Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Earth Science Clarifying Herbal Astringent. Nepatiko, jautrino odą.

user posted image
Atsakyti
Prestige Skin Perfection SPF 15 (spalva 07 skin nude)
user posted image

Šilkinės rankelės biggrin.gif
user posted image

Lirene Skin with dilated capillaries naktinis kremas
user posted image

Joanna effect.net plaukus tiesinantis fluidas
user posted image

Beeswax lūpų balzamas, arbūzinis
user posted image
Atsakyti
Kur, už kiek ir kaip "Šilkinės rankelės"? smile.gif

Baigiau mylimą tušą L'Oreal Voluminous 5x Carbon Black. Ilgino, tankino, netrupėjo (tik jau pačioj pačioj pabaigoj). Bus kartojamas ateityje. Kažkur skaičiau, kad kažkam labai nepatiko, trupėjo ir blogai tepės, bet čia nurašau tam, kad pirko Lietuvoj. Mano iš užsienio buvo.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 03 gegužės 2011 - 14:29
Jason 'nutrismile' apelsinu, cinamono ir metu skonio dantu pasta - man visai patiko skonis, normaliai vale, bet nekartociau, neuzkabino.
user posted image
Atsakyti
user posted image

Subaigiau kojoms, nes veidui tai gerooookai per astrus, mano kai kurie koju sveitikliai minkstesni doh.gif

YSL tusas - dar kartosiu kada norsuser posted image

Atsakyti
user posted image

sunaudojau pati gal trečdalį, pabaigė šeimyna. kvepėjo nuostabiai, puikiai vėlė plaukus bigsmile.gif
Atsakyti
Pabaigiau Syos kondicionierių. Labai geras buvo.
user posted image
Atsakyti
user posted image
Išmetu Oriflame Gloss berries likutį, spalva Raspberry sorbet. Patiko, nes nelipino lūpų, gražiai tiko spalva, maloniai kvepėjo uogomis, pakankamai ilgai laikėsi, vienas mėgstamiausių buvo. Bet jau ilgokai jis pas mane, manau laikas atsisveikinti.
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau Valentina drėgnas servetėles makiažui valyti karsta.gif Dvi didžiausias pakuotes sunaudojau, pabodo cool.gif O šiaip tik geriausi atsiliepimai apie jas, gerai nuvalo makiažą, nesausina, nedirgina odos.
user posted image

Ir subaigiau La Roche Posay Toleriane Fluid kremą normaliai/mišriai veido odai. Jau antra pakuotė buvo ax.gif Patinka, nes labai lengvas, greitai įsigeria, gerai drėkina odą, nejautrina, nedirgina, bet irgi jau pabodo, darysiu pertrauką rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 05 03, 17:41)
YSL tusas - dar kartosiu kada norsuser posted image

kuo patiko? su lancome tusu hypnose ar precious cells gal galetumete palyginti? g.gif
Atsakyti
Ismetu beveik menesi pradaryta ir niekuo nepasikeitusi Rimmel 'day 2 night' tusa - siaip Rimmel tusus megstu, bet sis nepatiko, skystokas buvo ir taip neaptirstejo, lipino blakstienas. Nenoriu naudot, nes pasidazius reikia kitu sepeteliu dar padirbet prie blakstienu.
user posted image

Taip pat ismetamas Giovanni 'grapefruit sky' kuno losjonas - siaip sios firmos plauku priemones man super patinka, kunui esu naudojus kito kvapo sviestuka ir irgi patiko tiek kvapu, tiek efektu, konsistencija. Nu bet sitas kvapas, tai plastikiniu greipfruktu doh.gif Turejau ir kuno sviesta to paties kvapo, tai kojoms sutepiau, bet jau sunkiai istverdavau ta kvapa, o si losjona norejau iskart ismest, bet vyras zadejo sunaudot. Tik kad jam tas kvapas irgi nelabai, o kai vakare ateina i lova juo pasitepes, tai mane vos nesupykina.... Tai be jokiu gincu sutiko, kad butu ismestas.
user posted image

Ruby Rose seseliai - mano realiai kiek kitokie (kvadratine 9 spalvu paletyte, apacioje yra antras aukstas su pudra/skaistalais), bet tikslios foto nerandu. Siaip RR seseliai man patinka, butent 9 spalvu palete irgi patinka, labai smagus seseliai buvo, bet neradau su norimom spalvom tos paletes pirkt atostogaudama LT, tai pirkau panasiai atrodancia tik mazesne. Visgi seseliai visai nekokie joje: miltiniai, nepigmentuoti, sunkiai tepasi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 05 03, 15:28)
Kur, už kiek ir kaip "Šilkinės rankelės"? smile.gif

pirkau eurovaistinėj, l.senai, gal dar rudenį, ilgai aš jį mūčinau biggrin.gif
subaigiau kojoms, nepatiko schmoll.gif
kaina, tada kai su akcija pirkau tai buvo gal ~6-7 LT - neatsimenu
Atsakyti