Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(Uliuliuska @ 2007 03 03, 13:43)
Reiks pristatyti pazyma is gyventoju registro del seiminines padeties (Lvovo g-vei prie policijos komisariato is kiemo puses). Mokesi puse kainos.~ 60 lt
120 lt per menesi

O jei as tik nuomoju buta Vilniuje, o pati registruota kitam mieste rolleyes.gif , tai reikia is to miesto Gyventojku registro centro pristatyti ane g.gif

Uliuliuska, o tavo abu ten lanko gal darzeli????
Papildyta:
QUOTE(dlambliukas @ 2007 03 02, 13:02)
Sveikos mamytės,
mano mažiukas taip pat lanko PIPIRĄ, jis mažiausias Varliukų grupės vaikutis 4u.gif

O kada jus pradejot lankyti, kad jis pas tau maziausiai g.gif As norejau ji leisti nuo metuku, t.y. siu metu vasario men., bet man pasake,kad siuo metu grupeje nera vietos ir reiks tada laukti rugsejo.
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2007 02 27, 14:29)
sveikuciai  4u.gif

na mes irgi is Snipiskiu, Rinktines g.
Nuo rugsejo men uzrasiau savo zuiki i PIPIRA, jam bus 1,7 m. PIPIRA pasirinkau is kart, nes man rekomendavo mano sesuo, kuri ten atlikinejo aukletojos praktika. Tai tiesiu taikiniu ejau tenai, nors prisiskaicius apie tuos darzelius Snipiskiu raj. buvau nemazai, tai galvojau gal irgi i eile reiks stoti. Bet pakalbejau su vedeja, tai jinai sako,kad cia ispustas burbulas...pernai sako pas mus kokiu 60 prisirase, o atejo vos 10  vaikiuku blink.gif, nes mamos bijodamos eiliu dazeliuose,tai laksto per visus vilniaus darzelius ir uzrasineja savo vaikus, poto taip ir gaunasi,kad "tipo" eiles didziules ir reikia laukti vos ne 2 metus  blink.gif
Tai va mes sarase 2 kol kas buvom, bet cia uzrasinejau spalio men.
Papildyta:
tai, o kiek tas atsiejo  bigsmile.gif
o kas menesi nerenka pvz. piesimo popieriui,piestukams, iv.higienos reikmems  g.gif

del 2 proc.tai pilnai sutinku,kad galima paaukoti darzeliui  drinks_cheers.gif
Tiesa kiek mokate uz darzeli/men?? Nes as kai paklausiau vedejos,tai ji pasake,kai ateisit rugsejo men.,tai tada viska paaiskinsiu,nes dar gali viskas 100 k. pasikeist.
O jei mes su vyru esame nesusirase oficialiai (tipo as vienisa mama,bet vaikas turi vyro pavarde), tai uz darzeli reiks moketi visa kaina ar galima bus kazkaip puse numuilinti  blush2.gif

Nu ir prirasiau  doh.gif

Na vienisos mamos dazniausiai moka 50% nuo sumos. Tik reikia pristatyti reikiamas pazymas.
Mano mergaite lanko kita darzeli, bet mokestis, manau, visame mieste panasus, jei ne vienodas.
Mokama yra tik uz maista musu vaikuciu plius po 50 centu uz lankyta diena ugdymo reikmems. Jei lanko 20 dienu darzeli, gaunasi siek tiek daugiau 100 litu.
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2007 03 03, 17:18)
O jei as tik nuomoju buta Vilniuje, o pati registruota kitam mieste  rolleyes.gif , tai reikia is to miesto Gyventojku registro centro pristatyti ane  g.gif

Uliuliuska, o tavo abu ten lanko gal darzeli????

Mano mazoji dar nelanko, kur eisim dar nezinau. Tiesiog mano seiminine padetis tokia pat. Manau, tai verta nueiti i ta registra ir viska tau paaiskins.

