Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Getter @ 2011 05 03, 22:05)
Tiesa kadangi ir O testas buvo teigiamas ir dar patvirtino kad folikulas tuoj tuoj ovuliuos susirūpinau ar ne per anksti?

na gal tiesiog ankstyvesnė O, pagal folikulo dydį viskas ok, kažin gleivinė kokio storio buvo g.gif

QUOTE(malvina @ 2011 05 03, 22:46)
cystectomia,
coagulatio

*cistos šalinimas
**koeguliacija, arba driliacija t.y. kiaušidės "subadymas" kad O lengviau vyktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Malvina, sveika atėjus į mūsų palatą mirksiukas.gif gulkis ir tave tuoj apnėštinsim thumbup.gif

QUOTE(Getter @ 2011 05 03, 22:05)
* Pas mane X-failai  blink.gif 
** ar ne per anksti? Šiandien tik 9cd. (ciklas 26-28d)

* tai jau tikrai doh.gif Lauksim LT mirksiukas.gif O maž rimtai pasišalino bigsmile.gif
** Gal truputį ir ankstoka, bet..... Aš vieną ciklą O turėjau 11 CD doh.gif Bet nieko- gyva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki

QUOTE(Getter @ 2011 05 03, 23:05)
Sveikutės  4u.gif
Tiesa kadangi ir O testas buvo teigiamas ir dar patvirtino kad folikulas tuoj tuoj ovuliuos susirūpinau ar ne per anksti? Šiandien tik 9cd. (ciklas 26-28d) Dėl kokių priežasčių pas mane paankstėjo O? Gal tai koks požymis kad koks hormonas negeras?  g.gif

Zinok pas mane O irgi kiekviena men. skirtingai tai 9 cd, tai 11cd, o paskuti karta buvo 14 cd. Bet pastebejau jei turiu ankstyva O, tai ir ciklas mano bus trumpas arba atviksciai. Kai negeriau jokiu hormoniniu vaistu, tai buvo pastoviai 12 cd, kiakviena men. stebejau echoskopu, o gal tu vartoji kokius vaistus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 04 gegužės 2011 - 09:40
QUOTE(kimberley7 @ 2011 05 04, 10:40)
Kai negeriau jokiu hormoniniu vaistu, tai buvo pastoviai 12 cd

drinks_cheers.gif Man ta ankstyva O irgi buvo sekantį ciklą po stimuliacijų doh.gif Turbūt tuose vaistuose ir yra šaknis doh.gif
Papildyta:
Pasipasakosiu ką ištyriau/susekiau lotuliukas.gif Kai normaliai planavom ir matavau BT, tai antroj fazėj BT pakildavo apie 36,9-37. O dabar kai neplanuojam (t.y. ND nedarom per vaisingas dienas), tai BT antroj fazėj vos 36,7 doh.gif
O iš to išplaukia (čia kaip kokia pitagoro teorema lotuliukas.gif), kad ta endo mano atveju TIKRAI abortuoja mūsų ND doh.gif Vot tep doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 23:53)
truputį teko lotynų mokytis, bet jau seniai. Jei suklysiu, tai nepyk, bet kažkas panašaus į dešinės kiaušidės cistos pašalinimą, fibromos  kiaušidėje (ar abiejų), pašalinti endo židiniai.

aciu, Kristinuke, viskas atitinka, isskyrus fibromas - man apie jas niekas nieko nesake ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 04, 09:26)
*cistos šalinimas
**koeguliacija, arba driliacija t.y. kiaušidės "subadymas" kad O lengviau vyktų  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 10:51)
Malvina, sveika atėjus į mūsų palatą mirksiukas.gif gulkis ir tave tuoj apnėštinsim  thumbup.gif

oj kaip butu nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 05 04, 11:27)
oj kaip butu nuostabu  thumbup.gif

Taip ir bus mirksiukas.gif Tik TINKAMU laiku nepamiršk savo asmeninio "daktariuko" prisileisti ir įsileisti tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 04 gegužės 2011 - 10:43
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 03, 16:51)

PASIMATUOK dėl manęs, kad man ramiau PMS'as praeitų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kad tau PMS lengvesnis būtų, matavausi net dukart, nes prabudau pusė 6 -rezultatas 36.7, o paskui prieš aštuonias pasimatavau, kad ne miegančiomis akimis matyčiau rezultatą - 36,9. Va, tokia ta mano temperatūra - nieko ji man nepaaiškino, deja.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 04, 13:22)
kad ne miegančiomis akimis matyčiau rezultatą  - 36,9. Va, tokia ta mano temperatūra  - nieko ji man nepaaiškino, deja.

nu BT labai jau į antrą ciklo pusę gerą panaši wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 04, 13:22)
Kad tau PMS lengvesnis būtų, matavausi net dukart, nes prabudau pusė 6 -rezultatas 36.7, o paskui prieš aštuonias pasimatavau, kad ne miegančiomis akimis matyčiau rezultatą  - 36,9. Va, tokia ta mano temperatūra  - nieko ji man nepaaiškino, deja.

AČIŪ aciuks.gif Aš ir galvoju g.gif ko čia man tas PMS'as aprimo- sakau kiba šiandien pramuš g.gif O čia gi tu BT matavaisi thumbup.gif thumbup.gif
Tiesa, kaip kmynukai bigsmile.gif Valdo bigsmile.gif g.gif g.gif

O tavo BT visai nebloga, bet nelabai nėštukinė doh.gif Taigi toliau gerk kmynus ir lauk mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 04, 15:00)
nu BT labai jau į antrą ciklo pusę gerą panaši  wub.gif

Na gal... jau nuo vakar vakaro krūtinę labiau jausti pradėjau, o pilvą tebemaudžia. Skambinau ginei, sakau, gal priims, deja... Tai nusiteikiau filosofiškai, matyt, pats likimas taip organizuoja, kad prie manęs joks gydytojas nagų nekištų. Kaip jau yra, taip.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 15:12)
AČIŪ  aciuks.gif Aš ir galvoju g.gif ko čia man tas PMS'as aprimo- sakau kiba šiandien pramuš  g.gif O čia gi tu BT matavaisi  thumbup.gif  thumbup.gif
Tiesa, kaip kmynukai  bigsmile.gif Valdo  bigsmile.gif  g.gif  g.gif

O tavo BT visai nebloga, bet nelabai nėštukinė  doh.gif Taigi toliau gerk kmynus ir lauk mmm  mirksiukas.gif

O kmynukai kol kas nepadarė gero darbo. nelabai panašu, kad padarys bent šiandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 04, 14:18)
O kmynukai kol kas nepadarė gero darbo. nelabai panašu, kad padarys bent šiandien  biggrin.gif

O kaip dažnai tu juos geri bigsmile.gif reiktų bent po stiklinę kas valandą tongue.gif
Man po paros pramušdavo thumbup.gif thumbup.gif - esu du kartus kvietusis mmm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 04, 15:49)
O kaip dažnai tu juos geri  bigsmile.gif reiktų bent po stiklinę kas valandą  tongue.gif
Man po paros pramušdavo  thumbup.gif  thumbup.gif - esu du kartus kvietusis mmm ax.gif

Na, tada aš jų per mažai geriu doh.gif
Atsakyti