Gaudvile, o tu ar sėjai tas appleblossom? jei taip, tai kaip einasi?
Ačiū
pirmą kart jas auginu, ir iš vis pirmą kart iš sodinukų, nes paprastai pati sėjau kitas gėles, šiemet susivėlinau tik..
galvojau gal kad sujudinta viskas buvo, bet jau paliko neramu..
dabar stebėsiu kaip kiti auga, ir būtinai patręšiu.
drėgmės atrodo normaliai, nu nei per daug, nei išdžiuvus
dėkinga

galvojau gal kad sujudinta viskas buvo, bet jau paliko neramu..
dabar stebėsiu kaip kiti auga, ir būtinai patręšiu.
drėgmės atrodo normaliai, nu nei per daug, nei išdžiuvus

dėkinga

QUOTE(Violeta* @ 2011 05 26, 15:31)
Gaudvile, o tu ar sėjai tas appleblossom? jei taip, tai kaip einasi?
ai. Blogai, nei dygsta, nei pūva. Paliktos šiltnamy savieigai, išbrinkusios, bet toliau nieks nevyksta. Niekaip neišeina kontroliuoti procesą - žiemą geresnės sąlygos. Jei iki liepos taip ir nesudygs, teks atidėti sėjimą žiemai

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 26, 14:24)
šiaip ir LT perkami daigai, nevisi cackinasi su sėjimu 
Vien pagoogle'inus galima rasti sodo centrų ar šiltnamių UK, kurie vykdo prekybą daigais, sodinukais. Šiuo metu greičiausiai nebe daigai, o paruošti ir suformuoti augalai, tinkantys pasipuošti aplinką
Lygiai tas pat liečia ir petunijas, bet kitas loveliuose, vazonėliuose augintinas gėles.

Vien pagoogle'inus galima rasti sodo centrų ar šiltnamių UK, kurie vykdo prekybą daigais, sodinukais. Šiuo metu greičiausiai nebe daigai, o paruošti ir suformuoti augalai, tinkantys pasipuošti aplinką

Lygiai tas pat liečia ir petunijas, bet kitas loveliuose, vazonėliuose augintinas gėles.
taigi smagus ir idomus uzsiemimas savas gelytes uzsiauginti

As is mamos nusiskyniau kelias sakeles palergoniju tai kompaktines buvo su ziedukais, jau isleido sakneles ir tie patys ziedukai pradejo augti tuoj zydes
Tai va pirmas prisistatymas, 4 paros kaip pasetos, rezultatas 7 is 10 ir dar astunta pakdeliui

Garsūs aplodismentai, mano 4 parų taip neatrodė

QUOTE(Violeta* @ 2011 05 26, 23:06)
Aciukas, jauciuosi nerealiai pagirta

QUOTE(Neili @ 2011 05 26, 22:18)
viskas bus gerai pamatysi kaip sakoma gera pradzia puse darbo

O as jau ir pergyvent pradejau
Viena saknyte i zeme nelanda, vienas dar neissprogo...Sunkus tas gelininko darbas...

per daug pergyvenate - 100 prc daigumo taigi nežadėjo niekas, netgi pats tų sėklų tiekėjas ant originalios pakuotės rašo - 2-3 seeds per plant, ką jau buvau rašiusi anksčiau..Manau, tai reiškia, kad iš sėtų bus tik pusė arba trečdalis augalų - normalių užaugusių, ir tai teisybė yra..mano vienos dygo puikiai, kitos visai nedydo- supuvo, dar dalis sudygo ir tada numiro...dabar iš 7 daigų - 5 auga labai puikiai, 3 tikras lapelis lenda, o du gerokai mažėlesni, kai anie auga šuoliais, tai tie perpus mažesni...Va, vystosi nevienodai, yra stipresni daigai ir silpnesni, nors sąlygos ir rūpestis absoliučiai tapatus. Na, tai teisybė ka teigia tiekėjas - panašu, kad iš sėtų geri bus trečdalis daigų. Sėklos iš esmės yra daigios - greit dygsta, kai jos kažin kodėl užstringa, tai, matyt, nebėr ko tikėtis daugiau.
Pasėjau ir aš 6 sėklytes