QUOTE(Vidara @ 2007 03 04, 01:27)
Na vienisos mamos dazniausiai moka 50% nuo sumos. Tik reikia pristatyti reikiamas pazymas.
Mano mergaite lanko kita darzeli, bet mokestis, manau, visame mieste panasus, jei ne vienodas.
Mokama yra tik uz maista musu vaikuciu plius po 50 centu uz lankyta diena ugdymo reikmems. Jei lanko 20 dienu darzeli, gaunasi siek tiek daugiau 100 litu.

Atsakyti
O kada jus pradejot lankyti, kad jis pas tau maziausiai As norejau ji leisti nuo metuku, t.y. siu metu vasario men., bet man pasake,kad siuo metu grupeje nera vietos ir reiks tada laukti rugsejo

Mes pradėjom lankyti nuo vasario pirmos, kai mums buvo metai ir mėnuo blush2.gif aš į darželį savo mažiuką užrašiau pernai metais, Lapkričio pradžioje, tai mes buvom 54 saraše ax.gif šiap manau, galit ateiti pabandyti pasiteirauti dėl vietos, nes viena mergaitė nebelanko
Atsakyti
sveiki,
nuo balandzio pabaigos ir mes pradesim lankyti si darzeli Vedeja istikruju labai maloni ir paprasta moteriske! Gal yra vaikuciu lankanciu Boruzele grupe?
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 03 08, 09:03)
Mes pradėjom lankyti nuo vasario pirmos, kai mums buvo metai ir mėnuo blush2.gif  aš į darželį savo mažiuką užrašiau pernai metais, Lapkričio pradžioje, tai mes buvom 54 saraše  ax.gif  šiap manau, galit ateiti pabandyti pasiteirauti dėl vietos, nes viena mergaitė nebelanko

Na maniskiui suejo sausio pab. metukai, tai galvojau nuo vasario vesti, bet ji greiciausiai mane atkalbejo-ikalbejo,kad jei turiu galimybe, tai bent jau iki rudens pratemti, nes vasara buna misrios grupes, aukletojos keiciasi, nes eina atostogauti, tai vnz. taip ir nusprendem,kad vesiu rugpjucio pab. rolleyes.gif Tikiuosi pripras per dvi sav., nes rugsejo men zadu i darba jau grizti.
Niu jis pas man tok mamyciukas wub.gif
Papildyta:
O kiek pas jus grupej vaikiuku g.gif
Atsakyti
O kiek pas jus grupej vaikiuku g.gif
[/quote]

su ta mergaite, kuri pabego 13, mano sunelio ranksluostukas kabo 12-oje lentyneleje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2007 02 27, 13:29)
O jei mes su vyru esame nesusirase oficialiai (tipo as vienisa mama,bet vaikas turi vyro pavarde), tai uz darzeli reiks moketi visa kaina ar galima bus kazkaip puse numuilinti  blush2.gif

Nu ir prirasiau  doh.gif

Atsiprašau, įsiterpsiu 4u.gif
Jeigu vaikas turi tėvo pavardę, vadinasi, tu ne vieniša mama. Mokėsi visą sumą.

Beje, mano irgi tokia pati situacija su pavardėmis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 03 12, 01:04)
Atsiprašau, įsiterpsiu  4u.gif

Beje, mano irgi tokia pati situacija su pavardėmis  tongue.gif

pas mane lygiai tokia pati situacija, bet ar nereikia notariškai patvirtinti to fakto, kad gyvenate kartu? mano vytrui darbe reikėjo tokios pažymos
Atsakyti
Nu reikės užeiti į tą darželį, mes taip pat dar mažutės , balandį sueis metukai, tai nuo rudenio gal reiks pradėti vesti, jei niekas nepasikeis.

Dlambliukai - Įdomu kaip ten su maitinimu , juk 1 metukų vaikas pats nepavalgo. Ir kaip su pampersais? Kaip juos tokius mažus ten prižiūri.?
Atsakyti
mano vaikutis lanko vyresniuku grupe, abi aukletojos i\Irenos, nusiskundimu lyg ir neturiu. labai faina tam darzely muzikos vadove
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2007 03 11, 23:04)
Atsiprašau, įsiterpsiu  4u.gif

Beje, mano irgi tokia pati situacija su pavardėmis  tongue.gif

verysad.gif
Atsakyti