QUOTE(FLAMEA @ 2011 05 31, 14:06)
Na toks diedukas ,kuris augina rozes,buten angliskas ,austino ir t.t.Pas jis suvaziuoja is puse Norvegijos pirkti roziu.Na siaip ji turbut taip del roziu vadina

Gal galima placiau

QUOTE(ingapoc @ 2011 05 31, 20:14)
Truputi liejau..nes prigasdino cia kad pirmais metais niekuom netrest ,nieko neliet, tai laabai saikingai, bet vistiek palaisciau
Bet ziuriu pora sauletu dienu ir jau judejimas pas jas matosi , akutes atgyja, daigelius leidzia, lauksiu..
O stiebine siemet sodinta jau keturis pumpurus sukrovus, laukiam su vyru kada pasirodys visu grazumu
Papildyta:
Tai man jinai nors ir rudeni
, bet kad nors viena zieda sukrautu, taip idomu kas cia per geris tos angliskos rozes ..

Bet ziuriu pora sauletu dienu ir jau judejimas pas jas matosi , akutes atgyja, daigelius leidzia, lauksiu..
O stiebine siemet sodinta jau keturis pumpurus sukrovus, laukiam su vyru kada pasirodys visu grazumu

Papildyta:
Tai man jinai nors ir rudeni

Augimo stimuliatoriu reiketu rinktis, toki kuris stiprina saknu sistema

QUOTE(Doviliukep @ 2011 05 31, 21:01)
gal galit pasakyt kas daros mano rozikes puola skruzdes prilipusios prie pumpureliu ir neina is ten nors tu ka

Pasiziurekite ar ant ju nera amaru

QUOTE(jediara @ 2011 05 31, 22:20)
Cheminėmis trąšomis pirmamečių ir aš netręšiu, tačiau "palepinu" dilgėlių ir karvės mėšlo raugu - puikiai auga, žydi ir žiemoja.