taip nieko nebus. galiu drasiai teigti kad su narkoze pavyks uzmygt labai greitai, tik ileis ir jau miegi
Pabudus gerai kad butu kas salia, ne del to kad bus blogai, o tiesiog kad butu tau ramiau. niekas tau zarnu neisdraskys, jausi sioki toki diskomforta, pus vidurys ir tiek. Radziunas man ir nustate OK, jis geras daktaras ir paaiskins viska tau
Tai kad suimk save i rankas 
Ačiū už padrasinimus
skaitau ir skaitau Jūsų žodžius jau kelis kartus, nežinau man rodos palengvėja...ir šianakt jau miegojau
Tik nežinau kiek ilgai busiu rami nes kuo toliau tuo baisiau tos dienos taip greitai lekia.
Sveiki.
Jau po kolonoskopijos. Suleido vaistų, viskas praėjo neblogai, tik gerai, kad buvo, kas palydėjo iš kabineto atgal į skyrių, nes buvau gerai apsinešusi.
Kolonoskopija nieko blogo neparodė, dabar tik tereikia sulaukti biopsijos atsakymų.
Jau po kolonoskopijos. Suleido vaistų, viskas praėjo neblogai, tik gerai, kad buvo, kas palydėjo iš kabineto atgal į skyrių, nes buvau gerai apsinešusi.
QUOTE(Colomba @ 2012 04 18, 17:40)
Sveiki.
Kolonoskopija nieko blogo neparodė, dabar tik tereikia sulaukti biopsijos atsakymų. 
Kaip smagu, kad viskas praėjo puikiai
QUOTE(Svajones @ 2012 04 18, 21:30)
Kaip smagu, kad viskas praėjo puikiai
O kaip kai leidžia narkoze ar svaigsta galva kol atsijungi? 
Man tai tiesiog galva lengva pasidarė ir daugiau nieko nepamenu. Tik kas mane lydėjo iš kabineto į palatą, sakė, kad atrodžiau labai girta ir laiminga, kikenau visą kelią. Nieko tokio neatsimenu.
Bet labai džiaugiuosi, kad nėra polipų, nieko blogo. Tik likęs nedidelis maudimas pilve. Infliksimabas vakar greičiau nei įprastai sulašėjo.
Šiandien namo.
dėl kolonoskopijos, tikrai kad nera ko jaudintis, viskas ten gerai ir tikrai neskauda kai vaistų duoda, aš buvau pilna narkozę gavus tai išvis nieko nejutau
o aš turiu klausimą sergančiom opiniu kolitu,man labai neramu ar tai nekenkia nėštumui, ir kokia įtaka daro gimdymui?
o aš turiu klausimą sergančiom opiniu kolitu,man labai neramu ar tai nekenkia nėštumui, ir kokia įtaka daro gimdymui?
Rytoj man kolonoskopijos tyrimas 14 val. tai bijau ne tas žodis, tai gersiu ta tirpalą jau dabar , kažin kaip man bus rytoj, bijau visko ir narkozes ir tyrimo ir atsakymo
Nu manau nusimato bemiegė naktelė
Kazkaip tylu čia, matyt visos sveikstate
QUOTE(Svajones @ 2012 04 22, 14:21)
Rytoj man kolonoskopijos tyrimas 14 val. tai bijau ne tas žodis, tai gersiu ta tirpalą jau dabar , kažin kaip man bus rytoj, bijau visko ir narkozes ir tyrimo ir atsakymo
Nu manau nusimato bemiegė naktelė
Nebijokit, suleis vaistų ir ramu.
QUOTE(Colomba @ 2012 04 22, 17:25)
Kad net nežinau ko labiau bijau, ar tyrimo ar narkozės. Neisiveizduoju, koks turėtu būti baisus jausmas prieš atsijungiant
Ar jums kai gerdavote ta skysti zarnoms valyti iškart varydavo pas nykstukus ? nes man ima baimė jau antra litra pradėjau ir neinu nors tu ka...