mes irgi Ąžuoliuką lankom.
Tik šiais metais jau ne į lopšį, o į daržą...
Gail tik, kad auklėtojos pasikeis ir į kitą grupę teks eiti...
O mes nuo 1m pradėjom lankyti "Alksniukas" , dažnai sirgom, viduriavom, mano bern labai aktyvus tik ir girdėjau- neimk, padėk- kai manes nemate, o į akys šypsosi, ir skundžiasi- arbatinio nera, kavos.....lygiai metus lankėm be pampersų tik namie buvom, po to atsikraustėm ir pradėjom lankyti "Dobiliukas" nuo pirmos dienos mano 2m vaikelis darželyje nesunaudojo nei vieno pamp, auklėtojos geros, matėsi kaip vaikas dienom keičiasi į gerąją pusę, ten daugiausia dailės moko, yra dramos burelis (fainas) mes lankėm (20 lt/mėn). Abiejose lopš lankėm nykštukų gr, o darž boružiukai.
Tai va, savo laaabai aktyvų vaiką 4m norėčiau į darželį kur daug sportoja, nes piešti tikrai ne mums, nors piešti mėgsta ir ant sienų ir ant lovų ir gražiai, bet energija liejasi per kraštus. Dar papildomai eisim į baseiną 2-3k per sav.
Gal kas žino tokių darželių- rajonas nesvarbu.
Tai va, savo laaabai aktyvų vaiką 4m norėčiau į darželį kur daug sportoja, nes piešti tikrai ne mums, nors piešti mėgsta ir ant sienų ir ant lovų ir gražiai, bet energija liejasi per kraštus. Dar papildomai eisim į baseiną 2-3k per sav.

QUOTE(Julyyte @ 2005 08 17, 00:37)
O mes nuo 1m pradėjom lankyti "Alksniukas" , dažnai sirgom, viduriavom, mano bern labai aktyvus tik ir girdėjau- neimk, padėk- kai manes nemate, o į akys šypsosi, ir skundžiasi- arbatinio nera, kavos.....lygiai metus lankėm be pampersų tik namie buvom, po to atsikraustėm ir pradėjom lankyti "Dobiliukas" nuo pirmos dienos mano 2m vaikelis darželyje nesunaudojo nei vieno pamp, auklėtojos geros, matėsi kaip vaikas dienom keičiasi į gerąją pusę, ten daugiausia dailės moko, yra dramos burelis (fainas) mes lankėm (20 lt/mėn). Abiejose lopš lankėm nykštukų gr, o darž boružiukai.

O kokioj gatvej tas Dobiliukas yra?
QUOTE(evansmum @ 2005 08 19, 16:49)
O kokioj gatvej tas Dobiliukas yra?
Vingio gatvei, kitoj gatvės pusei nuo iki pasažo.

QUOTE(skiperis @ 2005 08 26, 13:55)
perskaiciau apie "Ziogeli" ir dabar issigandau, zadu savaja vesti bet nezinau ar geras, nes kreipiausi paveluotai, ir i "Puriena" negavau vietos. Parasykit kas nors apie "Ziogeli"
Aš vedžiau saviškę į Žiogelį
Buvau tikrai labai nepatenkinta.
Iš taen ir Rota virusą pavasarį buvom parsinešusios.
Isivaizduok, jei pavasarį susirgom, tai kai visus žaislus dezinfekavo, tai jų dar ir kitą rudenį vaikams nedavė, nes sako, jei vėl kas susirgs, tai ir vėl mums viską dezinfekuoti... mes tiek laiko neturim o po darbo nesėdėsim...
Kitas dalykas: vaikučiai apsikakoja, jiems pampersus keičia, o kai reikia apiplauti, tai visusu su tuo pačiu vienu vystyklu šluosto..
Dar kai kas: anksyvas pavasaris, lauke apie 10-12 laipsnių, vaikai lauke, bet kaip aprengti, kepurytės nusmukusios, sutupdyti smėlio dėžėj, kapstosi plikom rankytėm po šlapią smėlį, o auklėtojos susimetusios į vieną krūvą pletkina...
ir dar visokių panašių baikų galiu pripasakoti.
Jei turi kitą galimybę, tai nesirink šio darželio...
Lankem Ziogeli ir visai nieko,nes dukra pradejo lankyti nuo 3metu.Aukletojos
gal jums su auklem
nepasiseke?

A kas liecia sportinio darzelio tai drauge pasakojo apie Bangele

QUOTE(gulia2004 @ 2005 08 28, 23:53)
O, ką gero tavo draugė pasakojo, ir kiek ten sporto?