Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

QUOTE(snap @ 2005 01 10, 22:56)
Taip... Roberto rankos dirba mikliai, grazu ziureti, bet, kadangi laikas pinigai wink_3.gif tai del to ir skuba. Daug ant sienos diplomu is seminaru ivairiose salyse, bet i juos gali vaziuot kiekviena kirpeja, apie 1000lt kainuoja. Gal ir apsimoka suzinai kanors naujo, pasikabini ant sienos ir ivaizdis kitoks. Pacios jam ir sumokam uz tuos seminarus ir uz pietus is berneliu uzeigos, kuriuos uzsisake man bebunant ten. Bet, kai as buvau, tai man jis viska pats dare, net galva plove. Jei butu dazius ta padejeja, buciau is vis pinigu nemokejus. Gal as per daug ant jo vaziuoju, bet ir jis pasikeles tai nerealiai. Teisingai rase cia pries tai, kad beveik kalta jautiesi, kad atejai mad.gif

rimtai pasiekeles? Kai negalejo manes ta diena priimti, pats asmenishkai paskambino i mobilu, ir gana maloniai ilgai kalbejo..derino laika kada butu jam patogu ir man patogu. Man pasirode gana draugishkas. Gal ta diena nuotaikoj buvo. smile.gif Siandien eisiu pas ji, jei vel neatshauks susitikimo. rolleyes.gif
Atsakyti
teko apie ji girdeti smile.gif
kokios kainos pas ji, ir kiurioje vietoje dabar jis isikures? gal sakau, reikia pabandyti smile.gif
Atsakyti
Skaitau ir nesusigaudau - tai dar vienas kirpėjas Robertas Kaune yra? Aš tai kirpausi kokius 4 kartus pas Robertą Vilijampolėj. Nepasakyčiau, kad jis lėtai kerpa. Kaip tik atvirkščiai - varo kaip užvestas. Kad daro pagal labiau pagal save, o ne pagal klientą, tai taip. Teisybė ir tai, kad kitos kirpėjos po jo kirpimo dažniausiai nusistebi - maždaug "o kas čia per kirpimas????". Man tada labai juokinga būna biggrin.gif
Tai čia viena sir tas pats Robertas, ar dar vienas yra?
Atsakyti
Nu jei čia tas Robertas, pas kurį aš kirpausi Vilijampolėj, tai pas jį reikia iš anksto užsirašyt. Prieš kelias savites pvz (ba labai dau klienčių turi). Jo kirpyklos tel 8 37 361687. Mano plaukai trumpi - kirpimas, dažymas - 70 Lt. Na tipo jis man nuolaidą dar taiko kaip savo klientei.
Atsakyti
mano plaukai trumpi, uz kirpima ir dazyma sumokejau 100 lt
Atsakyti
Taigi vakar buvau ir ash pas Roberta. Gal per daug tikejausi ishklausius tiek pagyru, tachiau nelikau itin patenkinta. Prashiau kuo daugiau smulkiu shviesiu sruogeliu. Nudazhe sruogeles ir dar visus likusius kazhkokia shviesiai ryzha spalva. Mano naturalus labai tamsus. Tad dabar esu tokia befone kazhkokia. Grifka nukirpo taip, kad nei pasisukukt galiu, nei tiesi nestovi..ishkarpe taip istrizhai..tai vietomis pasishiaushe stovi. Bet ataugs ji greitai. Sumokejau 90 lt ir ishejau nosi nukabinus, nes vaizdelis manes nedzhiugino. Gal reikia apsiprasti. schmoll.gif
Atsakyti
O kaip, tylene, tavo šukuosena aplinkiniams? Man irgi šokas buvo po vieno kirpimo, nežinau net kaip parvairavau iki namų, bet vyrui tai juodai patiko smile.gif O paskui jau ir aš apsipratau. Aš irgi natūraliai tamsi, bet manęs šviesiai ryžai ir nedažė. Tik sruogelių šviesių primaišydavo.
Atsakyti
QUOTE(Aušrinė @ 2005 01 12, 10:00)
O kaip, tylene, tavo šukuosena aplinkiniams? Man irgi šokas buvo po vieno kirpimo, nežinau net kaip parvairavau iki namų, bet vyrui tai juodai patiko smile.gif O paskui jau ir aš apsipratau. Aš irgi natūraliai tamsi, bet manęs šviesiai ryžai ir nedažė. Tik sruogelių šviesių primaišydavo.

nezhinau kaip aplinkiniams..nieko nesako... megalol.gif megalol.gif manes klause koki pagrinda deti, bet pasakiau kad nezhinau, tai ir uzhdejo toki koki norejo. smile.gif Nu ta splava, geriau isizhuiurejus gal ir nieko..tik va grifka visai nepatinka....dabar auginu ja... smile.gif
Atsakyti
sorry, atsiimu savo zhodzhius. Jau man pradeda patikti ta spalva. smile.gif Tik grifka prisegiau saguchiais ir visai liuks atrodo. rolleyes.gif Matyt Robertas vis tik ishmano savo darba ir zhino kaip kam tinka. thumbup.gif
Atsakyti
Aš taip pat kirpausi Vilijampolėj pas Robertą. Jis nedidukas, tamsus ir labai labai gražus bent jau man rolleyes.gif rolleyes.gif Tokių švelnių, sakyčiau moteriškų bruožų rolleyes.gif Kiek lankiausi Feminoj Gruodžio g., tai ten dirba kitas vyras, vardo nežinau, bet jis aukštas, ir ne tamsus. Jį neseniai rodė per Nomedą truputį.
Tai gal ir ne apie tą patį kalbat? rolleyes.gif
Tas Vilijampolėj tai kerpa labai greit ir man visai patiko. Lyg už kirpimą ir nudažymą sumokėjau apie 40 lt...Bet tas buvo prieš porą metų...
Atsakyti
Merginos o gal zinot Baidis darbo laika(aktualiau iki keliu dirba)?Busiu labai dekinga.Bandysiu registruotis pas Ina labai ja isgyret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 01 06, 20:41)
O klausykit, merginos, tas Robertas Kaune vienas ar yra daugiau kirpeju Robertu?  smile.gif Nes as zinojau viena Roberta kirpeja pries kokius 6 metus, tai jis dirbo ar tai Luksio gatvej kazkur privaciam name...

tas pats wink_3.gif
Atsakyti