Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Na ka, ryt keliausiu turgun-pirksiu kelis papriku daigus.... Vel siemet nesekme verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke! @ 2011 06 10, 17:29)
Sveikos,

Turiu klausimely
Pirkau trasas parduotuveje siltnamiui,bet pasirodo nera intsrukcijos 
Trasos yra UAB kemira,pavadinimas tiesiog "sitnamiu trasos".Gal kuri naudojas ir zinot proporcijas kaip ka trest?

Manau kad uztektu arbat.saukstelio 1 kibirui vandens.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 06 07, 09:52)
Ar esat kas augine Oda veisles juodas paprikas? keistokai jos man krumijasi g.gif  esu ipratus, kad paprika auga vienu koteliu, o virsuj toks ale medelis susiformuoja... nu o Oda is po kiekvieno lapo po sakele su ziedukais. Virsuj , beja, turi ir grazu saku vainikeli. jau primezgusios papriku, bet va ka su tom keistom ataugom kote daryt? skabyt kaip pomidorus? nes nerealu butu tiketis sveikos paprikos augancios ant sakeles vos 3 cm. nuo zemes... unsure.gif  o gal skabymas negerai, krumas nusilps?
?????????????

Auginau, buvo tokie maži krūmukai, užaugę paprikos į žemę liesdavosi. Bet man jos nepatiko, nes spalva nebuvo tokia kaip ant pakelio - baklažaninė, bet tokia nenusakomo atspalvio mėlyna, netarodė skaniai, o ir pačios paprikos neturėjo tvirtos sienelės, tokios plonos, paliegę. Turiu sėklų dar, mesti gaila, bet žinau kad jau niekada jų nebesodinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 06 10, 21:49)
Na ka, ryt keliausiu turgun-pirksiu kelis papriku daigus.... Vel siemet nesekme verysad.gif

na, ir kas gi nutiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 12, 19:23)
na, ir kas gi nutiko?  g.gif

Neuzaugo schmoll.gif Su 2 tikraisiais lapeliais iki siol buvo... spjoviau ir pasodinau siltnamin-tai ten nunyko galutinai...
Nezinau, nemoku as ju uzauginti... bet kitais metais vis viena bandysiu cool.gif
Atsakyti
Ar jūs čiliams išgenit tuos tarpšakius kaip ir paprikoms? iki kiek juos išvis galima genėt? g.gif ar priklauso, kokia rūšis? kajena, jalapenai ir pan. g.gif
Gaudvile, tavo mažasis čiliukas taip sparčiai vejasi dičkius, kad net gražu žiūrėt thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 06 12, 22:11)
Nezinau, nemoku as ju uzauginti... bet kitais metais vis viena bandysiu cool.gif

Būtinai bandyk 4u.gif Gal ir veislę kokią kitą išbandyk, nes nuo veislės dar daug kas priklauso mirksiukas.gif pas mane tai šiemt kaip niekad paprikos labai gerai auga ir aš jas lauke auginu tik su stogu virš galvos iš pietinės šiltnamio pusės, tai musėt joms ten visai patinka, nes paprikiukų labai daug primegztų jau kabaliuoja smile.gif
Atsakyti
Gal kas auginat paprikas paprika Stanley ? Nesuprantu jos pas mane nei i prieki nei atgal, kaip uzmezge vaisius pries 3 men, taip ir liko tie patys, nei raudonuoja nei ka, nei jos auga, tik vieta siltnami uzima. O ant palanges taip graziai augo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 13, 13:12)
Gaudvile, tavo mažasis čiliukas taip sparčiai vejasi dičkius, kad net gražu žiūrėt thumbup.gif

smagu skaityt, tik bėda kad vienas, o kiti du ką sau mano? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 06 13, 12:12)
Būtinai bandyk 4u.gif Gal ir veislę kokią kitą išbandyk, nes nuo veislės dar daug kas priklauso mirksiukas.gif pas mane tai šiemt kaip niekad paprikos labai gerai auga ir aš jas lauke auginu tik su stogu virš galvos iš pietinės šiltnamio pusės, tai musėt joms ten visai patinka, nes paprikiukų labai daug primegztų jau kabaliuoja smile.gif

Tai siemet kitas rusis ir sodinau... Manau, cia auginimo klaidos... na, tikiuosi kitamet tikrai pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 06 13, 14:40)
smagu skaityt, tik bėda kad vienas, o kiti du ką sau mano?  bigsmile.gif

Kiti du jau seniai su maniškiais susilygino augumu, pažiūrėk pati:
(taviškiai nuo kairės antras ir ketvirtas)
[attachmentid=213859]

Tik nežinau, ar reikia šitą dičkį kažkaip apgenėt, nes pradėjo iš apačios dar šononės šakutės lįst:
[attachmentid=213860]

o čia likusieji mano čiliukai:
[attachmentid=213861]
O čia tavo gražuolis mažylis wub.gif
[attachmentid=213862]
Laikau juos terasoj, tai kai buvo smarkus lietus vazoniukai apsitaškė smulkiu žvyriuku, tai dar nespėjau pavalyt blush2.gif šiaip galvoju, kad juos gal reikėtų į didesnes talpas jau persodint g.gif ypač tie kajenai irjelapenai matosi, kad labai augaloti bus.
Jelapenas purple jau turi subrandinęs gražų tamsiai violetinį pipiriuką wub.gif
[attachmentid=213863]

o čia gražuolis varpelis, bet dar varpeliukų nesimato:
[attachmentid=213865]

tik va šitas (nebe pamenu pavadinimo) stebina savo dideliais pipiriukais smile.gif
[attachmentid=213864]

Dar pafotkinau savo paprikas:
[attachmentid=213866]

[attachmentid=213867]

[attachmentid=213868]
Atsakyti
Ausrone, superinis foto reportažas thumbup.gif
Atsakyti
Gražuoliai pipiriukai, mmmm smile.gif . Pas mane dar tik žydi blush2.gif ir tokios vargšės, mažutės, žemutės.
Atsakyti