QUOTE(Ievukis @ 2011 04 28, 23:24)
As dar su velykine ateinu
Zinai siaip kaip ir ziurisi...

Bet prie marguciu man noretusi spalvotos, tada jie labiau isrysketu... O visa kita man kaip ir nekliuva...
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 28, 23:34)
aš nelabai spėju, vis dar nuotraukas tvarkau iš šiandieninės fotosesijos, pradžiai rodau viena, man ji labai patinka, bet aš dažnai savo nuotraukose nepastebiu ka kitu nuotraukose matau, tai laukiu kritikos
Nuotaika man patinka.. Ir veido israiska taip pat... na as jauciu, kaip mergina uzvertusi galva megaujasi saulute, kaip koks katinas... Tai is tos puses man viskas cia labai labai... Patinka ir seseliai ant sakeliu, bet ta vidurine saka, kaip ir daugeliui nelabai... jei ji neitu per kadro viduri, gal taip ir neerzintu...
QUOTE(paprasta @ 2011 04 29, 07:18)
Fotoaparatas neatsigavo....
Mazute... lek i vilniu.... Zinau kur ta gatve, tai jei nori padesiu tau
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 29, 07:53)
Kazkiek geriau... bet spalviskai ju fonas skiriasi, tai man vis gi biski kliuva... Man jos ir atskitai liuks ziurisi...
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 29, 09:01)
Pirmas ispudis irgi buvo liuks... Bet bet bet... nezinau, gal kiek erves daugiau noretusi, pats kadravimas lyg labiau is virsau fotkinai, o noretusi kiek zemiau nuleisto kampo... apacios irgi daugiau noretusi... O gal net pusiau sedincios, su suraitytom kojytem visa sutalpint... nu va kazko sitai truksta....
QUOTE(joreta @ 2011 04 29, 09:04)
Akasha, ten rašei kad juostelė blūdija, tai aš irgi norėčiau sugebėt, net iš blūdijančios juostelės kažką gražaus išgaut, žodžiu, yra į ką lygiuotis.
Jo jo... Nesnausk... Praleidi pusdieni ir sunku pasivyti
Su bludijancia juostele fotkint, kaip su pusiau pagedusia skaitmena, su kokiu nusokinejanciu WB ir neteisingu exponometru

... Na bet tenka isnaudoti, kai prisiperki... Beje tai vienintele juostele kuri taip bludijo... nes kitos ir pasibaigusio galiojimo gan graziai elgiasi...