Na ka, ryt keliausiu turgun-pirksiu kelis papriku daigus.... Vel siemet nesekme

QUOTE(Liutuke! @ 2011 06 10, 17:29)
Sveikos,
Turiu klausimely
Pirkau trasas parduotuveje siltnamiui,bet pasirodo nera intsrukcijos
Trasos yra UAB kemira,pavadinimas tiesiog "sitnamiu trasos".Gal kuri naudojas ir zinot proporcijas kaip ka trest?
Turiu klausimely
Pirkau trasas parduotuveje siltnamiui,bet pasirodo nera intsrukcijos
Trasos yra UAB kemira,pavadinimas tiesiog "sitnamiu trasos".Gal kuri naudojas ir zinot proporcijas kaip ka trest?
Manau kad uztektu arbat.saukstelio 1 kibirui vandens.
QUOTE(vobla @ 2011 06 07, 09:52)
Ar esat kas augine Oda veisles juodas paprikas? keistokai jos man krumijasi
esu ipratus, kad paprika auga vienu koteliu, o virsuj toks ale medelis susiformuoja... nu o Oda is po kiekvieno lapo po sakele su ziedukais. Virsuj , beja, turi ir grazu saku vainikeli. jau primezgusios papriku, bet va ka su tom keistom ataugom kote daryt? skabyt kaip pomidorus? nes nerealu butu tiketis sveikos paprikos augancios ant sakeles vos 3 cm. nuo zemes...
o gal skabymas negerai, krumas nusilps?
?????????????

?????????????
Auginau, buvo tokie maži krūmukai, užaugę paprikos į žemę liesdavosi. Bet man jos nepatiko, nes spalva nebuvo tokia kaip ant pakelio - baklažaninė, bet tokia nenusakomo atspalvio mėlyna, netarodė skaniai, o ir pačios paprikos neturėjo tvirtos sienelės, tokios plonos, paliegę. Turiu sėklų dar, mesti gaila, bet žinau kad jau niekada jų nebesodinsiu

QUOTE(madmuazele @ 2011 06 10, 21:49)
na, ir kas gi nutiko?

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 12, 19:23)
Neuzaugo

Nezinau, nemoku as ju uzauginti... bet kitais metais vis viena bandysiu

Ar jūs čiliams išgenit tuos tarpšakius kaip ir paprikoms? iki kiek juos išvis galima genėt?
ar priklauso, kokia rūšis? kajena, jalapenai ir pan. 
Gaudvile, tavo mažasis čiliukas taip sparčiai vejasi dičkius, kad net gražu žiūrėt
Papildyta:
Būtinai bandyk
Gal ir veislę kokią kitą išbandyk, nes nuo veislės dar daug kas priklauso
pas mane tai šiemt kaip niekad paprikos labai gerai auga ir aš jas lauke auginu tik su stogu virš galvos iš pietinės šiltnamio pusės, tai musėt joms ten visai patinka, nes paprikiukų labai daug primegztų jau kabaliuoja

Gaudvile, tavo mažasis čiliukas taip sparčiai vejasi dičkius, kad net gražu žiūrėt

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 06 12, 22:11)
Būtinai bandyk

Gal kas auginat paprikas paprika Stanley ? Nesuprantu jos pas mane nei i prieki nei atgal, kaip uzmezge vaisius pries 3 men, taip ir liko tie patys, nei raudonuoja nei ka, nei jos auga, tik vieta siltnami uzima. O ant palanges taip graziai augo

QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 13, 13:12)

smagu skaityt, tik bėda kad vienas, o kiti du ką sau mano?

QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 13, 12:12)
Būtinai bandyk
Gal ir veislę kokią kitą išbandyk, nes nuo veislės dar daug kas priklauso
pas mane tai šiemt kaip niekad paprikos labai gerai auga ir aš jas lauke auginu tik su stogu virš galvos iš pietinės šiltnamio pusės, tai musėt joms ten visai patinka, nes paprikiukų labai daug primegztų jau kabaliuoja 

Tai siemet kitas rusis ir sodinau... Manau, cia auginimo klaidos... na, tikiuosi kitamet tikrai pasiseks

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 13, 14:40)
Kiti du jau seniai su maniškiais susilygino augumu, pažiūrėk pati:
(taviškiai nuo kairės antras ir ketvirtas)
[attachmentid=213859]
Tik nežinau, ar reikia šitą dičkį kažkaip apgenėt, nes pradėjo iš apačios dar šononės šakutės lįst:
[attachmentid=213860]
o čia likusieji mano čiliukai:
[attachmentid=213861]
O čia tavo gražuolis mažylis

[attachmentid=213862]
Laikau juos terasoj, tai kai buvo smarkus lietus vazoniukai apsitaškė smulkiu žvyriuku, tai dar nespėjau pavalyt

Jelapenas purple jau turi subrandinęs gražų tamsiai violetinį pipiriuką

[attachmentid=213863]
o čia gražuolis varpelis, bet dar varpeliukų nesimato:
[attachmentid=213865]
tik va šitas (nebe pamenu pavadinimo) stebina savo dideliais pipiriukais

[attachmentid=213864]
Dar pafotkinau savo paprikas:
[attachmentid=213866]
[attachmentid=213867]
[attachmentid=213868]
Gražuoliai pipiriukai, mmmm
. Pas mane dar tik žydi