Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

QUOTE(saulyte33 @ 2011 05 29, 15:20)
Kam pavyko auginti paprikas lauke šiuo metu? smile.gif

vakar pasodinau, jau su ziedais tai matysiu kaip cia seksis joms g.gif
Atsakyti
savaitgalį apžiūrėjau savo augintines paprikutes pas mamą...... net širdis džiaugias wub.gif visosjau su už-megztom paprikom. Viena jau tokia net didoka. Tikiuosi toliau viskas taip ir tuoj galėsim skint lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pasodinau dvi paprikytes lauke. Matau, kad joms patinka augti. Viena jau uzmezge vaisius. Tikriausiai priklauso ir nuo rusies, ar yra tinkama auginti lauke.
Atsakyti
Merginos, išduokit paslaptį to gardžiojo dilgėlių ekstrakto ? ačiū ax.gif 4u.gif
Atsakyti
aš sav išsodinau dar prieš šalčius kaip tik pakliuvau kai buvo -4 bet išgyveno, bet nedaug tiepaaugo nuo to laiko liktai jau kaip ir mezga žiedus bet pats krumelis yra labai žemas .Auginu čili pirmus metus gal jie tokie žemi turi būti?, prieš sodinimą dėjau perpuvusio mėšlo ir pelenu tad maisto med turėtu būti pakankamai, purple tiger tai visai net iš vietos nepajudėjo čiut matosi nuo žemės pamelinave lapukai jo
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2011 05 30, 17:38)
Merginos, išduokit paslaptį to gardžiojo dilgėlių ekstrakto ?  ačiū  ax.gif  4u.gif

rauni dilgėles, užpili vandeniu, raugini biggrin.gif viskas, kiek rasi dilgėlių tiek dėk, per daug nebus biggrin.gif niekad neskaičiuoju nei štukom, nei svoriu, nei tūriu biggrin.gif
Atsakyti
mano papriku lapeliai suksi vamzdeliu i virsu. isskaiciau nete, kad truksta kalio. kur jo gaut ne trasu pavidale? kokiu augalu raugu ar nuoviru? ar dar kuom? o jei nieko ner augalinio, tai ar yra to kalio pirkti atskirai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 05 30, 23:11)
rauni dilgėles, užpili vandeniu, raugini biggrin.gif  viskas, kiek rasi dilgėlių tiek dėk, per daug nebus biggrin.gif  niekad neskaičiuoju nei štukom, nei svoriu, nei tūriu biggrin.gif

Cezi mirksiukas.gif ačiū, o vandens kiek pilt ? ir neskiedus laistyti ? blyn, tokia pati žalia daržininkystėje kaip ir dilgėlių ekstraktas parūgęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 06 02, 15:17)
mano papriku lapeliai suksi vamzdeliu i virsu. isskaiciau nete, kad truksta kalio. kur jo gaut ne trasu pavidale? kokiu augalu  raugu ar nuoviru? ar dar kuom? o jei nieko ner augalinio, tai ar yra to kalio pirkti atskirai? g.gif

Natūralūs kalio šaltiniai - pelenai, bananų žievės (pasmulkinti ir pakasti prie augalo), kraujažolių, žliūgės antpilas. Natūralios kilmės kalio trąšų galite nusipirkti ir parduotuvėje, pvz. kalio magnezija - mažai chloro turinti natūrali trąša, išgaunama iš jūros telkinių.
Atsakyti
QUOTE(Ugnužė @ 2011 06 02, 15:56)
Natūralūs kalio šaltiniai - pelenai, bananų žievės (pasmulkinti ir pakasti prie augalo), kraujažolių, žliūgės antpilas. Natūralios kilmės kalio trąšų galite nusipirkti ir parduotuvėje, pvz. kalio magnezija - mažai chloro turinti natūrali trąša, išgaunama iš jūros telkinių.

4u.gif
bandysiu det bananu zieves, nes pelenu tai gerokai pries sodinant beriau. o ir ta kalio magnezija visai gerai skamba - bandysiu ieskot.
ale idomu tai, kad ne visoms paprikoms tai galioja. kitos auga, net zvilga- vargo nemato, o kitos sukasi sau tubelemis unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(vobla @ 2011 06 02, 15:17)
mano papriku lapeliai suksi vamzdeliu i virsu. isskaiciau nete, kad truksta kalio. kur jo gaut ne trasu pavidale? kokiu augalu  raugu ar nuoviru? ar dar kuom? o jei nieko ner augalinio, tai ar yra to kalio pirkti atskirai? g.gif

kalio yra ir piene, manau nepakenks jiem šlakelis
QUOTE(Medute28 @ 2011 06 02, 15:45)
Cezi  mirksiukas.gif  ačiū, o vandens kiek pilt ? ir neskiedus laistyti ? blyn, tokia pati žalia daržininkystėje kaip ir dilgėlių ekstraktas parūgęs  lotuliukas.gif

Aš tiesiog į kibirą vandens prigrūdu dilgelių, kiek jau to vandens išbėga tiek išbėga biggrin.gif o raugą skiesk būtinai, 1:10 santykiu
Atsakyti
Mano paprikos lauke jau gal kokias tris savaites gyvena. Istremiau, nes namuose vietos mazai belike buvo. Siaip lapeliai kiek sviesesni nei turetu buti, bet cia del salcio manau, nes nauji kur lenda - jau tokie tamsiai zali, masyvus, stori - kaip sveiko augalo. Ilindau pas jus paskaityti ar pazastinius uglius reikia skabyti, nes vakar stipriai susimasciau beskabydama pomidorus. Atsakyma jau radau. O mano paprikiukes dar tik zydi, jokiu papriku dar nesukrove.

P.S. pernai del vietos stygiaus savo palanginius ciliukus i soda buvau istremus - tai vaisiu primezge daug, bet sunokinti gal tik 50 procentu spejo, kol salnos juos visai suvalge. Bet rezultatu vis tiek nesiskundziu. Iki siu metu dar ciliuku turiu, tai siemet net nesidaiginau smile.gif
Atsakyti