Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 04 29, 12:18)
Nepamirsiu nepamirsiu... smile.gif
Tai tvarkoje... as tada nuvesiu savo mazge i darzeli is ryto ir busiu visa tavo wink.gif.. Rimtai merginos tada organizuojam mytuka  wub.gif
Prisiregistruoji fotofabrikas.lt  ir ten po fotiko specifikacijom duoda parsisiusti instrukcija....
Del tokiu dalyku reik ismokt google naudotis....  cool.gif

nu tai aš galiu pirmadieni nuo ryto iki 13.30 kazkur
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
įkeliu kritikai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2011 04 29, 13:11)
Laba diena  4u.gif
įkeliu kritikai

centruota, gausi minusiuku uz tai is forumieciu smile.gif
bet fonas graziai isplautas, spalvos gyvos smile.gif

as dabar ziuriu princo vestuves su Keite ir galvoju, iamzinti tokias vestuves - kiekvieno fotografo svajone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 29 balandžio 2011 - 12:27
O kažin kaip tada būtų geriau buvę šitas gėytes nufotkint? Šone kur dėt ar kaip? g.gif mastau mastau nesumastau doh.gif

Aha tos vestuvės tokios iškilmingos, gražu žiūrėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 29, 13:20)
as dabar ziuriu princo vestuves su Keite ir galvoju, iamzinti tokias vestuves - kiekvieno fotografo svajone biggrin.gif

sakai? biggrin.gif nu gal ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 29, 13:20)

nu žinok nenorėčiau, ne ne ne
Atsakyti
QUOTE(Pravda @ 2011 04 29, 13:33)
O kažin kaip tada būtų geriau buvę šitas gėytes nufotkint? Šone kur dėt ar kaip?  g.gif  mastau mastau nesumastau  doh.gif

bandyk kirpti kvadrata, geles iek tiek sonely palik smile.gif
nors jeigu kirptum, daug grozio issimes, ai, nezinau ka reiktu daryt biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 29, 13:37)
sakai? biggrin.gif nu gal ne biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 29, 13:43)
nu žinok nenorėčiau, ne ne ne

na baikit, juk jau vien tai, kad jas fotkintumet, kaip isgarsetu jusu vardas biggrin.gif aisku, atsakomybe milziniska butu, bet kiek ten visokiu geriu butu galima nufotkinti, eina sau.... biggrin.gif prabanga kokia....eina sau biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi žiūriu ir jaudinaus kol anų nepamačiau, ech. man rodos senstu.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 29, 12:18)
Prisiregistruoji fotofabrikas.lt  ir ten po fotiko specifikacijom duoda parsisiusti instrukcija....
Del tokiu dalyku reik ismokt google naudotis....  cool.gif

su google esu susidraugavusi. na prisiregistravau sitam Jusu nurodytame psl. susiradau savo modelio body. ir instrukcijos neduoda arba as jos nematau doh.gif

ooo radau aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 29 balandžio 2011 - 13:00
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 29, 13:50)
bandyk kirpti kvadrata, geles iek tiek sonely palik smile.gif
nors jeigu kirptum, daug grozio issimes, ai, nezinau ka reiktu daryt biggrin.gif
na baikit, juk jau vien tai, kad jas fotkintumet, kaip isgarsetu jusu vardas biggrin.gif  aisku, atsakomybe milziniska butu, bet kiek ten visokiu geriu butu galima nufotkinti, eina sau.... biggrin.gif prabanga kokia....eina sau biggrin.gif

matyt prof. fotografams tai galėjo būti svajonių svajonė. Aš sutikčiau tokias vestuves fotkinti tuomet, jei ir būdama komoje sugebėčiau padaryti seriją nuostabiausių autoportretų, arba liuksinį reportažą biggrin.gif Tada tai tikrai turėčiau pakankamai pasitikėjimo tuo, ką darau. Tai kaip ir niekada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 balandžio 2011 - 12:59
QUOTE(Yvette @ 2011 04 29, 12:58)
jei ir būdama komoje sugebėčiau padaryti seriją nuostabiausių autoportretų

biggrin.gif
Atsakyti
Pravda gražios spalvos, dėl kitų pastabų pritariu
iš šiandieninės fotosesijos, neatsilaikiau ir permečiau akimis taigi dedu ir jūsų teismui
user posted image
Atsakyti