Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas, Krono liga

Kazi tie vaistai ilgainiui nepakenkia svarbiem organams pvz inkstams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 05 03, 11:23)
Kazi tie vaistai ilgainiui nepakenkia svarbiem organams pvz inkstams? g.gif

Sveiki. Bet kurie cheminiai vaistai, vartojami nuolat, laikui begant kuriem nors organams pakenkia, ypatingai, kepenim. Bet pagalvokit apie tai, kad ju nevartojant ir sulaukus kokio ypatingai zenklaus ligos protrukio rizikuojat labai smarkiai nukraujuot ar net pasilikt be zarnu dalies. Kazin, ar toks scenarijus butu organizmui i nauda... Is dvieju bedu visada reiketu pasirinkt mazesne 4u.gif Salofalk yra tikrai ne pats didziausias blogis, kuri jum galejo pasiulyt vartot
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 03, 11:28)
Sveiki. Bet kurie cheminiai vaistai, vartojami nuolat, laikui begant kuriem nors organams pakenkia, ypatingai, kepenim. Bet pagalvokit apie tai, kad ju nevartojant ir sulaukus kokio ypatingai zenklaus ligos protrukio rizikuojat labai smarkiai nukraujuot ar net pasilikt be zarnu dalies. Kazin, ar toks scenarijus butu organizmui i nauda... Is dvieju bedu visada reiketu pasirinkt mazesne  4u.gif Salofalk yra tikrai ne pats didziausias blogis, kuri jum galejo pasiulyt vartot

nu joa asacol tas dar baisesnis kaip paskaiciau salutinius "nuplikimas" o varge, jau nekalbu apie prednizolona, o niekam nesiule dietos, skaiciau , kad ir homeopatai gydo sia liga unsure.gif aisku nelygu kokio sunkumo
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 05 03, 10:44)
nu joa asacol tas dar baisesnis kaip paskaiciau salutinius "nuplikimas" o varge, jau nekalbu apie prednizolona, o niekam nesiule dietos, skaiciau , kad ir homeopatai gydo sia liga unsure.gif  aisku nelygu kokio sunkumo

Geriu Asacolą jau 3 metai pastoviai. Nieko baisaus, plaukų krūva ant galvos, gal tik kiek lėčiau auga nei anksčiau, bet tankūs ir liko. Kaip rašiau nuo Imurano slinko kiek smarkiau nei įprastai.
Dietos nesiūlė, tiesiog sveikai maitintis.

Vien tik dietos gydymu, kai yra sunki ar vidutinio sunkumo forma nelabai tikiu. Jei lengva, tuomet taip, gali padėti. Bet kai lakstai 20+ kartų per parą į wc ir kraujuoji, tai dieta (žiūrint apie kokią kalbam) tegali būti tik kaip pagalbinis dalykas prie pagrindinio gydymo.

Visi vaistai kenkia, bet aš gersiu kiek reikės, nes noriu gyventi ir gerai jaustis. smile.gif

Mamulioka kaip draugo savijauta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2012 05 03, 11:50)
Geriu Asacolą jau 3 metai pastoviai. Nieko baisaus, plaukų krūva ant galvos, gal tik kiek lėčiau auga nei anksčiau, bet tankūs ir liko. Kaip rašiau nuo Imurano slinko kiek smarkiau nei įprastai.

Vien tik dietos gydymu, kai yra sunki ar vidutinio sunkumo forma nelabai tikiu. Jei lengva, tuomet taip, gali padėti. Bet kai lakstai 20+ kartų per parą į wc ir kraujuoji, tai dieta (žiūrint apie kokią kalbam) tegali būti tik kaip pagalbinis dalykas prie pagrindinio gydymo.

Visi vaistai kenkia, bet aš gersiu kiek reikės, nes noriu gyventi ir gerai jaustis. smile.gif

tai taip sutinku, apie sunkiu formu gydyma homeopatiniais neklabu...bet lengvai manau gal padetu ax.gif o cia yra serganciu lengva forma?
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2012 05 03, 09:18)
. O vėl eisite pas gydytoją? Tiesiog galėjo skirti tokią dozę atsižvelgiant ką matė per kolonoskopiją.

Na buvau po tyrimo išrašė taip juos gerti, bet kuriam laikui neminėjo g.gif ir nieko neminėjo kada atvykti, o man net į galvą nešovė mintis pačiai paklausti, tai net nežinau ką daryt, ar po kurio laiko gal pačiai nuvykti, vėl konsultacijai g.gif O po kiek laiko Jums reikėdavo apsilankyti ir gal kokius tai tyrimus vėl atlikti?, na bent jau aš tai kolonoskopijos tikrai nebenorėčiau greitu laiku atikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajones @ 2012 05 03, 12:05)
Na buvau po tyrimo išrašė taip juos gerti, bet kuriam laikui neminėjo g.gif  ir nieko neminėjo kada atvykti, o man net į galvą nešovė mintis pačiai paklausti, tai net nežinau ką daryt, ar po kurio laiko gal pačiai nuvykti, vėl konsultacijai g.gif  O po kiek laiko Jums reikėdavo apsilankyti ir gal kokius tai tyrimus vėl atlikti?, na bent jau aš tai kolonoskopijos tikrai nebenorėčiau greitu laiku atikti doh.gif

Tuomet gal pasiskambinkite gydytojui, sužinosite, reikia ar ne. smile.gif

Aš kas du mėnesius darau bendrus kraujo tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2012 05 03, 11:50)

Sveika, Colomba smile.gif Na, po biski. Dar ne visiskai zaizdeles uzsitrauke, vis niekaip nepraeina, bet tfiu tfiu tfiu, jau kazkaip linksmiau. O tau kaip sekas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2012 05 03, 15:55)
Sveika, Colomba smile.gif Na, po biski. Dar ne visiskai zaizdeles uzsitrauke, vis niekaip nepraeina, bet tfiu tfiu tfiu, jau kazkaip linksmiau. O tau kaip sekas? smile.gif

Šaunu, kad po truputį geryn. smile.gif

Man neblogai, kolonoskopija parodė, kad viskas gerai, remisija. smile.gif
Atsakyti
kažin kaip su antibiotikais, jei sergama ok ir pvz nuo sinusito reikia gydytis antibiotikais g.gif juk antibiotikai gali išvis pabloginti situacija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 05 04, 19:47)
kažin kaip su antibiotikais, jei sergama ok ir pvz nuo sinusito reikia gydytis antibiotikais g.gif  juk antibiotikai gali išvis pabloginti situacija blink.gif

na, šiaip tai negerai žarnynui antibiotikai, bet jei reikia tai reikia, tik ir probiotikų tada reikia nepamiršti. beje, man prie paūmėjimų daktarai dažnai skiria ir antibiotikus
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2012 05 06, 21:46)
na, šiaip tai negerai žarnynui antibiotikai, bet jei reikia tai reikia, tik ir probiotikų tada reikia nepamiršti. beje, man prie paūmėjimų daktarai dažnai skiria ir antibiotikus

nes kiek anotacijoj mačiau antibų nelabai gerai gerti kolitais sergant, kaži kodėl prie paūmėjimų skiria g.gif
Atsakyti