QUOTE(Juračiuks @ 2011 07 29, 17:42)
Labai tau ačiū už atsakymus

. Na, duosiu per kuprą aš vyrui tikrai, kad ir vėliau, bet , kad prisimintų ilgai
Reik mokėti rožes auginti, aišku, kaip ir kiekvieną augaliuką, bet tos , juk tikros lepūnėlės
Bandysiu lenkt tas šakas kaip sakai, bet baisu, kad nenulūžtų

, jos auga man dabar kaip ant mielių. Tai jų, kaip suprantu nebeliesti ir negenėti, o palikti ramybėjė. O pavasarį ir nieko nedaryti, tik tikėti ir laukti tų morkavos spalvos stebuklų
Jau taip ilgai laukti
Ačiū dar kartą...
Tikrai nenulauši jei neiškart, o po truputį pradėsi prilenkinėti, kas dvi tris savaites vis žemiau, dar priklauso nuo šakų standumo. Aš pirmais metais iškart guldžiau, ir dengiau gerai pašalus - nulūžo prie pagrindo viena šaka
Tiesa dar viena smulkmena....pavasarį, kai atidengiat rožes iskart šakų nekelkite, tegu guli kaip joms gulisi, kol išleis naujus ūgliukus apie 7-8cm ant senų šakų, tada žydės gausiai, ne tik viršūnėse, bet ir ant tų ūgliukų
Lai daug žydi ir teikia tau džiaugsmo

,
jau rodyta, bet čia tik žydėjimo pradžia, dabar jau baigiasi pirmas žydėjimas, lauksiu antro
Į tavo klausimą pavasarį nieko nedaryt.......atsakau, jei rasi pašalusių šakų išgenek ir nupurkšk rožes, kaip rašiau
Psio, einu vakarienės ruošt, kol pati per kuprą negavau