Labas merginos

va ir man ta pati problemele,man isdygo du virsuje protiniai jie kai ir sveiki,beveik ju nejutau.Kai pradejo dygt apatinis desineje puseje irgi beveik nk nejutau,jis dar pilnai neisdyges.Bet kai pradejo dygti karysis apatinis,prasidejo mano beda,pirma kart pakentejau savaite,ir praejo buvau 8 sav.

,geriau paracitomoli,ir jo labai nedaug,iskentejau.O va sestadieni jis vel dave apie save zinot.Ir kaip tycia savaitgalis.Dabar esu 19 sav.,

nuo sestadienio nk beveik nevalgau,noriu,bet negaliu prasiziot,net sauksta netelpatik jigurtai,jogurtiniai ryziai,ir bulviu kose:(kentejau iki pirmadienio kaip galejo,istino zandas,is pacio ryto keliavau pas dantista,jis man siektiek yra islindes,bet dantenos ant tiek istino,kad net atsoko,ten atvira,pasigavau infekcija,israse pinicilino,sake,jei po triju dienu neissiziosi teks rauti,skalauju,lb pergyvenu del leliuko,kad tik jam nepakenktu,tos bemieges naktys ir nevalgymas,baigiau gert vitaminus,gal vel pradet,kad nenusilptu jis man.Pati atrodo bet ka iskesciau,kad tik maziui gerai viskas butu:(jau apima depresija:(pradedu verkt,kai nebeiskenciu skausmo,gerai,kad vyras salia:)tai va tokia istorija:(