Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 7

QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 18:42)
Žydės žydės, nes aš taip pat iš Senukų pirkau  mirksiukas.gif

Suuuperrrr clap.gif jau žadėjau klausti kur pirkta Jūsiškė thumbup.gif
Dabar nekantriai lauksiu bent vieno žiedelio 4u.gif
Atsakyti
pasirodom ir mes 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 29, 10:53)
Nesiginčysiu 4u.gif , parašiau kaip pas mane vijoklinės žydėjo tik antrais metais po pasodinimo. Jei bandyt  ieškot priežasties, manau gal tos kurios žydi dukart per sezoną- antrą žydėjimą gal skaityt už antrametį g.gif, o gal sodintas rožytes jau nusipirko antrametes?  .Na tikrai įdomu pasidarė...mergytės parašykit vėliau ar pražydo jūsų pirmametės 4u.gif

Jus maisote savokas mirksiukas.gif pirmametes ir antrametes rozes,ir zydejimas ant antrameciu ugliu.Tos maximines tikrai buna maziausia antrametes,t.y.augusios jau bent vienus metus,po to nugenetos ir parduodamos.O antrameciai ugliai-tai naujos sakeles,isaugusios ant seno stiebo.Na,nemoku graziai apibudinti blush2.gif

O cia mano maximine vijokline roze,tik nelabai kokybiskai nufotkinta.Ji pradejo zydet pries pora savaiciu ir zydes iki salnu.

user posted image

user posted image

Kas norite graziu ziedu,treskite-treskite-treskite biggrin.gif Ir patartina su gerom trasom,pvz.Schultz thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nuo situ trasu zydi-pleska visos geles thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 29 liepos 2011 - 16:25
QUOTE(rasa32 @ 2011 07 29, 17:23)

Labai gražios rožės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 07 29, 17:23)
Kas norite graziu ziedu,treskite-treskite-treskite biggrin.gif Ir patartina su gerom trasom,pvz.Schultz  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nuo situ trasu zydi-pleska visos geles thumbup.gif

Kur Klaipėdoje galima rasti šitų visų išgirtųjų trąšų, gal atsirastų neseniai užmačiusių??Aš jau koks mėnesiukas jų ieškau visose parduotuvėse-senukuose, bauhofe, moki-veži, ermitaže.. Iš Schultz randu tik orhidėjoms ir sukulentams verysad.gif g.gif

Grazuolė Jusų rožytė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alenzi: 29 liepos 2011 - 16:38
Gražios ir rožės ir fone namų aplinka thumbup.gif , veja labai sodri, o dėl trąšų Schultz ir aš pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nieko aš nemaišau, sugebu atskirti pirmametį nuo antramečio ūglius tongue.gif Beje maximose yra ir pirmamečių pirkt -plona šakelė ne vazone, o juodo polietileno plėvelėje parduodamos, irgi pati pirkau smile.gif
kuo vardu Jūsų raudonos gražuolės?
Atsakyti
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 28, 22:34)
Jei niekas nerašo, tai aš ,tinginė tau parašysiu  ax.gif

Labai tau ačiū už atsakymus 4u.gif . Na, duosiu per kuprą aš vyrui tikrai, kad ir vėliau, bet , kad prisimintų ilgai lotuliukas.gif

Reik mokėti rožes auginti, aišku, kaip ir kiekvieną augaliuką, bet tos , juk tikros lepūnėlės ax.gif

Bandysiu lenkt tas šakas kaip sakai, bet baisu, kad nenulūžtų blush2.gif , jos auga man dabar kaip ant mielių. Tai jų, kaip suprantu nebeliesti ir negenėti, o palikti ramybėjė. O pavasarį ir nieko nedaryti, tik tikėti ir laukti tų morkavos spalvos stebuklų bigsmile.gif

Jau taip ilgai laukti rolleyes.gif

Ačiū dar kartą...
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2011 07 29, 18:23)

O cia mano maximine vijokline roze,tik nelabai kokybiskai nufotkinta.Ji pradejo zydet pries pora savaiciu ir zydes iki salnu.

Kas norite graziu ziedu,treskite-treskite-treskite biggrin.gif Ir patartina su gerom trasom,pvz.Schultz  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Nuo situ trasu zydi-pleska visos geles thumbup.gif

Graži rožė ir stovelis thumbup.gif O šių trąšų jau senokai nerandu pirkti g.gif
Atsakyti
Jo atrodo nerealiai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2011 07 29, 17:42)
Labai tau ačiū už atsakymus  4u.gif . Na, duosiu per kuprą aš vyrui tikrai, kad ir vėliau, bet , kad prisimintų ilgai  lotuliukas.gif 

Reik mokėti rožes auginti, aišku, kaip ir kiekvieną augaliuką, bet tos , juk tikros lepūnėlės  ax.gif
Bandysiu lenkt tas šakas kaip sakai, bet baisu, kad nenulūžtų   blush2.gif , jos auga man dabar kaip ant mielių. Tai jų, kaip suprantu nebeliesti ir negenėti, o palikti ramybėjė. O pavasarį ir nieko nedaryti, tik tikėti ir laukti tų morkavos spalvos stebuklų   bigsmile.gif

Jau taip ilgai laukti   rolleyes.gif

Ačiū dar kartą...

Tikrai nenulauši jei neiškart, o po truputį pradėsi prilenkinėti, kas dvi tris savaites vis žemiau, dar priklauso nuo šakų standumo. Aš pirmais metais iškart guldžiau, ir dengiau gerai pašalus - nulūžo prie pagrindo viena šaka verysad.gif
Tiesa dar viena smulkmena....pavasarį, kai atidengiat rožes iskart šakų nekelkite, tegu guli kaip joms gulisi, kol išleis naujus ūgliukus apie 7-8cm ant senų šakų, tada žydės gausiai, ne tik viršūnėse, bet ir ant tų ūgliukų 4u.gif
Lai daug žydi ir teikia tau džiaugsmo 4u.gif user posted image,
jau rodyta, bet čia tik žydėjimo pradžia, dabar jau baigiasi pirmas žydėjimas, lauksiu antro smile.gif

Į tavo klausimą pavasarį nieko nedaryt.......atsakau, jei rasi pašalusių šakų išgenek ir nupurkšk rožes, kaip rašiau smile.gif
Psio, einu vakarienės ruošt, kol pati per kuprą negavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza68: 29 liepos 2011 - 17:17
QUOTE(Eliza68 @ 2011 07 29, 18:10)

Psio, einu vakarienės ruošt, kol pati per kuprą negavau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiū dar kartą 4u.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti