Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 20:40)
Ale pirma kart girdziu , kad kmynai mm prisaukia. Geeeras. Tai ko merginos tylejot kai man 9 d. velavo ir as is proto ejau?!!! lotuliukas.gif

Jeigu man pavyks prisišaukti, įrašysim į gerų darbų sąrašą. O tau juk šiaip pastreikavo ir tiek, ar kokių pokyčių ir dabar yra?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 21:25)
Jeigu man pavyks prisišaukti, įrašysim į gerų darbų sąrašą. O tau juk šiaip pastreikavo ir tiek, ar kokių pokyčių ir dabar yra?

Taip, tik ta karta, dabar vel ciklas 28d. Idealu:)
Kiek tau veluoja kristinuke?
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 05 03, 18:27)
sveikos, merginos  4u.gif

noriu ir as prisijungti prie jusu.

Junkis drasiai! smile.gif
O kelinta endo stadija pas tave?
O stabdyt liga tai kaip merginos cia nebando, kas zolelem, kas papildais, kas rytu medicina, kas dietom - visaip:)
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 22:36)
Papildyta:

Junkis drasiai! smile.gif
O kelinta endo stadija pas tave?
O stabdyt liga tai kaip merginos cia nebando, kas zolelem, kas papildais, kas rytu medicina, kas dietom - visaip:)

pas mane nei vienam israse nera nurodytos stadijos blush2.gif o kai po pirmos operacijos paklausiau, kazkaip gydytojas nutese, kad ta stadija ne viska parodo ir nepasake konkreciai...
bukit geros, papasakokit apie zoleles, rytu medicina, dietas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 22:36)
Taip, tik ta karta, dabar vel ciklas 28d. Idealu:)
Kiek tau veluoja kristinuke?

Gal kokias 5, sunku pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 05 03, 21:45)
Gal kokias  5, sunku pasakyti.

Nemazai, gal NT falsyvas:)
Papildyta:
QUOTE(malvina @ 2011 05 03, 21:45)
pas mane nei vienam israse nera nurodytos stadijos  blush2.gif  o kai po pirmos operacijos paklausiau, kazkaip gydytojas nutese, kad ta stadija ne viska parodo ir nepasake konkreciai...
bukit geros, papasakokit apie zoleles, rytu medicina, dietas!  4u.gif

Bet endo yra?Kaip gali nepasakyt stadijos...
Apie dietas daug raso uzsienio puslapiuose, pvz: http://www.endo-resolved.com/diet.html , jei supranti angliskai. Paguglink, manau ir rusiskai yra info.
Rytu medicina: tai merginos bando akupunkturas ir su dzok terapija, apie jas irgi rasit internete.
Zoleles ir arbateles perka is Jadvygos ir Karaliunaites (kas perka gal placiau pakomentuos)
O siaip reik stiprint save ir mylet, maziau stresuot, nes stresa endo baisiai myli.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pas mane X-failai blink.gif Šiandien buvom echoskopui čia vietinėj ligoninėj, darė per viršų su pilna pūsle. Cistos VĖL jie nematė blink.gif Sake gimda ir kiaušintakiai atrodo norma, turiu gražuolį folikulą 19mm ir jokios cistos. Tiesa rado laisvo skysčio, sakė jei ir buvo cista, tai ji pasišalino/sunyko/trūko g.gif Vien žo, su MB planuojam skrydį į Lt ir darysim LP, nes reikia aiškumų ir atsakymų kas ten visgi darosi, nes jau nusibodo, tai nėra cistos, tai jau yra, tai vėl nėra blink.gif

Tiesa kadangi ir O testas buvo teigiamas ir dar patvirtino kad folikulas tuoj tuoj ovuliuos susirūpinau ar ne per anksti? Šiandien tik 9cd. (ciklas 26-28d) Dėl kokių priežasčių pas mane paankstėjo O? Gal tai koks požymis kad koks hormonas negeras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 05 03, 22:05)
Sveikutės  4u.gif

Visko gali but kas cista buvo ir jos nera. Taip daznai buna, kad jos pasisalina.O kam nepasisalina tai tenka operuoti. Man cista pati nepasisalino , tai ojojoj kokie skausmai uzeidavo, o paskui LP dare, kad ja pasalint.
As nemanau, kad blogai jei 9c.d ovuliuos, nemanau,kad ir buna visom diena i diena kas menesi. Pagal mane cia normalu, bet gal daugiau suprantancios pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 22:57)
Papildyta:

Bet endo yra?Kaip gali nepasakyt stadijos...

Endo yra, pas mane israse parasyta:
cystectomia ovarii dextri. Fibromectomia ovarii bilateralis. Cogulatio foci endometrioides.
Gal kas galit isversti? smile.gif
Aciu uz info apie alternatyvius gydymo budus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 05 03, 22:25)
cystectomia ovarii dextri. Fibromectomia ovarii bilateralis. Cogulatio foci endometrioides.
Gal kas galit isversti?  smile.gif
Aciu uz info apie alternatyvius gydymo budus  4u.gif

google - > vertejas -> lotynu -lietuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 23:31)
google - > vertejas -> lotynu -lietuviu smile.gif

bandziau, bet man puses terminu neisvercia (cystectomia, fibromectomia, coagulatio), tai esme sunku be to suprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 05 03, 23:25)
Gal kas galit isversti?  smile.gif
Aciu uz info apie alternatyvius gydymo budus  4u.gif

truputį teko lotynų mokytis, bet jau seniai. Jei suklysiu, tai nepyk, bet kažkas panašaus į dešinės kiaušidės cistos pašalinimą, fibromos kiaušidėje (ar abiejų), pašalinti endo židiniai.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 05 03, 21:12)
Visko gali but kas cista buvo ir jos nera. Taip daznai buna, kad jos pasisalina.O kam nepasisalina tai tenka operuoti. Man cista pati nepasisalino , tai ojojoj kokie skausmai uzeidavo, o paskui LP dare, kad ja pasalint.
As nemanau, kad blogai jei 9c.d ovuliuos, nemanau,kad ir buna visom diena i diena kas menesi. Pagal mane cia normalu, bet gal daugiau suprantancios pakomentuos.

Aišu tikimybė yra, kad jos nebėra biggrin.gif Bet jie (airių gydytojai) jos nematė ir prieš dvi sav, o ją rado ir man ekrane rodė lietuvis ginekologas/echoskopuotojas po dviejų dienų po jų apžiūros, todėl neatmetam galimybės, kad jie vėl tiesiog nematė. Be to kai paskambinau tam lietuviui ginekologui pasakyt naujienų jis sakė kad visko galėjo būt, bet abejoja, nes cista buvo storais kraštais ir tirštu tamsiu vidumi, mažai šansų davė kad taip ėmė ir stebuklingai pasišalino g.gif o gal čia Duph'as taip stebuklingai suveikė g.gif

O apie O kiek skaičiau, kad po O mmmm turi prasidėti praėjus 12-16d (norma) pas mane gaunasi 17-18d. ir taip jau keletas ciklų iš eilės g.gif
Atsakyti