Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

QUOTE(Awita @ 2011 06 05, 19:49)
Jediara, sulaukei  wub.gif kaip smagu  rolleyes.gif

Tikrai smagu thumbup.gif O pas Tave dar nežydi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 05, 19:07)
Tikrai smagu thumbup.gif  O pas Tave dar nežydi? rolleyes.gif

grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 05, 19:07)
Tikrai smagu thumbup.gif  O pas Tave dar nežydi? rolleyes.gif

meldžiuos prie kiekvieno pumpuro lotuliukas.gif Nežydi, daug sukrauta pumpurėlių, pas mane Knirpsiukės, jo truputį vėliau, bet jau kai pradės, nesustos visą vasarą wub.gif
Atsakyti
Savo rozes kaip pamaciau savaitgali, tai issigandau-pilna ziedu, o ant ju-dar daugiau amaru ir kazkokiu baltu erkuciu verysad.gif O kai kurie pumpuriukai is vidaus isvalgyti verysad.gif Tai as ukiniu muilu kaip nupurskiau, tai laukiu ateinancio savaitgalio, vaziuosiu ziureti, kaip jos mano grazuolytes laikosi.... Per tuos parazitus, gaila prarasti tokias rozes...
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 05, 19:39)
Pirmieji žiedai  ax.gif

Kokie ankstyvi bigsmile.gif jau isivaizduoju kaip smagu thumbup.gif Pas mane dar tik pumpurai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 06 06, 13:56)
Kokie ankstyvi  bigsmile.gif jau isivaizduoju kaip smagu  thumbup.gif  Pas mane dar tik pumpurai ax.gif

Greitai ir pas Tave žydės mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu toms kurios jau dziaugiasi grazuoliais ziedais wub.gif

o as nuejau prie savo stiebines rozes-ziuriu lapeliai skylutem mazom, paziuriu, o kitoj lapo pusej tokios mazyyytes baltos kirmelytes ,pirma kart matau toki dalyka ant rozes unsure.gif , ka daryt? Deciu purkst?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 06 07, 12:45)
Kaip smagu toms kurios jau dziaugiasi grazuoliais ziedais  wub.gif

o as nuejau prie savo stiebines rozes-ziuriu lapeliai skylutem mazom, paziuriu, o kitoj lapo pusej tokios mazyyytes baltos kirmelytes ,pirma kart matau toki dalyka ant rozes  unsure.gif , ka daryt? Deciu purkst?

pradziai su fairiu nupursk ax.gif as taip kovoju su skruzdem ir amarais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2011 06 07, 13:56)
pradziai su fairiu nupursk ax.gif as taip kovoju su skruzdem ir amarais doh.gif

Ok..
bet tai as pirma kart matau kirmeles ant roziu lapu, is kur jos atsirado g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 06 07, 12:59)
Ok..
bet tai as pirma kart matau kirmeles ant roziu lapu, is kur jos atsirado  g.gif

va i sita klausima atsakyt tau negaliu nes pas mane visokio bieso buna doh.gif bet va uk gyvenu tai nerandu geru chemikalu su jais kovot,su vienais kai nupurskiau tai visa roze numire,tai dabar tik laiudiskais nuodais bandau gasdinti tuos baibokus ax.gif
Atsakyti
Na mano mama kazkaip chemijos nemegsta, ji viska ukisko muilo tirpalu purskia nuo visokiu amaru ir pan...laukiu kol saule i rozes tiesiogiai nesvies ,eisiu ir as purkst..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 06 07, 15:46)
Na mano mama kazkaip chemijos nemegsta, ji viska ukisko muilo tirpalu purskia nuo visokiu amaru ir pan...laukiu kol saule i rozes tiesiogiai nesvies ,eisiu ir as purkst..

va gera ideja grisiu i lt reiks ukisko muilo uzsipirkti thumbup.gif
Atsakyti