Įkraunama...
Įkraunama...

Šnipiškės: Pipiras

Mano mažiukas jau sugrįžo į lopšelį, šiandien antra diena kai eina ax.gif vakar kai nuvedžiau tai viena mergaitė visą laiką kol ten buvau kartojo, kad Justinas atėjo lotuliukas.gif matyt labai pasiilgo lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip jau rasiau, nuo balandzio pabaigos pradejome lankyti Boruzeles grupe. Dvi savaites buvo sunkios, labai nenorejo pasilikti, o dabar viskas thumbup.gif tik ivaziuojam i kiema pradeda reikauti: valio! atvaziavom i darzeli! ax.gif Si sestadieni atsibudo, atejo pas mane ir sako: mama, vaziuojam i darzleli lotuliukas.gif
Zodziu kol kas mums ten patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murena: 19 birželio 2007 - 09:35
QUOTE(dlambliukas @ 2007 06 15, 12:25)
Mano mažiukas jau sugrįžo į lopšelį, šiandien antra diena kai eina ax.gif vakar kai nuvedžiau tai viena mergaitė visą laiką kol ten buvau kartojo, kad Justinas atėjo lotuliukas.gif matyt labai pasiilgo lotuliukas.gif

NA jums gerai, na nesiseka mums su tuo darželiu, kelias dienas nueinam ir kelias savaites sergam doh.gif doh.gif Va tik dabar iš ligoninės grįžom, nežinau kaip mums čia toliau seksis ax.gif doh.gif
Sveikinam sugrįžus 4u.gif
Atsakyti
O musu nenori priimti i darzeli... kaip jums pavyko? ar buvote labai seniai uzsirase?

mes uzsirasem vasari, tai sake, ateikite vasara ir susitarsite smile.gif

buvau siandien, ne per kur..

po metu pazadejo priimti... bet metus laukti negaliu, keista tvarka labai..

mazdaug jei pastoviai lankysiuos darzely ir nuolat teirausiuosi ar netycia neatsirado laisvu vietu ir jei uztaikysiu, tada gal ir priims anksciau g.gif o uz kiekviena toki apsilankyma ir pasiteiravima uzdeda pliusus... tai kiek tu pliusu reik surinkt? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Eglutee @ 2007 06 28, 12:16)
O musu nenori priimti i darzeli... kaip jums pavyko? ar buvote labai seniai uzsirase?

mes uzsirasem vasari, tai sake, ateikite vasara ir susitarsite smile.gif

buvau siandien, ne per kur.. 

po metu pazadejo priimti... bet metus laukti negaliu, keista tvarka labai..

mazdaug jei pastoviai lankysiuos darzely ir nuolat teirausiuosi ar netycia neatsirado laisvu vietu ir jei uztaikysiu, tada gal ir priims  anksciau g.gif  o uz kiekviena toki apsilankyma ir pasiteiravima uzdeda pliusus... tai kiek tu pliusu reik surinkt? biggrin.gif

mes apie metus laukeme...
o tie "pliusai" - tai, man atrodo, tam, kad, kai atsiras kokia laisva vieta, žinotų, kam labiausiai reikia - tam ir pasiūlytų smile.gif
Atsakyti
Mus tai kažkaip labai greitai priimė: mes užsirašėme lapkritį, o jau vasarį pradėjome eiti į lopšlelį. Niekam nieko nemokejom, kyšio nedavėm, tiesiog pasikalbėjau su vedėja ir viskas smile.gif mums tikriausiai pasisekė 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Norejau paklausti kiek ten yra siuo metu lopseliniu grupiu??

Mes tai pateikem prasyma nuo rugpjucio 15 d. pradeti lankyti. Na tikiuosi nebus mums siurprizo,kai ateisim ir sakys,kad vietu nera blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2007 07 13, 13:51)
Laba  4u.gif

Mes tai pateikem prasyma nuo rugpjucio 15 d. pradeti lankyti. Na tikiuosi nebus mums siurprizo,kai ateisim ir sakys,kad vietu nera  blink.gif

Kiek man yra žinoma, tai lopšelinukų yra dvi grupės: varliukai ir boružėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2007 07 13, 13:51)
Laba  4u.gif

Mes tai pateikem prasyma nuo rugpjucio 15 d. pradeti lankyti. Na tikiuosi nebus mums siurprizo,kai ateisim ir sakys,kad vietu nera  blink.gif

