sveikuciai
na mes irgi is Snipiskiu, Rinktines g.
Nuo rugsejo men uzrasiau savo zuiki i PIPIRA, jam bus 1,7 m. PIPIRA pasirinkau is kart, nes man rekomendavo mano sesuo, kuri ten atlikinejo aukletojos praktika. Tai tiesiu taikiniu ejau tenai, nors prisiskaicius apie tuos darzelius Snipiskiu raj. buvau nemazai, tai galvojau gal irgi i eile reiks stoti. Bet pakalbejau su vedeja, tai jinai sako,kad cia ispustas burbulas...pernai sako pas mus kokiu 60 prisirase, o atejo vos 10 vaikiuku

, nes mamos bijodamos eiliu dazeliuose,tai laksto per visus vilniaus darzelius ir uzrasineja savo vaikus, poto taip ir gaunasi,kad "tipo" eiles didziules ir reikia laukti vos ne 2 metus
Tai va mes sarase 2 kol kas buvom, bet cia uzrasinejau spalio men.
Papildyta:
tai, o kiek tas atsiejo
o kas menesi nerenka pvz. piesimo popieriui,piestukams, iv.higienos reikmems
kas menesi nerenka, renka tik dovanelem ir siais metais paprase lovoms, o taip jokiu rinkliavu, mes jau pereinam is lopselio i didesniu grupe
del 2 proc.tai pilnai sutinku,kad galima paaukoti darzeliui

Tiesa kiek mokate uz darzeli/men?? Nes as kai paklausiau vedejos,tai ji pasake,kai ateisit rugsejo men.,tai tada viska paaiskinsiu,nes dar gali viskas 100 k. pasikeist.
O jei mes su vyru esame nesusirase oficialiai (tipo as vienisa mama,bet vaikas turi vyro pavarde), tai uz darzeli reiks moketi visa kaina ar galima bus kazkaip puse numuilinti
Nu ir prirasiau
Kiek man yra žinoma, tai lopšelinukų yra dvi grupės: varliukai ir boružėlės
Varliukai ir zuikuciai iki 3 m.