Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

QUOTE(larutyte @ 2007 05 02, 13:26)
Na mes irgi jau užsirašėm ten smile.gif ir jau dabar pradėsime vaikščioti smile.gif

Ar butent i zuikuciu grupe?
Butu faina, nes as pergyvenau, kad bus vien tik zymiai jaunesni vaikuciai ir maniskis bus pats vyriausias. O tavo mergaites tokios pat kaip maiskis.
Susitiktumem rudeni...
Atsakyti
QUOTE(irchik @ 2007 05 05, 10:56)
Ar butent i zuikuciu grupe?
Butu faina, nes as pergyvenau, kad bus vien tik zymiai jaunesni vaikuciai ir maniskis bus pats vyriausias. O tavo mergaites tokios pat kaip maiskis.
Susitiktumem rudeni...

NA žinok net nežinau kaip vadinasi grupė ax.gif blush2.gif Nes tik kitą savaitę žinosime smile.gif
Aga aš irgi galvojau sakau bus pačios vyriausios tai ne kas:) reikia juk ir bendraamžių smile.gif
KAi tik žinosiu parašysiu smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

iki keliu metuku lopshelis ir nuo keliu keliauja jau i darzheli PIPIRE? idomu ar 2008 rudeniui dar butu vietu ar darzhelis labai perpildytas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2007 06 01, 00:07)
labas  4u.gif

iki keliu metuku lopshelis ir nuo keliu keliauja jau i darzheli PIPIRE? idomu ar 2008 rudeniui dar butu vietu ar darzhelis labai perpildytas?  g.gif

Na Pipire lopšelis yra iki 3 metų, o po to jau visi eina į darželį. Tu nueik ir užsairašyk, juk tik po metų tai vietos turėtų būti.
Atsakyti
larutyte, tavo mergickos eina i varliuku grupe, ane?
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2007 06 03, 15:03)
larutyte, tavo mergickos eina i varliuku grupe, ane?

Taip taip taip dlambliukas smile.gif maniškės eina į varliukus smile.gif Tik sunkiai mums ten sekasi, taip taip nuobodžiai ir aš kartu lankau varliukų grupę smile.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(larutyte @ 2007 06 01, 16:21)
Na Pipire lopšelis yra iki 3 metų, o po to jau visi eina į darželį. Tu nueik ir užsairašyk, juk tik po metų tai vietos turėtų būti.

nueiciau, bet kad labai toli esame siuo metu smile.gif seneli pasiusime i zvalgyba wink.gif. kazhkodel intuicija sako, kad i PIPIRA leit vaika, nors kai apie VAIDILUTE skaitau, tai galva susisuka doh.gif apziuret darzheliu galimybes neturime, o is rashliavu VAIDILUTES direktore nepatiko schmoll.gif nors is kitos puses vaiku ji juk nepriziuri. galvos skausmas tie darzheliai doh.gif apie PIPIRA tai visos taip graziai pasisakot wub.gif mums visai salia, nors pagal rajona tai nepriklauso...bet gal nieko tokio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irchik @ 2007 05 02, 13:14)
Sveikos, as jau buvau pas direktore ir viska issiaiskinau. Bus formuojamos dvi lopselio grupes: varliukai ir zuikuciai. I varliuku grupe irasyta jau 12 vaiku, i zuikuciu grupe mes patekom 3 ar 4 numeriu.  Maksimum 15 vaiku grupeje, tai ir skaiciuokit. As tai prasiau kad mus uzrasytu i zuikuciu grupe, nes man pazistami pareklamavo, kad ten labai geros aukletojos: Dalia ir, beerods Vanda. Taciau direktore pasake, kad Vande, greiciausiai nuo rudens nebedirbs.

Dalia tai tikrai labai gera auklėtoja, o Vandutės mano vaikas kažkodėl bijojo, na ta prasme nelabai noriai pas ją likdavo, dar toje grupėje dirbo ir auklėtoja Kristina, tik ji ten kažkaip retai būdavo, man regis ji teturėjo 0,25 etato g.gif , bet šiaip ta grupė labai thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, tikrai Pipire labai faina draugiska aplinka.
As ten dar syki buvau uzejusi nunesti nereikalingu mums zaislu, tai dar karta pasikalbejau su direktore, tiksliai susitareme nuo kada vaikas prades eiti, zodziu ten maloi aplinka..., nors darzelis ir ne is turtingu ar prestiziniu
Atsakyti
QUOTE(Murena @ 2007 03 08, 17:58)
sveiki,
nuo balandzio pabaigos ir mes pradesim lankyti si darzeli Vedeja istikruju labai maloni ir paprasta moteriske! Gal yra vaikuciu lankanciu Boruzele grupe?

mano vyresnėlis lanko tą grupę mirksiukas.gif
prieš tai mes buvome Zuikučių grupėje thumbup.gif , paskui metams buvom palikę darželį, ir jau prieš porą mėnesių vėl pardėjom eiti....
dabar mažąjį bandysiu ir ten leisti...
Atsakyti
tai tas turtingumas ir prestizhas labai ir nuo musu paciu tevu priklauso, jei domesimes kaip vaikams sekasi, kuo galime darzheliui padeti ir t.t., tai ir bus pats geriausias.
dar suzhinojau, kad jis mums pagal gyvenama vieta priklauso bigsmile.gif tai pirmadieni senelis eis uzhrashyti musu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2007 06 07, 23:05)
Dalia tai tikrai labai gera auklėtoja, o Vandutės mano vaikas kažkodėl bijojo, na ta prasme nelabai noriai pas ją likdavo, dar toje grupėje dirbo ir auklėtoja Kristina, tik ji ten kažkaip retai būdavo, man regis ji teturėjo 0,25 etato g.gif , bet šiaip ta grupė labai thumbup.gif

tai pritariu Dalia labai gera aukletoja smile.gif mano maziuliukas labai ja myli ir net savaitgaliais sako einu pas dalia, o pas Vandute kazko nenori pasilikti, bet sake tik paverkslena tik 5 minutes, o kadangi, mes jau is zuikuciu grupes iseina i kita tai bus gaila atsisveikinti..... g.gif
Atsakyti