Siulyciau nueiti i darzeli ir pasiklausti, nes kai buvau praeita savaite sake kad direktore planuoja atostogauti ir gris tik rugpucio 30 d. O anksciau be jos nieko nepriims. Bent jau man taip sake rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglutee @ 2007 07 17, 12:03)
Siulyciau nueiti i darzeli ir pasiklausti, nes kai buvau praeita savaite sake kad direktore planuoja atostogauti ir gris tik rugpucio 30 d. O anksciau be jos nieko nepriims. Bent jau man taip sake  rolleyes.gif

nuejau, tai pasake, kad vietoj dvieju planuojamu lopselinuku grupiu, bus tik viena, nes svietimas neleido ikurt blink.gif Bet sako ateiti gale rugpjucio, tai dar gali viskas pasikeisti . Nu ie tvarka doh.gif
Tiesa kalbejau su vyr aukletoja, nes kaip ir tu sakei, kad direktore atostogaus iki rugpj. pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2007 07 30, 18:35)
nuejau, tai pasake, kad vietoj dvieju planuojamu lopselinuku grupiu, bus tik viena, nes svietimas neleido ikurt  blink.gif  Bet sako ateiti gale rugpjucio, tai dar gali viskas pasikeisti . Nu ie tvarka  doh.gif
Tiesa kalbejau su vyr aukletoja, nes kaip ir tu sakei, kad direktore atostogaus iki rugpj. pabaigos.

Na nieko sau naujienos. O as ramiai sau sedziu ir planuoju nuo rugpjucio 20 (kaip ir taremes su direktore) vesti vaika i darzeli, i zuikuciu grupe...
Reikes pirmadieni pasiskambint arba nueiti ir issiaskinti.
Mes uzsirasem dar pries 1,5 metu, tai kad nemanau, kad musu nepriims...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irchik: 04 rugpjūčio 2007 - 18:17
QUOTE(Šarlota @ 2007 02 27, 14:29)
sveikuciai  4u.gif

na mes irgi is Snipiskiu, Rinktines g.
Nuo rugsejo men uzrasiau savo zuiki i PIPIRA, jam bus 1,7 m. PIPIRA pasirinkau is kart, nes man rekomendavo mano sesuo, kuri ten atlikinejo aukletojos praktika. Tai tiesiu taikiniu ejau tenai, nors prisiskaicius apie tuos darzelius Snipiskiu raj. buvau nemazai, tai galvojau gal irgi i eile reiks stoti. Bet pakalbejau su vedeja, tai jinai sako,kad cia ispustas burbulas...pernai sako pas mus kokiu 60 prisirase, o atejo vos 10  vaikiuku blink.gif, nes mamos bijodamos eiliu dazeliuose,tai laksto per visus vilniaus darzelius ir uzrasineja savo vaikus, poto taip ir gaunasi,kad "tipo" eiles didziules ir reikia laukti vos ne 2 metus  blink.gif
Tai va mes sarase 2 kol kas buvom, bet cia uzrasinejau spalio men.
Papildyta:
tai, o kiek tas atsiejo  bigsmile.gif
o kas menesi nerenka pvz. piesimo popieriui,piestukams, iv.higienos reikmems  g.gif
kas menesi nerenka, renka tik dovanelem ir siais metais paprase lovoms, o taip jokiu rinkliavu, mes jau pereinam is lopselio i didesniu grupe smile.gif

del 2 proc.tai pilnai sutinku,kad galima paaukoti darzeliui  drinks_cheers.gif
Tiesa kiek mokate uz darzeli/men?? Nes as kai paklausiau vedejos,tai ji pasake,kai ateisit rugsejo men.,tai tada viska paaiskinsiu,nes dar gali viskas 100 k. pasikeist.
O jei mes su vyru esame nesusirase oficialiai (tipo as vienisa mama,bet vaikas turi vyro pavarde), tai uz darzeli reiks moketi visa kaina ar galima bus kazkaip puse numuilinti  blush2.gif

Nu ir prirasiau  doh.gif

Papildyta:
QUOTE(dlambliukas @ 2007 07 14, 11:36)
Kiek man yra žinoma, tai lopšelinukų yra dvi grupės: varliukai ir boružėlės smile.gif

Varliukai ir zuikuciai iki 3 m.
Atsakyti