Earth Science Clarifying Herbal Astringent. Nepatiko, jautrino odą.

Prestige Skin Perfection SPF 15 (spalva 07 skin nude)

Šilkinės rankelės

Lirene Skin with dilated capillaries naktinis kremas

Joanna effect.net plaukus tiesinantis fluidas

Beeswax lūpų balzamas, arbūzinis

Šilkinės rankelės

Lirene Skin with dilated capillaries naktinis kremas

Joanna effect.net plaukus tiesinantis fluidas

Beeswax lūpų balzamas, arbūzinis

Kur, už kiek ir kaip "Šilkinės rankelės"? 
Baigiau mylimą tušą L'Oreal Voluminous 5x Carbon Black. Ilgino, tankino, netrupėjo (tik jau pačioj pačioj pabaigoj). Bus kartojamas ateityje. Kažkur skaičiau, kad kažkam labai nepatiko, trupėjo ir blogai tepės, bet čia nurašau tam, kad pirko Lietuvoj. Mano iš užsienio buvo.

Baigiau mylimą tušą L'Oreal Voluminous 5x Carbon Black. Ilgino, tankino, netrupėjo (tik jau pačioj pačioj pabaigoj). Bus kartojamas ateityje. Kažkur skaičiau, kad kažkam labai nepatiko, trupėjo ir blogai tepės, bet čia nurašau tam, kad pirko Lietuvoj. Mano iš užsienio buvo.

Jason 'nutrismile' apelsinu, cinamono ir metu skonio dantu pasta - man visai patiko skonis, normaliai vale, bet nekartociau, neuzkabino.

Subaigiau kojoms, nes veidui tai gerooookai per astrus, mano kai kurie koju sveitikliai minkstesni

YSL tusas - dar kartosiu kada nors

Pabaigiau Syos kondicionierių. Labai geras buvo.

Išmetu Oriflame Gloss berries likutį, spalva Raspberry sorbet. Patiko, nes nelipino lūpų, gražiai tiko spalva, maloniai kvepėjo uogomis, pakankamai ilgai laikėsi, vienas mėgstamiausių buvo. Bet jau ilgokai jis pas mane, manau laikas atsisveikinti.
Pagaliau pabaigiau Valentina drėgnas servetėles makiažui valyti
Dvi didžiausias pakuotes sunaudojau, pabodo
O šiaip tik geriausi atsiliepimai apie jas, gerai nuvalo makiažą, nesausina, nedirgina odos.

Ir subaigiau La Roche Posay Toleriane Fluid kremą normaliai/mišriai veido odai. Jau antra pakuotė buvo
Patinka, nes labai lengvas, greitai įsigeria, gerai drėkina odą, nejautrina, nedirgina, bet irgi jau pabodo, darysiu pertrauką

Ir subaigiau La Roche Posay Toleriane Fluid kremą normaliai/mišriai veido odai. Jau antra pakuotė buvo

QUOTE(svete @ 2011 05 03, 17:41)
kuo patiko? su lancome tusu hypnose ar precious cells gal galetumete palyginti?

Ismetu beveik menesi pradaryta ir niekuo nepasikeitusi Rimmel 'day 2 night' tusa - siaip Rimmel tusus megstu, bet sis nepatiko, skystokas buvo ir taip neaptirstejo, lipino blakstienas. Nenoriu naudot, nes pasidazius reikia kitu sepeteliu dar padirbet prie blakstienu.

Taip pat ismetamas Giovanni 'grapefruit sky' kuno losjonas - siaip sios firmos plauku priemones man super patinka, kunui esu naudojus kito kvapo sviestuka ir irgi patiko tiek kvapu, tiek efektu, konsistencija. Nu bet sitas kvapas, tai plastikiniu greipfruktu
Turejau ir kuno sviesta to paties kvapo, tai kojoms sutepiau, bet jau sunkiai istverdavau ta kvapa, o si losjona norejau iskart ismest, bet vyras zadejo sunaudot. Tik kad jam tas kvapas irgi nelabai, o kai vakare ateina i lova juo pasitepes, tai mane vos nesupykina.... Tai be jokiu gincu sutiko, kad butu ismestas.

Ruby Rose seseliai - mano realiai kiek kitokie (kvadratine 9 spalvu paletyte, apacioje yra antras aukstas su pudra/skaistalais), bet tikslios foto nerandu. Siaip RR seseliai man patinka, butent 9 spalvu palete irgi patinka, labai smagus seseliai buvo, bet neradau su norimom spalvom tos paletes pirkt atostogaudama LT, tai pirkau panasiai atrodancia tik mazesne. Visgi seseliai visai nekokie joje: miltiniai, nepigmentuoti, sunkiai tepasi.

Taip pat ismetamas Giovanni 'grapefruit sky' kuno losjonas - siaip sios firmos plauku priemones man super patinka, kunui esu naudojus kito kvapo sviestuka ir irgi patiko tiek kvapu, tiek efektu, konsistencija. Nu bet sitas kvapas, tai plastikiniu greipfruktu

Ruby Rose seseliai - mano realiai kiek kitokie (kvadratine 9 spalvu paletyte, apacioje yra antras aukstas su pudra/skaistalais), bet tikslios foto nerandu. Siaip RR seseliai man patinka, butent 9 spalvu palete irgi patinka, labai smagus seseliai buvo, bet neradau su norimom spalvom tos paletes pirkt atostogaudama LT, tai pirkau panasiai atrodancia tik mazesne. Visgi seseliai visai nekokie joje: miltiniai, nepigmentuoti, sunkiai tepasi.

QUOTE(Prietarai @ 2011 05 03, 15:28)
pirkau eurovaistinėj, l.senai, gal dar rudenį, ilgai aš jį mūčinau

subaigiau kojoms, nepatiko

kaina, tada kai su akcija pirkau tai buvo gal ~6-7 LT - neatsimenu