Robertas apie kuri rasiau tamsus, bet jis tuomet plaukus dazydavo, tai neaiski tikroji spalva. Taip, maloniu bruozu, smulkus ir neaukstas. Gal paaugo per tuos metus, gal pastambejo, o gal ir sviesus patapo. Dirba jis greitai.Dabar jam turetu buti apie 22 metus.
Tai dabar labai jau idomu kuris cia tas Robertas. Kaip tik laikas pas kirpeja(tiksliau jau senai laikas buvo
) Tai tiek suintrigavot, kad sakes. O dabar taip norisi pasikeisti
. Merginos parasykit tikslius adresus ir Gruodzio gatveje, ir Vilijampolei. Aciu!

QUOTE(iindre @ 2005 01 16, 21:56)
Tai dabar labai jau idomu kuris cia tas Robertas. Kaip tik laikas pas kirpeja(tiksliau jau senai laikas buvo
) Tai tiek suintrigavot, kad sakes. O dabar taip norisi pasikeisti
. Merginos parasykit tikslius adresus ir Gruodzio gatveje, ir Vilijampolei. Aciu!

nu tas Robertas, kuris vilijampolej dirba, tai man susidare ispudis, kad jis dazho tik raudonai arba ryzhai, nes kai nuejau sedejo trys moterys ir visos raudonos..mane irgi ryzhai nudazhe, nors prashiau shviesiu.

Manau, Arpos turejo omeny Roberta, kuris Femina Bonoj dirba. Esu apie ji nemazai girdejus (kai dar mokiausis mokykloj kelios klasiokes ir mokytojos pas ji kirpdavosi). Kiek zinau, pries sventes pas ji reikia uzsirasyti ne maziau kaip pries menesi, nes kitaip, jis neatras laiko...
QUOTE(Tylene @ 2005 01 17, 10:24)
nu tas Robertas, kuris vilijampolej dirba, tai man susidare ispudis, kad jis dazho tik raudonai arba ryzhai, nes kai nuejau sedejo trys moterys ir visos raudonos..mane irgi ryzhai nudazhe, nors prashiau shviesiu.
Antra karta pas ji neisiu. 

Oi

Na, jau dabar ir as pati nezinau kuris.Pamatyciau-pasakyciau. Gal geriausia orientuotis pagal metus. Kaip minejau-plaukai ir sudejimas gali pasikeisti. tik gal taip neisaugs (buvo neaukstas) ir neatrodys 10-cia metu vyresnis. Greiciausia, kad jis FeminojB dirbs. Netikiu, kad bus Vilijampolej, nes jau pries kelis metus pas ji eiles budavo. jei issiaiskinsit-butinai praneskit!
QUOTE(ESLAUDA @ 2005 01 21, 20:56)
kerpa
Gal kas nesenai buvot pas Roberta kur Vilijampolej, man idomu kokios kainos dabar, as tai buvau labai senai, bet man labai patiko, as kaip dazniausiai tiksliai neapsiprendzianti ko noriu tai jis mane savo nuoziura nukirpo ir nudaze tai liuks buvo.
[quote=pumpica,2005 01 12, 14:51]
Aš taip pat kirpausi Vilijampolėj pas Robertą. Jis nedidukas, tamsus ir labai labai gražus bent jau man
Tokių švelnių, sakyčiau moteriškų bruožų
Kiek lankiausi Feminoj Gruodžio g., tai ten dirba kitas vyras, vardo nežinau, bet jis aukštas, ir ne tamsus. Jį neseniai rodė per Nomedą truputį.
Tai gal ir ne apie tą patį kalbat?
Tas Vilijampolėj tai kerpa labai greit ir man visai patiko. Lyg už kirpimą ir nudažymą sumokėjau apie 40 lt...Bet tas buvo prieš porą metų...
Tas Gruodzio gatvej(Fem bonoj) dirbantis vyrukas Kestas kiek zinau, ir gal kas pas ji kirpotes, nes kiek ten buvau pasirode neblogai kerpas, but idomu suzinot
Aš taip pat kirpausi Vilijampolėj pas Robertą. Jis nedidukas, tamsus ir labai labai gražus bent jau man

Tai gal ir ne apie tą patį kalbat?

Tas Vilijampolėj tai kerpa labai greit ir man visai patiko. Lyg už kirpimą ir nudažymą sumokėjau apie 40 lt...Bet tas buvo prieš porą metų...
Tas Gruodzio gatvej(Fem bonoj) dirbantis vyrukas Kestas kiek zinau, ir gal kas pas ji kirpotes, nes kiek ten buvau pasirode neblogai kerpas, but idomu suzinot

QUOTE(sirenute @ 2005 01 23, 22:58)
Gal kas nesenai buvot pas Roberta kur Vilijampolej, man idomu kokios kainos dabar, as tai buvau labai senai, bet man labai patiko, as kaip dazniausiai tiksliai neapsiprendzianti ko noriu tai jis mane savo nuoziura nukirpo ir nudaze tai liuks buvo.
ash buvau neseniai. Mano plaukai truputi zhemiau pechiu, dazhe sruogelemis ir pakirpo tik galus bei grifka. Sumokejau 90 lt.

[quote=zuvilyte,2005 01 23, 23:25]

[/quote]
Gruodzio gatveje dirba trys vyrukai:Kestas, Arturas ir Karolis.Kestas, kartu su kitais kirpeju rinktines atstovas is Lietuvos, reprezentavo Lietuva pasaulineje kirpeju parodoje.
Praeitais metais jis tapo Lietuvos kirpeju asociacijos isteigto prizo "auksiniu zirkliu" laimetoju Jo darbus galima matyti scenoje:Karaliunaite, Lauris.
Pas ji uzsirasyti reikia pries savaite ar dvi.

[/quote]
Gruodzio gatveje dirba trys vyrukai:Kestas, Arturas ir Karolis.Kestas, kartu su kitais kirpeju rinktines atstovas is Lietuvos, reprezentavo Lietuva pasaulineje kirpeju parodoje.